W koncu was nadrobiłam!!
Jej...dzisiaj nie zaglądałam na neta i juz kilkanascie nowych stron...
Chcieliśmy pojechać z małym pociagiem podmiejskim z przesiadką do babci, ale po tym, jak przez 40 min. stałam na stacji i się nie zmieściłam z wózkiem do kolejnego pociągu to sie wkurzyłam i wrociłam do domu. Niestety kolej miejska (warszawska) nie jest absolutnie dostosowana do kobiet z dziecmi...nie wspomne już o podziemiach i wejsciach na peron...dobrze chociaż, że ludzie sa baaardzo pomocni i zawsze ktoś podejdzie i pomoże znieść wózek (takie małe zaskoczenie).
Z góry przepraszam, jak komus nie odpisalam, ale staralam sie szybko nadrobić zaległości.
zdec - ja sie pisze na nastepny rok
paula - ciesze sie, ze się cieszysz w wyniku testu
Z nastepną dzidzią się jeszcze zdąży
hefi - zdrówka zycze!
My chodzimy na basen na zorganizowane zajęcia. Zaplacilismy za zajęcia 300 zł za 11 zajęc po 30 min.
Widac coraz większe zadowolenie małego z zajęcia na zajęcie. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni
eagle - to super, ze wam sie tak układa
Taki niby symbol, a jak może odświerzyć miłość
lena - u nas identycznie - wszystko jedno czy cyc, czy mm - spi tak samo.
zyrraffka - to jak znalazłaś nisze (brak prywatnego żłobka), to może warto by ja wypełnić
Biznes na 100% zakończony sukcesem
Klementinka - ja zawsze zapisuje co której odpisać w notatniku, bo bym sie pogubila
Lena - wspołczuje nocy
Chetnie oddam Ci moje kg...
Koriander - ale super maluszki wygladają razem
zdec - współczuje przeżyć ze spaniem
Moze jakos niedługo sie poprawi Natalci samej z siebie.
Powodzenia też z dzisiejszym snem po kleiku
Agi - wielkie gratulacje z okazji przekręcenia
hefi - powodzenia z szukaniem pracy. Daj znać jak coś się znajdzie i pisz nam jak przebiegają poszukiwania idealnej niani .
Milka - trzymam kciuki
Zycze wszystkim długiej, przespanej nocy