reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

to całkiem dla jaj no i nie moje foto.:baffled:

mam tylko nadzieję, że nie moje! :p
właśnie dlatego nie lubię zamieszczać zdjęć w necie- nigdy nie wiadomo kto i do czego je wykorzysta :-/

Doszłam do wniosku, że chyba muszę częściej syna szczepić, bo dziś obudził się tylko o 2 na jedzenie, a potem dopiero o 6 jak tatuś wychodził do pracy. Ostatnio się tak wyspałam na początku września :-) Potem znowu zaczął się budzić częściej.

Eagle piękna suknia! Będziesz wyglądała cudownie! Trzymam kciuki za ostatnie przygotowania.

reklama
a jeszcze miałam zapytać dziewczyny "cycowe" jak dajecie radę w nocy? mój zjada najczęściej ok 19.30 a później dopiero ok 3-4 a nawet i dopiero o 5 a moje cyce tego nie wytrzymują bo w dzień je częściej, troche szkoda mi go budzić na jedzenie w nocy jeżeli sam nie ma takiej potrzeby i po co uczyć go jedzenia w nocy jeśli nie chce? nie wiem co mam zrobić?
bawić się w nocy z laktatorem? przyznam szczerze nie chce mi się
myślałam żeby zmniejszyć nieco ilość karmień w dzień i zamiast tego dawać butlę żeby produkcja tak nie szalała....ale po pierwsze Tomek nie uznaje butli, a ja nie chcę rezygnowac z karmienia, po za tym jedzenie "cyca" mu służy i rośnie chłopak jak na drożdżach.....ech poradźcie coś..

a jeszcze miałam zapytać dziewczyny "cycowe" jak dajecie radę w nocy? mój zjada najczęściej ok 19.30 a później dopiero ok 3-4 a nawet i dopiero o 5 a moje cyce tego nie wytrzymują bo w dzień je częściej, troche szkoda mi go budzić na jedzenie w nocy jeżeli sam nie ma takiej potrzeby i po co uczyć go jedzenia w nocy jeśli nie chce? nie wiem co mam zrobić?
bawić się w nocy z laktatorem? przyznam szczerze nie chce mi się
myślałam żeby zmniejszyć nieco ilość karmień w dzień i zamiast tego dawać butlę żeby produkcja tak nie szalała....ale po pierwsze Tomek nie uznaje butli, a ja nie chcę rezygnowac z karmienia, po za tym jedzenie "cyca" mu służy i rośnie chłopak jak na drożdżach.....ech poradźcie coś..
ja nie pomoge, Filip od dawna juz zasypia ok 20:30 i spi do rana i moje cycole sie do tego przystosowały, dopiero ok 7 zaczynaja pekac w szwach :p_

u nas dziś piękna pogoda, tak więc około 12 wybywamy na dłuuugi i być może ostatni taki spacer w tym roku w lesie ...

a poza tym dajemy dziś kolejny raz jabłuszko:)

avena - no zobaczymy, o ile da sie sprawdzić czy rzeczywiście kontakt sie urwał ... to będzie trudne, jak już pisałam ... ;(
a napiszesz trochę o tej kupce? wydaje mi się, ze dla wielu mam temat baaaardzo interesujący :)

Paula - a u nas kontrola bioderek dopiero jak zacznie chodzić

ewela- ja też bym nie chciała, zeby ktoś zamieścił moje zdjęcie i tylko się tak pobawił ... dla mnie to nic fajnego

eagle - czekamy na foto relację:), ale Ci fajnie ... ja bardzo miło wspominam ten dzień ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co wy :-D wzielam z katalogu 3sussises hehe jaka laske ,a faceci bosze jacy naiwni ,smiechu mam po pachy z nich, masakra.

Ja robie przerwy w jedzeniu tak co drugi dzien pdaje cos nowego.

Witajcie,

Lencja dzięki za info o pampersach:) Może się wybiorę i skorzystam, bo w Tesco to zawsze najdrożej:( Jak by ktoś chciał to w Tesco są chusteczki nawilżone, a paczce 6 opakowań za 24,99zł.

Dzisiaj jestem zadowolona i wyspana, mała po wieczornej butli spała do 23;30, potem znowu dostała butlę i spała do 4:30. zdarzyło jej się to pierwszy raz, więc byłam tym bardziej w zoku i zaczynam kochać MM:)
No i najważniejsze cały czas zasypiała sama;) Nawet dzisiaj rano sama usnęła o 8, ale o 9 już pobudka:) Jeszcze spróbuję ją raz położyć koło 10-10:30. a potem na spacer koło 12:)

eagle będziesz na pewno super wyglądać:)
ewela kiedy ty jeszcze czas znajdujesz na takie pierdoły?:p

Ostatnia edycja:
faktycznie, chyba tego nie zrobiłam:zawstydzona/y::-p
ale mam tyle na głowie na koniec bo mój jeszcze dziś do pracy i dopiero od jutra na urlop idzie, co w zw. z tym większość "dopinania na ostatni guzik " spadła na mnie
juz się poprawiam

co prawda efekt na wieszaku nie jest taki jak w realu i foty zrobione komórkę więc nie najlepsze, ale ja jestem nią zachwycona

Zobacz załącznik 291810Zobacz załącznik 291811
oczywiście będę się chwalić jak juz będzie po;-):-)

śliczna sukienka:tak:

Witajcie,
Dzisiaj jestem zadowolona i wyspana, mała po wieczornej butli spała do 23;30, potem znowu dostała butlę i spała do 4:30. zdarzyło jej się to pierwszy raz, więc byłam tym bardziej w zoku i zaczynam kochać MM:)

pod tym względem właśnie MM jest super:-D:-D

reklama
Dziewczyny i mam jeszcze jeden problem. Mała trzyma mi główkę prawie cały czas tylko w jedną stronę... no czasem jak coś ją zaciekawi z drugiej strony to przewróci, ale nie chce i tak do końca, wtedy zezuje z góry. No i mało co pomaga, spać też oczywiście na "swoim" boczku:( Walczyłam z nią na początku, ale teraz jak próbuję przekręcać to się budzi...
Mam też wrażenie jak leży na brzuszku, że ma "krzywą" główkę:(

Do góry