reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja już nie moge niestety zagłosować, można tylko raz?

mój tez nie przepada za matą, córcia z resztą jak była mała też nie i wcale gorzej się przez to nie rozwijała wrecz przeciwnie :) na dooopce nie usiedzi dłużej niż kilka sekund a baterie to ma chyba nie do wyczerpania :)
to zależy chyba od dziecka

tylko raz, kilka dziewczyn głosowało kilka razy ale mają chyba zmienne IP.

Mam nadzieję, wiem że dzieci powinny być jak najczęściej podłogowane:))) Teraz leży już od 10 minutek ale pewnie za chwilkę mu się znudzi

reklama
tylko raz, kilka dziewczyn głosowało kilka razy ale mają chyba zmienne IP.

Mam nadzieję, wiem że dzieci powinny być jak najczęściej podłogowane:))) Teraz leży już od 10 minutek ale pewnie za chwilkę mu się znudzi
a nie jest tak, że mu się mata już znudziła? Fifi tak miał z przyrządem gi8mnastycznym, dostawał coodsziennie podczas zabawy aż pewnego dnia już go przestał interesowac, przez kilka dni mu go nie stawiałam i znów ma frajdę jak dostanie :)

już nie pamiętam która pisała o inhalacjach? można takiemu maluszkowi robić? co się do tych inhalacji daje?

a nie jest tak, że mu się mata już znudziła? Fifi tak miał z przyrządem gi8mnastycznym, dostawał coodsziennie podczas zabawy aż pewnego dnia już go przestał interesowac, przez kilka dni mu go nie stawiałam i znów ma frajdę jak dostanie :)

już nie pamiętam która pisała o inhalacjach? można takiemu maluszkowi robić? co się do tych inhalacji daje?

chyba nie o to chodzi bo wcześnie kładliśmy go na rainforest tylko mieliśmy małą matę i nie miał na niej pola do popisu, nie chciał na niej poleżec dłuzej. Teraz ma dużą matę i też nie chce

Ostatnia edycja:
paula współczuję:( Trzymaj się jakoś. Przesyłam uściski:)

Dziewczyny pisałuście kiedyś o smoczkach aventa przepływowych poszłam też zobaczyć mój, chyba mam taki zwykły z cyferką 2. Tzn że on nie będzie się nadawał do kaszki? A jak kupię ten przepływowy to będzie pasował normalnie na tą większą butelkę?

Mała śpi:) W łóżeczku ani wózku to nawet matka nie śnij że usnę. Wyszłam z nią na dwór na 10minut, rundka dookoła parku i wróciłam do domu. Teraz śpi w korytarzu:) Spryciara mała:) Wchodzenie po schodach w górę żeby jej za mocno nie trzęsło mam już opanowane do perfekcji:) (ale i tak cieszę się najbardziej że to tylko parter:p))))

Witam się i ja...
Ja kończę śniadanko, a Polcia szaleje na macie....
Co do nocy to ok....Jak zwykle...Pobudla 4.30 a potem 8.00, pewnie byłoby pożniej rano ale Polci wrócił katarek i tak fukała że szok....A jak ją wzięłam z łóżeczka to ziewała jak mops....Teraz nosek oczyszczony, Polcia najedzona, zabawa, telefon do dziadków i paluli....Szkoda że te 240ml....nie sprawiło że obudziłaby się ok 6.00...Tak liczyłam po cichaczu...Ale chyba moja dziewczynka ma zegareczek w pupie i brzuszku i nie ma rady
Ewelinka - wszystkiego dobrego Kochana...Radości i mnóstwa miłości!!!!

paula współczuję:( Trzymaj się jakoś. Przesyłam uściski:)

Dziewczyny pisałuście kiedyś o smoczkach aventa przepływowych poszłam też zobaczyć mój, chyba mam taki zwykły z cyferką 2. Tzn że on nie będzie się nadawał do kaszki? A jak kupię ten przepływowy to będzie pasował normalnie na tą większą butelkę?

Mała śpi:) W łóżeczku ani wózku to nawet matka nie śnij że usnę. Wyszłam z nią na dwór na 10minut, rundka dookoła parku i wróciłam do domu. Teraz śpi w korytarzu:) Spryciara mała:) Wchodzenie po schodach w górę żeby jej za mocno nie trzęsło mam już opanowane do perfekcji:) (ale i tak cieszę się najbardziej że to tylko parter:p))))
smoczki aventa pasują do wszystkich butelek aventa
wczoraj kupiłam taki trójprzepływowy ale i tak kaszka się korkowała, zrobiłam wg przepisu na opakowaniu, ale dziś dodam mniej, żeby rzadsza była

Nuk I-ma trzy wersje-I-na mleko -II-odrobinę większa dziurka i III jest na "papki" więc może będzie dobry na kaszki? Poza tym jest jeszcze rozmiar II, ale chyba po 6 miesiącu?

reklama
Do góry