Kasiek1983
Fanka BB :)
Jeeeeeeeeeeeeeest staaaaaaaaaaaaary usnął!!!!!!!!!!!!
Mogę M jak miłość obejrzeć, już nie pamiętam kiedy robiłam to ostatni raazzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeeeeeeeeeeeeeest staaaaaaaaaaaaary usnął!!!!!!!!!!!!
Mogę M jak miłość obejrzeć, już nie pamiętam kiedy robiłam to ostatni raazzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
zazdroszczeJeeeeeeeeeeeeeest staaaaaaaaaaaaary usnął!!!!!!!!!!!!
magdalena nam tez grozilo przekluwanie kanalikow ale nagle z dnia na dzien jak mala miala 4 mce i tydzien przeszlo jak reka odjal, moze moje mleko pomoglo smarowalam jej podczas kazdego karmienia i masowalam kanaliki. Co do bolesnosci to slyszalam rozne opinie, ze nic nie boli i dziecko ledwie zaplacze to takich masakrycznych typu plakanie krwia i wycie z bolu. A z tym przekluwaniem to na kiedy planujecie, podobno warto zaczekac jak najdluzej, i zrobic przede wszystkim porzadny wymaz.
:-)
To może i ja dodam zdjęcia na gorąco zrobione dopiero:-)
magda ale to jedno wielkie nieporozumienie ze przy zatkanych kanalikach nie leca lzy. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego, ja tez tak myslalam bo Lili lzy jak grochy przy placzu lecialy, ale to nie tak. Lekarz nam nawet narysowal jak to wyglada Koniecznie zrob wymaz w takim razie, moze to po prostu byc wirusowe lub bakteryjne zakazenie. Bedzie dobrzespróbuje jeszcze tak jak radzisz z tym mlekiem a nam okulistka mówiła że sondowanie robi się do 5-6 miesiąca, po tym czasie dziecku trzeba dać narkoze bo juz za duże. No wlaśnie i jeszcze wymaz powinnam zrobić, a nuż to jakaś bakteria, ale nie sądze bo łzy mu cały czas wypływają z tego oczka.
Ale bym chciała żeby Michasiowi tak przeszlo, jak Twojej Lili, chyba za mało przykładałam się do masażu kanalików, ale on się tak strasznie przy tym denerwował:-(
Dziękuję Ci:-)