reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Przepraszam was dziewczyny już uzupełniam FB
Przepraszm hefi dopiero doczytałam że miałaś dziś cieżką noc a ja Ci FB głowę zawracam......Bez pośpiechy jakby, co!
A moja wciąż śpi ....to już 2,5godz. jak zasnęła A śpi tak słodziutko moja perełka!!!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
mi się nie spieszy, wiem że jak masz czas to dodasz, dziękuję bardzo))
]
paula świetnie ze bioderka zdrowe)
]
paula świetnie ze bioderka zdrowe)
Przepraszm hefi dopiero doczytałam że miałaś dziś cieżką noc a ja Ci FB głowę zawracam......Bez pośpiechy jakby, co!
A moja wciąż śpi ....to już 2,5godz. jak zasnęła A śpi tak słodziutko moja perełka!!!!
Spoko spoko juz uzupełnione. Dopominajcie sie bo ja przyznam sie bez bicia nie zawsze zagladam na maila ale codziennie bywam na FB czerwcowym
No moja też śpi po boju godzinnym, oczywiście usnęła w wózku Ciekawe tylko jak długo pośpi...
Nie jestem w temacie co do tych znajomych kpi, ale domyślam się o co chodzi... ciekawe jak sobie z tym poradzą dalej... oby im się udało
Nie jestem w temacie co do tych znajomych kpi, ale domyślam się o co chodzi... ciekawe jak sobie z tym poradzą dalej... oby im się udało
kpi23
Fanka BB :)
avena - szansa jest, zobaczymy czy chłopak był szczery, że to tylko ze stony tej laski i czy z nią zerwał kontakt ... choć moze być ciężko tą pewność zdobyć ... , będziemy myśleć jak ... chyba, że macie jakieś pomysły???
paula24211 - super, że wszystko oki po USG, tak trzymać!
zdec - kiedyś musi się przecież przyzwyczaić ... u mnie też łatwiej się Natalce zasypia w dzień w wózku, natomiast w nocy nie ma problemu z łóżeczkiem ...
paula24211 - super, że wszystko oki po USG, tak trzymać!
zdec - kiedyś musi się przecież przyzwyczaić ... u mnie też łatwiej się Natalce zasypia w dzień w wózku, natomiast w nocy nie ma problemu z łóżeczkiem ...
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
my juz po badaniu usg bioderek
wszystko oki
nastepna kontrol w 7 msc
ide cos zjesc i zmykam na spacerek poki slonko swieci
Jak jest ok to czemu musisz iść na kontrole?
Niestety nawet w wózku teraz nie przechodzi, bo wózek już wieczorem musi jechać, żeby mała spała, co chwilę się budzi.
Także ubieramy się i na spacer idziemy A tak mi się nie chce, bo pewnie strasznie zimno na dworze
Także ubieramy się i na spacer idziemy A tak mi się nie chce, bo pewnie strasznie zimno na dworze
Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Miłego wieczorku
To współczuje ale mam nadzieję, że wszystko ok!!