reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agast o co kaman z napisami? :-D przyznawać się szybciutko :-D

hihi :) Taka praca :) Pracuje w studiu filmowym :)

nie zrozumiałyśmy się:-D ja teraz robię 14 razy na każdą nogę czyli w sumie 28, chodzi mi tylko wyłącznie o ćwiczenie numer 5 nożyce, ponieważ w tym schemacie który ja miałam pisało ze to ćwiczenie wykonujemy zmieniając nogę od 5 do 15 razy i ja w tym ćwiczeniu zmieniałam nogę 5 razy do tej pory, mam nadzieje, ze nie zamotałam i wiesz o co mi chodzi;-)
Ja Cie zrozumialam u mnie nie bylo napisane ze od 5 do 15 i ja robiłam od poczatku tyle samo co w pozostalych cwiczeniach!

Zdec- podejrzane z tymi butelkami aventu...

Dzisiaj chyba jakis dzien na spanie bo Jagoda tez 3h spala. Pojechalam z nią do pracy, potem po hanke do przedszkola, na lody do mcdonalda a ona sie dopiero w domu obudzila jak juz wrocilysmy :)

Ostatnia edycja:
reklama
zdec jak ja przelewam np 60 ml z pojemnika na mleko aventa do butelki aventa to tam w butli też więcej wychodzi......... sama się od kilku dni zastanawiam o co chodzi... żeby z tej samej firmy inne podziałki wychodziły

laski nie wiem co robić- wczoraj fifi walnął mega zieloną kupę, a dziś tylko mały bobek, tak jak by te jego marudzenie z zaparcia było.... dałam surowe jabłuszko, pił herbatkę na trawienie hippa.... czy to możliwe, żeby kleik ryżowy taką reakcję spowodował? jutro ni podam, to sprawdzę

ja zwariuję, nie mam siły na domyślanie się........

hihi :) Taka praca :) Pracuje w studiu filmowym :)
Ja Cie zrozumialam u mnie nie bylo napisane ze od 5 do 15 i ja robiłam od poczatku tyle samo co w pozostalych cwiczeniach!

ahaa, to ja nie zrozumiałam bo mamy inne wersje ćwiczeń;-) to ja miałam jakiś zły schemat i od początku za mało w tym ćwiczeniu robiłam, no trudno...

Dzisiaj chyba jakis dzien na spanie bo Jagoda tez 3h spala. Pojechalam z nią do pracy, potem po hanke do przedszkola, na lody do mcdonalda a ona sie dopiero w domu obudzila jak juz wrocilysmy :)

Moja Emilka też dzisiaj długo śpi, a ja laktatorem się ratuję i się zastanawiam, czy elektryczny nie byłby lepszy, ale przynajmniej ćwiczę mięśnie ręki, skoro nad innymi nie chce mi się pracować ;p

zdec jak ja przelewam np 60 ml z pojemnika na mleko aventa do butelki aventa to tam w butli też więcej wychodzi......... sama się od kilku dni zastanawiam o co chodzi... żeby z tej samej firmy inne podziałki wychodziły

laski nie wiem co robić- wczoraj fifi walnął mega zieloną kupę, a dziś tylko mały bobek, tak jak by te jego marudzenie z zaparcia było.... dałam surowe jabłuszko, pił herbatkę na trawienie hippa.... czy to możliwe, żeby kleik ryżowy taką reakcję spowodował? jutro ni podam, to sprawdzę

ja zwariuję, nie mam siły na domyślanie się........
Myślę, że to nie kleik bardziej herbatka bo nadmiar ziół powoduje wzdęcia dlatego spróbuj nie podawać żadnych herbatek tylko wodę wtedy zobaczysz co a jabłko też może powodwać zatwardzenie to Ty ostro szalejesz z jedzonkiem moja to tylko mleko z kleikiem i kaszkę BObovita:)

Hejus

my po badanku i wszystko ok, nastepna wizyta jak skonczy 7 miesiecy :) A jakie tam malutkie dzieciątka były ech ... kiedy to było ...

moj dzinks jest straszny dzisiaj, ryczy non stoper masakra jakas ,osiwieje na maxa chyba szybciej niz myslalam

Hejus

my po badanku i wszystko ok, nastepna wizyta jak skonczy 7 miesiecy :) A jakie tam malutkie dzieciątka były ech ... kiedy to było ...

moj dzinks jest straszny dzisiaj, ryczy non stoper masakra jakas ,osiwieje na maxa chyba szybciej niz myslalam

Super, że wszystko OK moja czesto tak ma dość, że nie śpi w dzień to jeszcze nie chce smoka;)

reklama
ewela u mnie podobnie. Mała też marudna. Co do spania, to ja się zastanawiam czy moja nie śpi za dużo. Jeżeli by z nią być cały dzień na dworze, to miałaby przerwy tylko na karmienie i zmianę pieluchy. I do tego nie chce się bawić, jak chcę się z nią pobawić to ona marudzi. No i jeszcze z miesiąc temu sobie gugała, a teraz to już tylko AAaaaaa jak marudzi właściwie nic więcej z gadania, no chyba że rano jej się zdarzy. Czy ktoś też tak ma??

katarzynajanicki co do kup to rzeczywiście lena może mieć rację. Nadmiar ziół jest szkodliwy. Też to przeżywałam gdy małej dawałam herbatkę latem a dodatkowo sama piję herbatkę na laktację.

agast22 to jeszcze jest film nad którym ty pracowałaś?

A teraz zjadła z 70ml kleiku na moim mleku, dopiła po kąpieli 120ml MM i poszła spać:) Już jej nie słyszę więc pewnie odpadła i będzie spała do północy:) A potem to już jak zwykle co noc....:(

Do góry