Ja podaje raz (czasem dwa razy) dziennie soczek. Rozcieńczam go wodą pół na pół aby się młody do słodkich napoi nie przyzwyczaił. Zresztą z czasem zamierzam jeszcze bardziej rozcieńczać aż będzie pił tylko wodę. Teraz nie chce jakoś pić samej wody cwaniak :-)
reklama
dziewczyny używacie tych bujanych leżaczków? jak tak to jakie polecacie?
ja mam fisher price, i mała lubi w nim siedzieć, kupiłam jej dodatkowy pałąk z zabawkami, poza tym używam go do karmienia
Dziewczyny a jak wy karmicie butelklą to podajecie dodatkowo coś do picia?
ja próbuje dawać, ale nie chce pić, ani wody ani herbatki z soczkiem na razie nie próbowałam
zyrraffka
Szczęśliwa mama
jak moje dziecko marudzi dzisiaj, ubieram go i na spacer bo nie wytrzymam zaraz
kpi23
Fanka BB :)
zdec - ja nie ale sie chyba powinno ...
mam zamiar dawać wode a za chwilę soczki
mam zamiar dawać wode a za chwilę soczki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny a jak wy karmicie butelklą to podajecie dodatkowo coś do picia?
Ja Lovi daję herbatke z jablka i melisy bo jak karmisz mm to musisz przepajać!!
Ostatnia edycja:
co do spania to moja w dzień jest "ciężka" do tego, i jak zaśnie to przeważnie na 30 min, a czasem jak ją próbuję odłożyć do łóżeczka to jak tylko dotknie materacyka to jest ryk:-)chyba że na spacerze to nawet jak nie śpi to spokojna jest
Majusia to ma dzisiaj jakiś sportowy dzień najpierw obroty w łóżku a dziś cały dzień na macie ćwiczy dzisiaj już 4 razy obróciła się z plecków na brzuszek nie byłoby w tym nic dziwnego tyle tylko, ze kiedyś średnio radziła sobie z wyjęciem rączki a dzisiaj wyjmuje rączkę za każdym razem
coś rzeczywiście cobra się nie odzywa no i nasza Ewus ciekawe co tam u niej i jej smyków
a Czarna wiedźma i Paulka to chyba od porodu w ogóle się nie odezwały:-(
coś rzeczywiście cobra się nie odzywa no i nasza Ewus ciekawe co tam u niej i jej smyków
a Czarna wiedźma i Paulka to chyba od porodu w ogóle się nie odezwały:-(
Dzieki za życzenia miłego podróżowanie, noooo, jest miłe, mąż prowadzi, Małgosia śpi, a ja sobie Was czytam Jesteśmy jakiąś godzinkę przed Świeckiem :-)
hehe, a moja skrzeczy
Żyrafka- i znów zagłosowałam :-)
Milki chyba też dawno nie było, a przecież bywała codziennie...
Mnie też to na początku śmieszyło, ale teraz czasami to wkurza :-) zwłaszcza kiedy piszczy i piszczy jakby o istnieniu innych dźwięków zapomniał :-)
hehe, a moja skrzeczy
Żyrafka- i znów zagłosowałam :-)
Milki chyba też dawno nie było, a przecież bywała codziennie...
reklama
Liza
Fanka BB :)
a na Mikusia głosujecie? :-(
Witam was.
ja wczoraj sobie opuszek palca obciełam:/ heh... nie rzycze tego nikomu
Witam was.
ja wczoraj sobie opuszek palca obciełam:/ heh... nie rzycze tego nikomu