reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
witajcie
ja tak tylko na chwilkę bo ostatnie przygotowania przed nami
dzis też w biegu - rano fryzjer, do domu na karmienie, wycieczka do hotelu, karmienie i tak w kółko
przeczytałam bo chciałam wiedzieć co u Gosi ależ to ulga, nie dawało mi to spokoju
bardzo się ciesze że jednak jest ok, życze dużo zdrówka dla Was i jak najmniej nerwów przy kolejnych badaniach

Gosiu cieszę się z tej wiadomości:) Życzę duuuuużo zdrówka dla męża!!!

Zdec ja też bez względu na pogodę wychodzę z Karoliną na spacer. Dziecko musi każdego powietrza złapać.

Kochane bardzo wam dziękujemy z mężem za dobre myśli i słowa!!! Maz jest właśnie po rozmowie z onkologiem, który stwierdził, ze nie są to raczej przerzuty, gdyż markery nowotworowe są w normie, a to one jednymi z najczulszych na wykrycie tych zmian. Takie guzki pojawiają się jako reakcja osłabionego organizmu po chemii na wszelkie przeziębienie, a mój maż takowe przeszedł po chemii. Guzki do obserwacji przy następnej tomografii, która za 2 mce. Uff co my przeżyliśmy przez ta dobę:no::no::no::-:)-( najgorsze, ze strach już będzie zawsze, przy każdym kolejnym badaniu:-(, ale najważniejsze ze teraz jest dobrze:tak:
jeszcze raz dziękujemy:tak:

Gosiu świetna wiadomość!!! Odrazu lżej na sercu mi się zrobiło...Trzymam za Was kciuki!!!!

reklama
właśnie wróciłam od fryzjera :-) i od razu lepiej się człowiek czuje, byłam dzisiaj w smyku i kupiłam Kacperkowi świetny śpiworek do wózka i cieplutki za 79,90 , i czapeczkę mu kupiłam :-)

Do góry