reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hefi - a to fajną masz sytuacje, że niania nie musi być na pełen etat, a jak poszukiwanie nowej pracy?
Agi - gratulacje dla córeczki:tak::tak: i dumnej mamusi:-D
zdec- mały głodomorek z Natalci, oby po tym pospała jak najdłużej :tak:
magdziak - dzielna dziewczynka z Zuzi:tak:
kajdusia - szkoda, że kotek sobie poszedł:-(, ale może jeszcze wróci!

Ja już mówię wam dobranoc, Maja śpi a my z mężem zaraz jakiś filmik zapuścimy:-D do jutra

reklama
kajdusia szkoda kotka:(

Szybko Pola się przekręca:) Zdolna bestia:)

hefi skoro poszukujesz niani, to znaczy że z pracą coś postąpiło do przodu?

Ostatnia edycja:
Hefi - a to fajną masz sytuacje, że niania nie musi być na pełen etat, a jak poszukiwanie nowej pracy?
Agi - gratulacje dla córeczki:tak::tak: i dumnej mamusi:-D
zdec- mały głodomorek z Natalci, oby po tym pospała jak najdłużej :tak:
magdziak - dzielna dziewczynka z Zuzi:tak:
kajdusia - szkoda, że kotek sobie poszedł:-(, ale może jeszcze wróci!

Ja już mówię wam dobranoc, Maja śpi a my z mężem zaraz jakiś filmik zapuścimy:-D do jutra

kajdusia szkoda kotka:(

Szybko Pola się przekręca:) Zdolna bestia:)

hefi skoro poszukujesz niani, to znaczy że z pracą coś postąpiło do przodu?

Jestem na etapie przeglądania ogłoszeń. Na razie jeszcze nie wysyłałam CV ale niebawem się za to zabiore. Jakoś brak mi weny :/ Wyjściem z tej sytuacji jest pójście na zasiłek na pół roku. W sumie to tyle co bym dodatkowo zarobiła to poszłoby na niańkę a tak będę z małą jeszcze pół roku. No ale zobaczymy.

oki ja już zmykam do wyrka bo na wieczór coś się gorzej czuje :( dobranoc.

dziewczęta
chciałam się tylko przywitać,żeby nie było ,ze się znów nie odzywam, jutro poczytam co tam u Was, bo dziś dalszy ciąg płaczliwej Igi, ale juz odkryłam przyczynę, idą nam juz ząbki na dole i to dwie jedynki naraz, widać już białe kreseczki i tylko czekać jak się przebiją, byle szybko, bo Igunia bardzo cierpi i nic nie pomaga :( biedne dzieciątko
spokojnej nocki wam życzę :)

Kochane te co borykaja sie z jelitówkami. A nie szczepiłyście czasami waszych Pociech na rota wirusy ostatnio???
Bo moja koleżanka ze szpitalnej sali ostatnio mi opowiadała jak swojego Mateuszka zaszczepiła na rota a na drugi dzień po kupce małego dostala jelitówki....
kochana bo bakterie rota (czy jakoś tak) po szczepionce wydzielane są w kupie i lekarz powinien ostrzec twoją koleżankę żeby była ostrożna :)
u nas kolejny dzień minął na spacerku :) ostatnie dni pięknej pogody były...

Witajcie ślicznotki u mnie już lepiej to na pewno nie elitwka mam skurcze takie jakbym miała zaraz rodzić więc wydaje mi się, że okres nadchodzi!!!Byłam dzisiaj załatwiać becikowe tragedia ile papierów!!
Kajdusia super fotki;)Widoki nie z tej ziemi!!
Kasiek ja podaje do mm kleik ryżowy bo te kaszki mają już mm i boję się żeby nie przebbiałkować o co łatwo jest!!!
Żyraffka ja bym nie ryzykowała podawania na noc!!!Różnie to może być!!!A jak brzuszek nie polubi i co wtedy:)
Hefi ja też złożyłam jedno CV u nas w Trzebnicy i czekam na odzew;)
Paulka współczuję moja tez ręce w buzi smaruje jej dentinoxem i wkładam pod jężyk globulki osanit ;(
Iwka niezły film:)
Perfecta ja nie szczepiłam na rota!!
ZDEC to rośnie Ci mała kluseczka jak tyle je;)
Moja je już po 210ml masakra!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ufff juz mi lepiej, zjadlam dwa talerze rosolku i nadal siedzi w brzuchu ;-)
Martwie sie troche bo Lili zrobila dzis 4 kupy i co kolejna to rzadsza, ostatnia to w sumie zielona woda byla :-( Czy to przez te zeby? Moze ja cos z jedzenia uczulilo, albo tak reaguje na moja chorobe...
Czy stosowalyscie u swoich dzieciaczkow srodki przeciwbolowe? paracetamol itp? Kupilam paracetamol dla dzieci w syropie jak sie dzis w nocy placz powtorzy to chyba jej podam.

Kajdusia moze kot zawedrowal do sasiadow? ALbo wrocil do siebie..moze jeszcze was odwiedzi przeciez musi miec dom pod swoja opieka :-) Patrzymy z A na te widoki z waszego apartamentu i az wzdychamy :-D

paulka to samo u nas...szczerze wspolczuje oby sie przebily jak najszybciej

hefi zdrowka i powodzenia w szukaniu pracy

iiwka super ten filmik zawsze sie usmieje, Kajdusia pokazala nam podobny swojej Malgosi, swietnie sie smieja takie male dzieciaczki :tak::tak:

zdec ale glodomorek z Natalki, oby dlugo pospala :tak:A pamietasz tak sie balas ze nie dasz sobie z nia rady, a prosze jaka ona grzeczna

Agi gratuluje malej gimnastyczce i mamusi :-) Nasza sie przewrocila moze 3 razy w zyciu ale nadal obstawiamy ze to byl czysty przypadek. na razie podziwia swiat z pozycji w jakiej ja polozymy :-D

zyraffka jak ty na "zadupiu" moeszkasz to co ja mam powiedziec? :biggrin2:

Lencja nie wiem czy przegapilam, ale to twoj pierwszy weekend w pracy bedzie?

emalia widzialam zdjecia Jasia plywaka, wyglada super! A jaka twoja corcia sliczna rosnie :)
musze was troche doczytac

Klementtinka ja tez sie ciesze na pierwsze swieta z malutka. A ten spiwor z owczej welny to jaki? Tutaj czesto widze ze wozki wykladaja taka skora z owczej welny, podobno bardzo zdrowe i trzyma cieplo

Ostatnia edycja:
Do góry