ja też generalnie jestem przeciwna oglądaniu tv przez takie maluchy ale z drugiej strony to było tylko na chwilkę co jakiś czas, takie chyba mniejsze złoeagle też próbuję z telewizorem na razie wychodzi U babci jednak miała zakaz oglądania telewizji dlatego dopiero teraz to robię jak babcia nie widzi
a jeszcze napiszę Wam jak mi się wczoraj przykro zrobiło
otóż mój kochany synek chyba coraz mniej mamusi potrzebuje, przed drzemką nieco marudził więc mama wzięła go na rączki poprzytulać i było jeszcze gorzej, dopiero po odłożeni do łóżeczka sam sobie zasnął, dziś w nocy po karmieniu też nie chciało mi się go odkładac do łóżeczka, myślałam sobie pośpimy sobie razem do rana ale gdzie tam , Tomuś tak się wiercił, było mu nie wygodnie co chwilę się wybudzał, dopiero odłożony do łózeczka poszedł spać na dobre ech.....taki duzy mały mezczyzna i coraz bardziej samodzielny sie robi;-)
jak mojemu powiedziałam o tym to stwierdził że babie to nigdy nie dogodzi, jak dziecko nie śpi w nocy jest źle jak chce samo zasypiać i spać całą noc tez niedobrze:-)
a matka by go zacałował i wykorzystywała każda okazję do tego zeby go poprzytulać ach....;-)