Ufff juz mi lepiej, zjadlam dwa talerze rosolku i nadal siedzi w brzuchu ;-)
Martwie sie troche bo Lili zrobila dzis 4 kupy i co kolejna to rzadsza, ostatnia to w sumie zielona woda byla :-( Czy to przez te zeby? Moze ja cos z jedzenia uczulilo, albo tak reaguje na moja chorobe...
Czy stosowalyscie u swoich dzieciaczkow srodki przeciwbolowe? paracetamol itp? Kupilam paracetamol dla dzieci w syropie jak sie dzis w nocy placz powtorzy to chyba jej podam.
Kajdusia moze kot zawedrowal do sasiadow? ALbo wrocil do siebie..moze jeszcze was odwiedzi przeciez musi miec dom pod swoja opieka :-) Patrzymy z A na te widoki z waszego apartamentu i az wzdychamy
paulka to samo u nas...szczerze wspolczuje oby sie przebily jak najszybciej
hefi zdrowka i powodzenia w szukaniu pracy
iiwka super ten filmik zawsze sie usmieje,
Kajdusia pokazala nam podobny swojej Malgosi, swietnie sie smieja takie male dzieciaczki
zdec ale glodomorek z Natalki, oby dlugo pospala
A pamietasz tak sie balas ze nie dasz sobie z nia rady, a prosze jaka ona grzeczna
Agi gratuluje malej gimnastyczce i mamusi :-) Nasza sie przewrocila moze 3 razy w zyciu ale nadal obstawiamy ze to byl czysty przypadek. na razie podziwia swiat z pozycji w jakiej ja polozymy
zyraffka jak ty na "zadupiu" moeszkasz to co ja mam powiedziec?
Lencja nie wiem czy przegapilam, ale to twoj pierwszy weekend w pracy bedzie?
emalia widzialam zdjecia Jasia plywaka, wyglada super! A jaka twoja corcia sliczna rosnie
musze was troche doczytac
Klementtinka ja tez sie ciesze na pierwsze swieta z malutka. A ten spiwor z owczej welny to jaki? Tutaj czesto widze ze wozki wykladaja taka skora z owczej welny, podobno bardzo zdrowe i trzyma cieplo