reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Przepraszm hefi dopiero doczytałam że miałaś dziś cieżką noc a ja Ci FB głowę zawracam......Bez pośpiechy jakby, co!

A moja wciąż śpi ....to już 2,5godz. jak zasnęła:szok: A śpi tak słodziutko moja perełka!!!!

Spoko spoko :) juz uzupełnione. Dopominajcie sie bo ja przyznam sie bez bicia nie zawsze zagladam na maila :sorry::zawstydzona/y: ale codziennie bywam na FB czerwcowym :-D

No moja też śpi po boju godzinnym, oczywiście usnęła w wózku:( Ciekawe tylko jak długo pośpi...

Nie jestem w temacie co do tych znajomych kpi, ale domyślam się o co chodzi... ciekawe jak sobie z tym poradzą dalej... oby im się udało:)

avena - szansa jest, zobaczymy czy chłopak był szczery, że to tylko ze stony tej laski i czy z nią zerwał kontakt ... choć moze być ciężko tą pewność zdobyć ... , będziemy myśleć jak ... chyba, że macie jakieś pomysły???

paula24211 - super, że wszystko oki po USG, tak trzymać!

zdec - kiedyś musi się przecież przyzwyczaić ... u mnie też łatwiej się Natalce zasypia w dzień w wózku, natomiast w nocy nie ma problemu z łóżeczkiem ...

Niestety nawet w wózku teraz nie przechodzi, bo wózek już wieczorem musi jechać, żeby mała spała, co chwilę się budzi.
Także ubieramy się i na spacer idziemy:( A tak mi się nie chce, bo pewnie strasznie zimno na dworze:(

Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku

reklama
Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku

To współczuje ale mam nadzieję, że wszystko ok!!

Do góry