reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja podaje raz (czasem dwa razy) dziennie soczek. Rozcieńczam go wodą pół na pół aby się młody do słodkich napoi nie przyzwyczaił. Zresztą z czasem zamierzam jeszcze bardziej rozcieńczać aż będzie pił tylko wodę. Teraz nie chce jakoś pić samej wody cwaniak :-)

reklama
dziewczyny używacie tych bujanych leżaczków? jak tak to jakie polecacie?

ja mam fisher price, i mała lubi w nim siedzieć, kupiłam jej dodatkowy pałąk z zabawkami, poza tym używam go do karmienia

Dziewczyny a jak wy karmicie butelklą to podajecie dodatkowo coś do picia?

ja próbuje dawać, ale nie chce pić, ani wody ani herbatki z soczkiem na razie nie próbowałam

dziewczyny używacie tych bujanych leżaczków? jak tak to jakie polecacie?
ja mam bujaczek fisher price z wibracjami 1252797777.jpeg i czasem Iga w nim poleży i pobawi się zabawkami na pałąku, ale znacznie lepiej sprawdza się huśtawka hslon2.jpg jest świetna, polecam:tak::tak::tak:

co do spania to moja w dzień jest "ciężka" do tego, i jak zaśnie to przeważnie na 30 min, a czasem jak ją próbuję odłożyć do łóżeczka to jak tylko dotknie materacyka to jest ryk:-)chyba że na spacerze to nawet jak nie śpi to spokojna jest:-D

Majusia to ma dzisiaj jakiś sportowy dzień:-D:-D najpierw obroty w łóżku a dziś cały dzień na macie ćwiczy dzisiaj już 4 razy obróciła się z plecków na brzuszek nie byłoby w tym nic dziwnego tyle tylko, ze kiedyś średnio radziła sobie z wyjęciem rączki a dzisiaj wyjmuje rączkę za każdym razem:-D:-D

coś rzeczywiście cobra się nie odzywa no i nasza Ewus ciekawe co tam u niej i jej smyków
a Czarna wiedźma i Paulka to chyba od porodu w ogóle się nie odezwały:-(

Dzieki za życzenia miłego podróżowanie, noooo, jest miłe, mąż prowadzi, Małgosia śpi, a ja sobie Was czytam :-D Jesteśmy jakiąś godzinkę przed Świeckiem :-)

Mnie też to na początku śmieszyło, ale teraz czasami to wkurza :-) zwłaszcza kiedy piszczy i piszczy jakby o istnieniu innych dźwięków zapomniał :-)

hehe, a moja skrzeczy :-D
Żyrafka- i znów zagłosowałam :-)

Milki chyba też dawno nie było, a przecież bywała codziennie...

reklama
Do góry