reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czekolady nie jem w ogóle, ale za to ryby tak....więc kolejna rzecz do sprawdzenia:)

ja dostałam jedną paczkę i właśnie sobie przypomniałam że te kuponiki do rossmana gdzieś wsadziłam i nie wiem gdzie

ja jeszcze po becikowe nie byłam...ba....nie byłam nawet u lekarza, to przegięcie już jest:(

Iga dzisiaj przechodzi samą siebie, ma alergię na łóżeczko i nic jej nie pasuje, zjadła, kupę zrobiła i wszystko jest na nie
Avena ja byłam u lekarza i mnie opiórkała, że tak późno bo mówi, że po sn nie ma żartów trzeba kontrolować;)
Agi 78 nie polecam mąki ziemniaczanej bo jeżeli odparzenia są rozległe to jeszcze narobisz ambarasu bo mąka bedzie przywierać!!!Najlepszy jest bepanthen i wietrzenie dupci;)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja po cc jestem:) ten mój cycoholik mi nie pozwalał wcześniej a teraz to już moje lenistwo:-/

He he wiem Kochana co to znaczy;)U mnie ogólnie w przychodni masakra mimo, że umawiasz się na godz to i tak musisz czekać w kolejce!!!Dlatego ja poszłam z mamą i ona czekała z Gają na korytarzu;)

He he wiem Kochana co to znaczy;)U mnie ogólnie w przychodni masakra mimo, że umawiasz się na godz to i tak musisz czekać w kolejce!!!Dlatego ja poszłam z mamą i ona czekała z Gają na korytarzu;)
u mnie to samo, na jedną godzinę jest 5 kobiet umówionych!!!!a i tak lekarz się spóźnia. za czasów ciążowych czekałam nawet po 1,5h, skandal;-D chyba muszę zmienić lekarza

Gosiagro- ja robie teraz po 18 na kazda noge czyli w sumie 36!!!!!! W pierwszym i trzecim cwiczeniu tez tak!! Dlaczego tylko po 5 robilas?
A z kina chyba wielkie g..no bedzie bo mąż raczej z pracy sie nie wyrobi ;/ A szkoda bo chciałam siebie w napisach końcowych zobaczyc :)

nie zrozumiałyśmy się:-D ja teraz robię 14 razy na każdą nogę czyli w sumie 28, chodzi mi tylko wyłącznie o ćwiczenie numer 5 nożyce, ponieważ w tym schemacie który ja miałam pisało ze to ćwiczenie wykonujemy zmieniając nogę od 5 do 15 razy i ja w tym ćwiczeniu zmieniałam nogę 5 razy do tej pory, mam nadzieje, ze nie zamotałam i wiesz o co mi chodzi;-)

Polcia spała 3godz.45minut!!!:szok::szok::szok::szok:
Dupcia odparzona....ale dzięki za rady w sprawie mąki ....U mnie w domu też od zawsze też mąkę się stosowała a ja całkiem o tym zapomniałam....
Żal mi Polci bo chyba strasznie piecze ją pupa bo teraz jak zmieniałam jej pieluche to nie dawała się do pupy dotknąc....Bidulka ...dzisiaj pielucha była zmieniana conajmniej 12 razy....Kupki są takiej samej konsystencji...ale kilka razy mniejsze niz normalnie za to co godzinę...Ach...Żal patrzeć jak dziecko cierpi!!!
A ja też coś dziwnie się czuję...Jakby jakieś dziwne problemy z żołądkiem...Pije teraz extra mocną herbatę - zawsze mi pomaga - więc mam nadzieję że i dzis pomoże...bo P. w pracy a ja sama w domu z dzieckiem "zasrańcem"

reklama
Wiecie co ja dzisiaj odkryłam? Może nie będę odkrywcza i wy to dawno odkryłyście. Coś mi nie pasowało od dawna z miarką na butelce Avent'a, więc dzisiaj przelałam ok130ml z Aventa do Nuka, a w Nuku wyszło 150ml:szok::szok: No to pomyślałam coś z którymś jest nie tak i przelałam jeszcze do Tomee Tippe i tam też wyszło 150ml:szok::szok: Albo ja mam jakieś niewymiarowe butelki Aventa, albo dziwne:sorry:

Do góry