reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

też tak sobie myślę ... tylko po co z tą żoną mieszka? nie może pójść do tamtej?
a co rozumiesz pod pojęciem, że ma misję do pomagania?

z ikonką nadrobiłam ;) bo się pokazała ;)

Myśle tu o pomaganiu kosztem własnej rodziny. Tak się zaangażował w to pomaganie ,że nie zauważył ,że jemu teraz przydała by się pomoc w ratowaniu własnego związku. Przykre są takie historie aczkolwiek coraz częściej się zdarzają.

reklama
Aniach - ten kombinezon w HM kosztuje 69, a na allegro widzę ładną cenę dowalili. A zaufanie raz nadszarpnięte później już nigdy nie będzie takie samo. A takie znajomości, spotkania po latach zazwyczaj źle się kończą
Ja wprowadzam zmiany w diecie zgodnie z zaleceniami lekarza, teraz czeka mnie zupka jarzynowa i kaszka manna.

Dzień dobry
my wybywamy koło poludnia na weekend do jednych i drugich dziadków, już za wnusią się stęsknili:tak::tak:

lena - no to super, a jak ci się to udało;-) pewnie przestałaś nosić na rękach;-)
zyrraffka - zdecydowałaś się na spacerówkę czy dalej jakoś w gondoli Łukaszka wozisz?
kpi - witaj z powrotem:-) fajnie, że wyjazd tak się udał, co do kolegi i jego byłej sympatii, podejrzane to jest, tak to się zaczyna pomagam finansowo, a potem ona będzie chciała coraz więcej pomocy i może się to skończyć nieciekawie:no:, a jeszcze piszesz ze prosił o zdjęcie to chyba w chwilach ciężkich powinien patrzyć na zdjęcie zony a nie tej laski:no:
emalia - witaj w klubie ćwiczących:) ja mam dziś 17 dzień przed sobą

miłego weekendu

Ostatnia edycja:
Kpi - przyłączam się do głosów dziewczyn. Takie zachowanie byłoby w moim związku nieakceptowalne (w obydwie strony). Wykasowane smsy ze skrzynki nadawczej (!), prośba o zdjęcie do "wzdychania" i nie jeden ale więcej smsów od tamtej dzieczyny w tonie "flirtu" świadczą o tym, że jego odpowiedzi nie były fair w stosunku do Twojej przyjaciółki. Najprościej i bardzo naiwnie jest myśleć, że Była jest po prostu namolną wariatką.

Kiedyś mocno wierzyłam w przyjaźń damsko-męską. Jednak życie zweryfikowało mocno moją tezę - niestety prawie wszyscy faceci, którzy się ze mną przyjaźnili, w ktorymś momencie chcieli czegoś więcej...i było nagle bardzo niezręcznie...

Druga :)
Witam porannie. Jasiek piszczy mi obok z zadowolenia. Nocka taka sobie. Obudził się o 2-ej i wzięłam go do siebie, a potem co zakwękał to wkładałam mu cycka, więc nie wiem ile razy ani o której, bo robię to na lunatyka. Miłego dnia wszystkim życzę :)

heloł laseczki :)
Znikła nareszcie ciemieniucha ,,czy ciemiączko nie wiem jak to sie nazywa to coś na głowie.
Sprawdził sie sposób babci, na mokro podczas kąpieli myłam pieluszką tetrową.

Synek jest jak marzenie: je, puszcza bąki, systematyczne kupki, bawi się..itd.
śpi całą noc !!! Za to go kocham....no i jestem troszkę też zła za to na niego....bo mąż jest tak zachęcony tym "bezobsługowym" dzieckiem, że chce następne !!!! aaaaaaaaa

heloł laseczki :)
Znikła nareszcie ciemieniucha ,,czy ciemiączko nie wiem jak to sie nazywa to coś na głowie.
Sprawdził sie sposób babci, na mokro podczas kąpieli myłam pieluszką tetrową.

obie są na główce;-);-)
ciemieniucha to taka żółta skorupka
ciemiączko to niezrośnięte kości główki i taka miękka powierzchnia
Z opisu wynika, że pozbyłaś się ciemieniuchy;-) ciemiączko samo się zrośnie:tak:

Ostatnia edycja:
Ja również się witam...
kpi- nie napiszę nic więcej odnośnie sytuacji bo wszystko co myśle zostalo już napisane :( przykre to ale niestety... życie bywa przewrotne...
lena- gratuluje postępów wychowawczych...
Ja się nie mogę zmobilizować do nauczenia mojej spania samej... bo to ją brzuszek boli, to kupki zrobić nie może i tak ciągłe wymówki...

i tyle tylko na razie bo mała mi się budzi :/

reklama
gosiagro - dziękuję i miłego weekendu życzę:), jak u dziadków to odpoczniesz sobie troszkę ...

Agentka_RR - witaj, bo my sie jeszcze nie znamy ;), i dziękuję ... nie jest wariatką, raczej myślę, że chce go spowrotem ...

stellaDODO - ja też mam takie dziecko ... cudowne i mało kłopotliwe ...

hefi - dzięki, moja sama nauczyła sie zasypiać, trochę pomógł konik morski Fisher Price;)

Do góry