reklama
magdziak - witaj
eagle - oj jaki słodki śpioszek, ja też uwielbiam patrzeć na Igę jak śpi
U nas dzisiaj była kupkaWtajemniczeni wiedzą o co chodziJupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.
U nas dzisiaj była kupkaWtajemniczeni wiedzą o co chodziJupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.
Liza
Fanka BB :)
a ja lece dalej na dwor z ferajną
korzystamy z ostatnich cieplych chwil;] ehhhhhhhh
milego weekendu, pamietajcie glosowac:*
korzystamy z ostatnich cieplych chwil;] ehhhhhhhh
milego weekendu, pamietajcie glosowac:*
kpi23
Fanka BB :)
kategorycznie powinna zabronić kontaktów z tą kobietą
To jest facet a jego była miłość połechtała jego męskie ego, podoba mu się że ona potrzebuje jego pomocy, pisze mu słodkie smski. Ma żonę i dziecko i nie powinien utrzymywać kontaktów z tamtą kobietą, tak uważam, bo lada chwila z tego może coś się powazniejszego zrobić
ehhhhh, masz rację
witam się i ja weekendowo i baaardzooo słonecznie
od rana zaglądałam i podczytywałam ale wkońcu teraz udało mi się usiąść tak na dobre przed lapkiem:-)
dzięki za odpowiedzi, super że nie zostalismy sami w karmieniu cycowym;-)
athena83 duzo zdrówka dla Twoich chłopaków
lena pewnie juz po fakcie ale ja biorę Azalię zaczynam 3 opakowanie ) i jest ok, plamienia miałam po dwóch tygodniach od początku brania przez ok 10 dni a do tej pory się nie powtórzyły, hmmmm....tylko jakoś chęci na męża mniej:-(;-)
gosiagro mój nie przekłada ale z ogromnym zapałem wpycha do buzi co sie da, najlepszy ubaw mamy z niego jak jedna raczka coś wkłada a druga sobie pomaga wepchać a i uwielbia mamie wyrywac włosy z głowy, o tak to świetna zabawa
i udanego wyjazdu weekendowo - dziadkowo- babciowego:-)
yoshe super że pozbyliście sie anemii
kpi23 witamy po powrocie, a co do kolezanki nie będę się powtarzać bo dziewczyny napisały już wszystko co mądre, ja też nie wierzę w taką przyjaźń bo prędzej lub nie i tak będzie finał w łóżku jeśli któras ze stron się nie opamieta w porę
dla mnie dziwne jest to że skoro on sie wszystkiego wypiera to dlaczego robi z tych smsów taką tajemnice i je kasuje i do tego te telefony codzienne
ja porozmawiałabym z nim szczerze i kazała zerwać kontakty z ta laską, niech wybiera albo zona i dziecko albo ona
ech w końcu gdyby tak bardzo zalezało mu na rodzinie to potrafiłby ustwic ta laskę odpowiednio żeby i ona sie od niego odczepiła
to zone ma na "dobre i złe" a nie jakąś pocieszycielke
Asencja także udanego wyjazdu zyczymy
kpi23 my uzywamy Nivea na każdą pogodę dla obydwóch dzieciaków
my tez mamy sobote babciowa, ok 15 ma wpaść i wybywamy na spacerek
dobrze powiedziane dzieki
życzę udanego spacerku!
śliczny bobasiu
magdziak - witaj
gratuluję , nam się niestety po beblionie pepti też ulewa więc dobrze, że się Wam udało
Hejka!
Pytanie mam do mam ktore karmia mm. Czy macie juz regularne miesiączki? Ja czekam na drugą, już mam 5 dni poślizgu...
ja rarmię pól na pół i nie miałam Gaja dzisiaj nie do zniesienia!!
ja też karmię pół na pół i jeszcze nie miałam :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
słodkości, śpioszek malutki ach, czas szybko zleci i zacznie się pyskowanie
ja rarmię pól na pół i nie miałam Gaja dzisiaj nie do zniesienia!!
ja biorę tabletki anty więc nie pomogę. Wcześniej brałam Azalię i miałam krwawienia non stop :/ - teraz jako że Julka jest na mm to biorę normalne.
Julka dzisiaj też dała mi popalić :/ zanim zasnęła ryczała ... nie wiem co jej było bo ani noszenie na rękach, zabawianie ani bujanie nic... Opatuliłam ją kocykiem i siedziałam z nią i bujałam tak dobre 20 - 30 min zanim zasnęła. Teraz śpi, ciekawe jak długo bo dzisiaj jej spanie to trudno spaniem nazwać - drzemki po 10-20 min co 2 godz. Jestem wykończona a mąż z pracy dopiero o 21 wraca i z tego co rozmawiałam z nim przez tel to też nie ma lekkiego dnia w pracy więc chyba odpoczywanie i odsypianie zostawie na później...
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
sesja wczorajsza i dzisiejsza
Zobacz załącznik 290653sobie siedzę a co
Zobacz załącznik 290651lubię robić minki
Zobacz załącznik 290649jak tylko tata albo mama wyjmą aparat odrazu pozuję
Zobacz załącznik 290648aaaa psik
Zobacz załącznik 290653sobie siedzę a co
Zobacz załącznik 290651lubię robić minki
Zobacz załącznik 290649jak tylko tata albo mama wyjmą aparat odrazu pozuję
Zobacz załącznik 290648aaaa psik