reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

stella ja zrezygnowałam ze spacerków, boję się by do kataru nie doszedł kaszel itp więc chcemy przetrzymać katar w domku, tymbardziej że za tydzień mamy mieć szczepienie.
a maleństwu leci z nosa czy ma może zatkany nosek i mu w nosku charczy?? Natanek ma nosek zatkany i mu czyszczę fridą i solą morską. Przy fridzie troche sie mecze bo on bardzo tego nie lubi.
Magda M jakiego używasz inhalatora??

ja mam taki Medel Inhalator 90543 MEDEL Family Silver - opinie o Medel Inhalator 90543 MEDEL Family Silver

reklama
Witam :biggrin2:nie bylo mnie kilka dni tu mega produkcja:-Dnie wiem czy uda mi sie Was nadrobic wpadlam tylko na chwile. Sasiadka zabrala Ksawerka na spacer a ja powinnam sprzatac bo goscie po poludniu ale nie moglam sie oprzec zeby zajrzec na bb.My ostatnio duzo spacerujemy korzystamy z ostatnich slonecznych dni:) W czwartek bylismy na szczepieniu no i Ksawerek wazy juz 6130g niestety nie wiem ile ma wzrostu byl bardzo dzielny ten moj Maly Ksiaze:tak: W niedziele bylismy u mojej mamy na wsi no i jak zasnol o 10 to ja go obudzilam o 15.30 na jedzonko bo na ur mielismy jechac no a bunia zawiedzona ze sie z wnukiem nie pobawila:no:

Dziewczyny czy Wasze malenstwa zanim zasna to tez sie w lozeczku ' rzucaja'?

no to tyle na teraz pedze sprzatac ale mam lenia:rofl2:

milego dnia zycze;-)

Ja właśnie po spacerku. 3 godzinki nad samym morzem. Trochę za ciepło ubrałam siebie i małego bo pogoda cudowna i do tego bardzo ciepło. Teraz wcinam drożdżówkę, po spacerze zawsze jestem strasznie głodna:))a mały bawi się w łóżeczku. Odebrałam dzisiaj zdjęcia i będę się bawić w przyklejanie do albumu.

Bardzo proszę o ocenienie zdjęć, jest ich 7, jeśli ktoś ma jeszcze ochotę. Zdjęcia można ocenić raz, będę bardzo wdzięczna.
Konkurs fotograficzny - Twój profil

Ostatnia edycja:
Witam:)

Tragedia ten wypadek. Ależ ludzie są bezmyślni, w taki sposób przewozić ludzi.
[*]
[*]
[*] dla tych którzy zgineli.

agusia44 moja też się rzuca w łóżeczku.

Tej nocy bidulce coś się chyba przyśniło bo po 1 nagle przez sen strasznie zaczęła płakać. Dopiero gdy ją trochę ponosiłam uspokoiła się i spała do 5.

Kochane bardzo wam dziękujemy z mężem za dobre myśli i słowa!!! Maz jest właśnie po rozmowie z onkologiem, który stwierdził, ze nie są to raczej przerzuty, gdyż markery nowotworowe są w normie, a to one jednymi z najczulszych na wykrycie tych zmian. Takie guzki pojawiają się jako reakcja osłabionego organizmu po chemii na wszelkie przeziębienie, a mój maż takowe przeszedł po chemii. Guzki do obserwacji przy następnej tomografii, która za 2 mce. Uff co my przeżyliśmy przez ta dobę:no::no::no::-:)-( najgorsze, ze strach już będzie zawsze, przy każdym kolejnym badaniu:-(, ale najważniejsze ze teraz jest dobrze:tak:
jeszcze raz dziękujemy:tak:

Kochane bardzo wam dziękujemy z mężem za dobre myśli i słowa!!! Maz jest właśnie po rozmowie z onkologiem, który stwierdził, ze nie są to raczej przerzuty, gdyż markery nowotworowe są w normie, a to one jednymi z najczulszych na wykrycie tych zmian. Takie guzki pojawiają się jako reakcja osłabionego organizmu po chemii na wszelkie przeziębienie, a mój maż takowe przeszedł po chemii. Guzki do obserwacji przy następnej tomografii, która za 2 mce. Uff co my przeżyliśmy przez ta dobę:no::no::no::-:)-( najgorsze, ze strach już będzie zawsze, przy każdym kolejnym badaniu:-(, ale najważniejsze ze teraz jest dobrze:tak:

Boshe aż się poryczałam z emocji !!!! Bardzo bardzo się cieszę że tak to wygląda! Gosiu ja Wam życzę zdrówka i dużo dużo dużo szczęścia !!!!!!!!!!!

zyrafka - mi się udało drugi raz zagłosowac dzisiaj. W jaki sposób nie wiem ale się udąło , może dlatego że mam tp i chyba zmiennie IP:)

Gosiu jak dobrze że to nic groźlego. Dużo zdrówka dla męża :)

Ja wrociłam z 3 godzinnego spacerku, Ignas zjadl i poszedł spać a w piekarniku pieką się faszerowane papryczki :)

Gosiu cieszę się że wszystko ok :-)

Jakiego ja mam dziś lenia :-( mieszkanie zapuszczone wszędzie dużo roboty a mi się nie chce. Muszę się jednak zabrać za porządki bo jak tak dalej pójdzie to niedługo syna nie będę mogła znaleźć w tym rozgardiaszu :-D

Gosiu! Ciesze się barrdzooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki dla Ciebie i dla mężą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie,

Czekałam na informację od gosiagro! Jestem taka szczęśliwa, że nie jest tak źle jak się wczoraj wydawało!! Świetna wiadomość!!:)

Widzę że piszecie o przeziębieniach i o tym że z dziećmi na spacer nie wychodzicie.... moja to cały dzień spędza na dworze, teraz się właśnie wkurza, że nikt jej do wózka nie bierze, tylko każe siedzieć w domu, babcia z nią gada w drugim pokoju, a potem jedziemy do znajomych, dlatego liczę że uśnie w foteliku:)
I co do tego nie wychodzenia z domu, to ja wyznaję teorię że lepiej dziecko trochę pohartować, to potem będzie zdrowsze. Nasza mała od urodzenia conajmniej pół dnia spędza na dworze, nawet jak pada deszcz - folia, matka - parasol i idziemy:)

Do góry