reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hejka kochane.
U mnie nocka jak zwykle. Od 20-ej do 2.00 Jasiek spał u siebie w łóżeczku a potem do mnie i co2 godz cyc. Masakra, A potrafił już całą noc przespac. Wytłumaczenie są dwa; albo skok, albo zęby :) Teraz zasypia po śniadaniu (kaszka Malinowa). Zobaczymy czy chociaż pół godziny prześpi.

Perfekta, Ewa
dziękuję Wam za instrukcje.
Perfekta-wytłumacz mi o co chodzi z tą "podstawą nabycia"? Szwagierka ustaliła ( pracuję w geodezji), że on to kupił. Najgorsze jest to ,że jego siostra się wpier... i chyba liczy ,że to zagarnie. A tu jest pięcioro dzieci do podziału. Wiem ,że nie ma szans bo robiłam studium administacji i mam pojęcie o KC ale ona myśli inaczej.
I nie wiem czy nie lepiej od razu do sądu nie iśc, bo tam tylko 50zł za sprawe spadkową.

Kurcze pół nocy myślałam o Gosiagro, mam nadzieję ,że się dzisiaj odezwie. Tulam mocno.

Hejka kochane.
U mnie nocka jak zwykle. Od 20-ej do 2.00 Jasiek spał u siebie w łóżeczku a potem do mnie i co2 godz cyc. Masakra, A potrafił już całą noc przespac. Wytłumaczenie są dwa; albo skok, albo zęby :) Teraz zasypia po śniadaniu (kaszka Malinowa). Zobaczymy czy chociaż pół godziny prześpi.

Perfekta, Ewa
dziękuję Wam za instrukcje.
Perfekta-wytłumacz mi o co chodzi z tą "podstawą nabycia"? Szwagierka ustaliła ( pracuję w geodezji), że on to kupił. Najgorsze jest to ,że jego siostra się wpier... i chyba liczy ,że to zagarnie. A tu jest pięcioro dzieci do podziału. Wiem ,że nie ma szans bo robiłam studium administacji i mam pojęcie o KC ale ona myśli inaczej.
I nie wiem czy nie lepiej od razu do sądu nie iśc, bo tam tylko 50zł za sprawe spadkową.

Kurcze pół nocy myślałam o Gosiagro, mam nadzieję ,że się dzisiaj odezwie. Tulam mocno.

Emalia - podstawą nabycia jest , jeżeli nieruchomość pochodziła z rynku wtórnego jest Akt notarialny nabycia nieruchomości
Oczywiście siostra nie ma nic do spadku ! Rzeczywiście przez sąd rejonowy jest taniej ale też dłużej:) W zalezności pracy sądu tak naprawdę , termin rozprawy może być różny, najlepiej zadzwonić do sadu i zapytać :) Wam nie zależy na czasie bo nie chcecie sprzedac domku więc sąd będzie ok

hej,
też cały czas myślę o Gosi, wierzę że będzie dobrze.

Mały dostał katarku i nie wiem czy to przez katar czy z jakiegoś innego powodu ale w nocy potrafi budzić się nawet 4 razy na karmienie i wogóle śpi niespokojnie. A budził się już tylko raz.
Dziewczyny co stosowałyście na katar waszych maleństw bo już nie pamiętam co pisałyście?

Byłam wczoraj zawieź te wnioski o urlopy do firmy ale nikogo w biurze nie zastałam więc dzisiaj będę musiała znów jechać. I znowu dzisiaj bede się stresowac.

Emalia - podstawą nabycia jest , jeżeli nieruchomość pochodziła z rynku wtórnego jest Akt notarialny nabycia nieruchomości
Oczywiście siostra nie ma nic do spadku ! Rzeczywiście przez sąd rejonowy jest taniej ale też dłużej:) W zalezności pracy sądu tak naprawdę , termin rozprawy może być różny, najlepiej zadzwonić do sadu i zapytać :) Wam nie zależy na czasie bo nie chcecie sprzedac domku więc sąd będzie ok

Właśnie chcemy sprzedac. A skąd te akt wziąć?

reklama
Do góry