Kasiula1982
Fanka BB :)
mój się tylko na boki przekręca, raz na sto lat się uda z brzucha na plecy, ale na tym koniec
StellaDODO co Ty?! nie jesteś ostatnia, mój Kubuś umie sie tylko przekrecic z pleckow na brzuszek, a odwrotnie już nie w dodatku umie to robic tylko w lewą strone,
czy naprawde wszystkie Wasze dzieci kręcą się już z brzucha na plecki???? bo wpadne w depresje
l
Perfecta- fajni sąsiedzi,a jak jestw grudniu świeto radia maryja to nasza ulica zamknieta dla ruchu jest, a to jest równiez droga dojazdowa do szpitala,,,,,,,,,,
Lena- woda moeska, Cebion a na kaszelek Flegamina junior, nam pomogła, znaczy Fifiemu
drożdżów atak się udała, że już jej nie ma a jutro mam w planie brownies zrobić (chyba tak sie pisze), coś mnie na pieczenie wzięło,a moja mam od razu, że w ciąży jestem, bo mam zachcianki, niedoczekanie!!!
mojemu mężowi w tej jego fajnej pracy 500!!! zł potrącili za jakiś niby błąd (ustalenie ceny towaru), a ta właśnie cenę konsultował z szefowoą i mówiła, że dobrze, dopiero jak towar szedł jak bułki to się zorientowała.... a 500 nie chodzi piechotą, wnerwiona jestem, ale tak to jest jak się ma na umowie inna stawkę a poza umową inną sie dostaje..............