reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nadika mi się wydaje ze lepiej jechać razem z mężem, tak jak kasia pisze w razie jakiś nieprzyjemności z jego strony mąż Cię wesprze, albo będzie się bał wyskoczyć z czymkolwiek przy mężu.

Co ja się musze nakombinować zeby moje dziecko smoka zassało:)) musze przytrzymywać z 2 minuty, bo Łukasz z prawej strony wypycha językiem, z lewej strony, memła go zamiast ssać, ciągle mu wypada:)) a bez smoka nie zaśnie.

Dałam zdjęcia do wywołania, staram się co jakiś czas wywoływać, bo na komuterze to nie to:)

lena czy Ty zamawiałaś już ten smoczek http://allegro.pl/show_item.php?item=1217361462 ja zamówiłam 02.10 i jeszcze nie mam, dopiero zobaczyłam że sprzedawca ma mnóstwo negatywów. Zamawiałam inne rzeczy i później i już dawno poprzychodziły:((

Ostatnia edycja:
reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pierd..ole , zmienialam se hasło do banku i kuzwa zapomniałam :angry:i teraz musze jechac specjalnie do ddziału,zeby dostac nowe, :crazy: nosz kuzwa mac, co za pech :/

gosiagro prztulam... trzymam kciuki żeby było dobrze, bo tylko dobrze musi być... tyle już przeżyliście w ciągu tego roku:(

nadika ja tam bym pojechała sama i już... sądzę że nie ma się czego bać, w końcu co on Ci może zrobić, łajdak jeden!!

iwka piszesz że Twój Krystianek nie chce trzymać głowy w górze jak leży na brzuszku, może spróbuj go czymś zaciekawić w górze!:) Moja ujwielbia leżenie na brzuszku, a jakie wtedy przesmieszne miny wali to pękamy ze śmiechu:) Niepokoi mnie to że jeszcze się nie przewraca z pleców na brzuch, z brzucha bardziej próbuje. Czy wasze maleństwa już się przekręcają?

Wróciliśmy ze spaceru, mała spała 1,5h zostawiłam ją na dole przy drzwiach w wózku, miałam okazję skończyć rozpakowywanie i przy okazji przewietrzyłam sobie mieszkanie nasłu****ąc co się na dole dzieje. A teraz mała ciamka cycolka, a mama pisz lewą ręką:) Tylko coś mi dalej podsypia:(

Chyba wam nie pisałam wcześniej jakiego stracha się najedliśmy.... mała jak miała 2-miesiące miała kleszcza i ni cholery nie mogłam go wyciągnąć bo był dokładnie na gardle, tata zachwował zimną krew i wyciągnął...Jednak nie wiemy jakie będzie miał on konsekwensje, ja mam nadzieję że nic małej nie będzie, bo żadnego rumienia nie było...

Ostatnia edycja:
zdec mój Łukasz jest starszy i kilka razy przewrócił się z plecków na brzuch i na tym koniec a z brzucha na plecy ani razu. Najgorsze że nie lubi leżeć na podłodze, poleży kilka minutek i marudzi:((

Witajcie dziewczyny

U mnie nocka jakaś tragedia budzenie co 2 godziny, dzień też nie lepszy tylko na rączkach jest ok.

Gosiu - tak mi przykro, ale ja wierze że będzie dobrze, musi być dobrze
Zdec - fajnie że wróciłaś :-)

My w czwartek mamy usg główki Kacperka, takie profilaktyczne neurolog zlecił, a 19 szczepienie na szczęscie już ostatnie na razie.

U mnie Kacperek też sie nie obraca dwa razy mu kiedyś wyszło i cisza

fajny bodziak dla dziewczynki BOBAS -- BODY -- AMELKA -- r.74 --- Dł. rękaw (1264661191) - Aukcje internetowe Allegro

bodziak.jpg

reklama
Asensja ja mam elektryczny laktator aventa nie wiem dokładnie która wersja , kupiłam najlepszą jaka była ( full opcje) i nie żałuję. Mogę sobie ustawić automatycznie częstotliwość ssania jak i siłę. Zapamiętuje nawet opcję jaką sama ustawisz ( np.ssanie co 2 minuty potem co 3 ). A jak nie mam ochoty na ssanie elektryczne to mogę sobie pompować nim ręcznie ( czego nie polecam) .
Bardzo mi się przydaje jak muszę małego zostawić. Polecam, ale ostrożnie z użyciem , bo mocno pobudza laktację.

Do góry