Lencja
:)
o Boże, mąż właśnie dzwonił, ma jakieś 4 guzki na płucach.......
Nie wiem nawet co Ci napisać, mocno mocno przytulam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze zapominiałam o jutrze.... ale sie postaram paczki z Hippa ani żadnej innej nie dostałam, ale pewnie jeszcze ditrze, trochę nam czasu do 4. miesiąca zostałoKasiajanicka - daj koniecznie znać jak po warsztatach!. Ja w piątek byłam na warsztatach z eko-pieluszkowania, trochę nowego się dowiedziałam o wielorazowych pieluchach ale sądziłam, że więcej z tego wyniosę, pewnie gdybym nie używała wielorazowych pieluszek i nie była w temacie to byłabym bardziej zadowolona ilością nowej wiedzy
Kasiajanicka, Klementinka - jutro spacerujemy, prawd
A ja paczki z Hippa nie dostałam pomimo wypełnionej ankiety
nawet nie wiem co powiedzieć:---(Tulam!!!o Boże, mąż właśnie dzwonił, ma jakieś 4 guzki na płucach.......
O ranyyyykupiłam dziś najdroższy makaron świata w realu, makaron lasagne, cena na półce 4,99 a na paragoni 14, 99.
Witaj na "starych śmieciach"Witajcie,
WRÓCIŁAM do was!! Nareszcie.... teraz już postaram się być na bieżąco, mała po raz pierwszy dzisiaj śpi w swoim łózeczku w swoim pokoju Ciekawe na jak długo....
Super!!!Gratuluję!!!:-);-);-)pochwalę się moim małym sukcesem: właśnie ściągnęłam w 15 min 220 ml mleczka dla Filipka na jutro chyba moje picie wody przynosi sukcesy a jkimpolecacie laktator elektryczny? już mi ręce odpadają od pompwania
dobra, idę spac, kolorowych
ale słodziak!!!!Śliczny!!!
Krystian z tatą na basenie
Ślicznego masz synusia...to jest pajac czy bluza???Super!!!