reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale zimno dzisiaj, poszłysmy z Paula na spacer i oczywiscie aka mrzawka była,ze niby nic,a mokre wróciłysmy i zimnica brrr , do teraz czuje,ze mi zimno. Szkoda,ze lato sie juz skonczyło, było tak fajnie :-(

A moj dzinks dzisiaj mnie wykończył, normalnie mi sie oczy zamykaja taka jestem niewyspana ,a on cały czas jęczy, połozyc nie, nosic nie, bujac nie - omg co z tym dzieckiem :szok:

A tu dzisiaj jaka mała produkcja - chyba lenistwo wszystkich ogarneło.

reklama
a mój wyjątkowo na odwrót - śpi już prawie 5 godz...zasnął tak słodko na balkonie, godz. temu go wzięłam do środka myśląc, że się obudzi, ale gdzie tam. Tylko go rozpiełam i rozebrałam i dalej śpi. Zastanawiam sie, czy go nie obudzic, bo w nocy nie bedzie spał :)

Mój też zasnął przed 18 i chyba wpadł już w sen nocny :-( i pewnie zamiast spać do 7 to się obudzi o 3 ach

U nas spacerek udany, zakupki warzywne zrobione i na dziś i jutro ugotowane ... ale mnie wzięło, jak nigdy ...

Lencja - czym Ty karmisz swoje dzieciątko ???:-D:-D:-D

Lena - a dlaczego nie możesz wozić Małej z tyłu?
z przodu to najniebezpieczniejsze miejsce :(

dzięki za A6W, super Kornelka się rozwija, a nawet bym powiedziała ponadprzeciętnie:tak:

u mnie tez się poduszki wyłączyć nie da:-( gdzie chciałybyście się spotkać? ja tez jestem zależna od męża

Mi to obojętne gdzie się spotkamy, ja jestem zależna od autobusu:)

Mi to bez różnicy gdzie :) Zdec jest gdzieś koło ciebie jakiś park czy coś gdzie można by pospacerować? :) Bo skoro i ja i Gosia dojedziemy autami to chyba najlepiej będzie jak ty nie będziesz się musiała daleko wybierać komunikacją miejską :) Co wy na to?

Julka już wykąpana i śpi (trzymajcie kciuki i prześlijcie godzinki żeby pospała jak najdłużej :) bo juz mam dosyć nieprzespanych nocek :/).

Mi to bez różnicy gdzie :) Zdec jest gdzieś koło ciebie jakiś park czy coś gdzie można by pospacerować? :) Bo skoro i ja i Gosia dojedziemy autami to chyba najlepiej będzie jak ty nie będziesz się musiała daleko wybierać komunikacją miejską :) Co wy na to?

Julka już wykąpana i śpi (trzymajcie kciuki i prześlijcie godzinki żeby pospała jak najdłużej :) bo juz mam dosyć nieprzespanych nocek :/).

ok:-) niech jeszcze Madzia powie gdzie jej pasuje, a może Emalio do nas tez dołączysz?

ja ci posyłam kilka godzinek, moja tez już śpi i wstanie pewnie kolo 6:-)

Hej.
Czytam Was cały czas ale jakoś weny nie mam za bardzo do pisania:-:)-:)-(
Chyba jakieś jesienne przygnębienie mnie łapie:-:)-(
Alanek wogóle spać mi w dzień nie chce...
A jak jest z Waszymi skarbami???Ile śpią w dzień???Bo mój to jedną drzemkę ma ok 15 minut i drugą jakieś pół godzinki i tyle:szok: Dziwne to dla mnie bo przecież takie dzieci powinny dłużej spać:-(

Lencja - czym Ty karmisz swoje dzieciątko ???:-D:-D:-D
(

Hihi dobre pytanie :-) Kornelka jest niezłym przykładem, że restrykcyjna dieta eliminacyjna nie przeszkadza w rozwoju :-D Ona wciąż tylko na moim mleczku jest:tak:
Ona przybiera a mnie ładnie ubywa kg więc jest ok, względna równowaga w przyrodzie zachowana.

iiwka - powinny spać.. u nas też nie ma to przełożenia na praktykę...

hefi - to ja też jakąś godzinkę podsyłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry