reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

też tak sobie myślę ... tylko po co z tą żoną mieszka? nie może pójść do tamtej?
a co rozumiesz pod pojęciem, że ma misję do pomagania?

z ikonką nadrobiłam ;) bo się pokazała ;)

Myśle tu o pomaganiu kosztem własnej rodziny. Tak się zaangażował w to pomaganie ,że nie zauważył ,że jemu teraz przydała by się pomoc w ratowaniu własnego związku. Przykre są takie historie aczkolwiek coraz częściej się zdarzają.

reklama
Aniach - ten kombinezon w HM kosztuje 69, a na allegro widzę ładną cenę dowalili. A zaufanie raz nadszarpnięte później już nigdy nie będzie takie samo. A takie znajomości, spotkania po latach zazwyczaj źle się kończą
Ja wprowadzam zmiany w diecie zgodnie z zaleceniami lekarza, teraz czeka mnie zupka jarzynowa i kaszka manna.

Dzień dobry
my wybywamy koło poludnia na weekend do jednych i drugich dziadków, już za wnusią się stęsknili:tak::tak:

lena - no to super, a jak ci się to udało;-) pewnie przestałaś nosić na rękach;-)
zyrraffka - zdecydowałaś się na spacerówkę czy dalej jakoś w gondoli Łukaszka wozisz?
kpi - witaj z powrotem:-) fajnie, że wyjazd tak się udał, co do kolegi i jego byłej sympatii, podejrzane to jest, tak to się zaczyna pomagam finansowo, a potem ona będzie chciała coraz więcej pomocy i może się to skończyć nieciekawie:no:, a jeszcze piszesz ze prosił o zdjęcie to chyba w chwilach ciężkich powinien patrzyć na zdjęcie zony a nie tej laski:no:
emalia - witaj w klubie ćwiczących:) ja mam dziś 17 dzień przed sobą

miłego weekendu

Ostatnia edycja:
Kpi - przyłączam się do głosów dziewczyn. Takie zachowanie byłoby w moim związku nieakceptowalne (w obydwie strony). Wykasowane smsy ze skrzynki nadawczej (!), prośba o zdjęcie do "wzdychania" i nie jeden ale więcej smsów od tamtej dzieczyny w tonie "flirtu" świadczą o tym, że jego odpowiedzi nie były fair w stosunku do Twojej przyjaciółki. Najprościej i bardzo naiwnie jest myśleć, że Była jest po prostu namolną wariatką.

Kiedyś mocno wierzyłam w przyjaźń damsko-męską. Jednak życie zweryfikowało mocno moją tezę - niestety prawie wszyscy faceci, którzy się ze mną przyjaźnili, w ktorymś momencie chcieli czegoś więcej...i było nagle bardzo niezręcznie...

Druga :)
Witam porannie. Jasiek piszczy mi obok z zadowolenia. Nocka taka sobie. Obudził się o 2-ej i wzięłam go do siebie, a potem co zakwękał to wkładałam mu cycka, więc nie wiem ile razy ani o której, bo robię to na lunatyka. Miłego dnia wszystkim życzę :)

heloł laseczki :)
Znikła nareszcie ciemieniucha ,,czy ciemiączko nie wiem jak to sie nazywa to coś na głowie.
Sprawdził sie sposób babci, na mokro podczas kąpieli myłam pieluszką tetrową.

Synek jest jak marzenie: je, puszcza bąki, systematyczne kupki, bawi się..itd.
śpi całą noc !!! Za to go kocham....no i jestem troszkę też zła za to na niego....bo mąż jest tak zachęcony tym "bezobsługowym" dzieckiem, że chce następne !!!! aaaaaaaaa

heloł laseczki :)
Znikła nareszcie ciemieniucha ,,czy ciemiączko nie wiem jak to sie nazywa to coś na głowie.
Sprawdził sie sposób babci, na mokro podczas kąpieli myłam pieluszką tetrową.

obie są na główce;-);-)
ciemieniucha to taka żółta skorupka
ciemiączko to niezrośnięte kości główki i taka miękka powierzchnia
Z opisu wynika, że pozbyłaś się ciemieniuchy;-) ciemiączko samo się zrośnie:tak:

Ostatnia edycja:
Ja również się witam...
kpi- nie napiszę nic więcej odnośnie sytuacji bo wszystko co myśle zostalo już napisane :( przykre to ale niestety... życie bywa przewrotne...
lena- gratuluje postępów wychowawczych...
Ja się nie mogę zmobilizować do nauczenia mojej spania samej... bo to ją brzuszek boli, to kupki zrobić nie może i tak ciągłe wymówki...

i tyle tylko na razie bo mała mi się budzi :/

reklama
gosiagro - dziękuję i miłego weekendu życzę:), jak u dziadków to odpoczniesz sobie troszkę ...

Agentka_RR - witaj, bo my sie jeszcze nie znamy ;), i dziękuję ... nie jest wariatką, raczej myślę, że chce go spowrotem ...

stellaDODO - ja też mam takie dziecko ... cudowne i mało kłopotliwe ...

hefi - dzięki, moja sama nauczyła sie zasypiać, trochę pomógł konik morski Fisher Price;)

Do góry