koriander
Fanka BB :)
Sorki nie kojarze cie z forum czerwcowek, jestes tu nowa? napisz cos o sobie w ramach powitania :-)Ogólnie nic mi się nie chce, nie lubię sama w domu siedzieć. Pewnie kolejny samotny wieczór skończy się obżarstwem... Nuda nie sprzyja powrotowi do sylwetki sprzed ciąży...
A wy co porabiacie?
moze jakis angielski system? zaraz sama sprawdze :-)Wiecie co ja dzisiaj odkryłam? Może nie będę odkrywcza i wy to dawno odkryłyście. Coś mi nie pasowało od dawna z miarką na butelce Avent'a, więc dzisiaj przelałam ok130ml z Aventa do Nuka, a w Nuku wyszło 150m
super praca tez kiedys mialam zlecenie na planie i wiem jaka to frajda siedziec w kinie i widziec swoje nazwisko :-) Moze ktos z pracy tez nie mogl isc i pojdziecie w innym terminie?hihi Taka praca Pracuje w studiu filmowym
super ze badanie ok, a co do marudzenia to nic mi nie mow pffmy po badanku i wszystko ok, nastepna wizyta jak skonczy 7 miesiecy A jakie tam malutkie dzieciątka były ech ... kiedy to było ...
moj dzinks jest straszny dzisiaj, ryczy non stoper masakra jakas ,osiwieje na maxa chyba szybciej niz myslalam
jupppiiiii dobra dusza wrocila :-) A jak Malgos wczoraj w nocy spala?hurra, kotek wrócił :-)
Dziewczyny zauwazylam ze Lilka ma czasami zaczerwieniony policzek i robi sie on goracy, tak przez pol godzinki, 1-2 razy dziennie. Tylko z prawej strony. O co chodzi?? Czy ktos tak ma?? Zabki?