reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja też zazdroszczę tego dziennego spania u nas z tym cały czas jest problem :( Jeżeli zasypia to tylko po karmieniu o ile się z nią położę na łóżku i karmię na leżąco. Inaczej nie da rady, czasem już nawet udaje mi się, że poleży sama w łóżeczku jak jest zmęczona ale nie może i tak zasnąć i w końcu zaczyna płakać..

Gosiagro - nie miałam okazji jeszcze tego napisać BARDZO się cieszę! Trzymam mocno kciuki aby kolejne badania były pozytywne i mniej stresujące (choć o to to trudno bo zawsze już im będzie towarzyszyły obawy..)

zdec - może to rzeczywiście banan? Moja Kornelka jest na banany uczulona..

A jak usypiacie w dzień???Dajcie jakiś spośób!!

ja w dzień tak jak i w nocy- daję smoczek, który co chwilkę muszę wtykać aż saśnie i pieluszka, głos oodany

lencja- mój pośpi w dzień pół godzinki nawet nie zdążę kawy zrobić i wypić

stella- ja mam huśtawkę fisher price ale mój mały nie interesuje się, chwilkę posiedzi i marudzi bo mu się nudzi, a miejsca zajmuje tyle że chyba ją schowam, tym bardziej ze pokój mam maciupeńki

reklama
Na dworze jak jest to by spała cały dzień!!!A mieszkamy na 3 piętrze i nie uśmiecha mi sie targac wózek co kilka godzin tym bardziej, że idzie zima ;(

Skąd ja to znam:) Spróbuj ją uśpić w wózku w domu;) Moja właśnie sie budzi z godzinnej drzemki w wózku:) Trochę się pobawi, zje i idziemy na spacer więc pewnie znowu będzie spała:) Pójdę do Straży miejskiej na Gwarną, bo muszę zapłacić mandat mojego kochanego męża;(

dziewczyny używacie tych bujanych leżaczków? jak tak to jakie polecacie?

Ja bujaną mam chuśtawkę Bright Starts jest super, mała uwielbia się w niej huśtać i słuchac muzyczki:) Leżaczek mam Fisher Price, ale służy najczęsciej żeby na chwilę ją tam położyć jak marudzi a ja aktualnie nie mogę jej wziąć na ręce;) No i babcia na leżaczku karmi wnuczkę butelką;)

Do góry