reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kacperek spał na dworze 3 godzinki i pewnie by dalej spał tylko już tak zmarzłam że musiałam do domu iść i się obudził w bloku.
Co do spotkania to ja jestem za :-)

Dziewczyny ćwiczące A6W mam pytanie, przez ostatnie nerwy związane z choroba męża nie ćwiczyłam przez 4 dni. Czy wiecie może jak teraz powinnam ćwiczyć? Zaczynać od nowa, bo wiem, że tam pisało, że może być tylko 1 dniowa przerwa

Sama tego ostatnio szukałam bo miałam w weekend przerwę, znalazłam odpowiedź tu: Aerobiczna 6 Weidera - końcowe rady

My dziś po szczepieniu i też nieco Nelcia jest marudna :/
Jestem w szoku jak przez 6 tygodni urosła!
Z 75 centyla wagowego skoczyła na 97 (7900g:szok::szok:) a z 50 centyla wzrostu wyskoczyła poza siatkę centylową! ma teraz 68 cm:szok:

To widzę że nie tylko moja dzisiaj taka maruda, bez smoczka nie ma szans...:(

a mój wyjątkowo na odwrót - śpi już prawie 5 godz...zasnął tak słodko na balkonie, godz. temu go wzięłam do środka myśląc, że się obudzi, ale gdzie tam. Tylko go rozpiełam i rozebrałam i dalej śpi. Zastanawiam sie, czy go nie obudzic, bo w nocy nie bedzie spał :)

Kochane a spróbujcie podkładać pieluszkę pod tą stronężeby się nie odwracała;)Co do spotkania to ja odpadam bo sama z Gają nie pojade do Wro tym bardziej, że nie mogę ją wieźć z przodu;(

Kochane a spróbujcie podkładać pieluszkę pod tą stronężeby się nie odwracała;)Co do spotkania to ja odpadam bo sama z Gają nie pojade do Wro tym bardziej, że nie mogę ją wieźć z przodu;(

Jak podkładam pieluszkę to mała się wybudza, bo jej "przeszkadza" i denerwuje ją to że nie może się położyć jak chce. Taka mała królewna...
Rozumiem że nie chcesz z nią sama jechać, ale czemu nie możesz jej wozić przodu? Wystarczy tylko wyłączyć poduszkę powietrzną:)

Jak podkładam pieluszkę to mała się wybudza, bo jej "przeszkadza" i denerwuje ją to że nie może się położyć jak chce. Taka mała królewna...
Rozumiem że nie chcesz z nią sama jechać, ale czemu nie możesz jej wozić przodu? Wystarczy tylko wyłączyć poduszkę powietrzną:)

nie w każdych samochodach się da :( niestety u nas podobny problem...

reklama
Sama tego ostatnio szukałam bo miałam w weekend przerwę, znalazłam odpowiedź tu: Aerobiczna 6 Weidera - końcowe rady

My dziś po szczepieniu i też nieco Nelcia jest marudna :/
Jestem w szoku jak przez 6 tygodni urosła!
Z 75 centyla wagowego skoczyła na 97 (7900g:szok::szok:) a z 50 centyla wzrostu wyskoczyła poza siatkę centylową! ma teraz 68 cm:szok:

dzięki za A6W, super Kornelka się rozwija, a nawet bym powiedziała ponadprzeciętnie:tak:

nie w każdych samochodach się da :( niestety u nas podobny problem...

u mnie tez się poduszki wyłączyć nie da:-( gdzie chciałybyście się spotkać? ja tez jestem zależna od męża

Do góry