reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Asencja - odpoczywaj:)

A nasi dziadkowie wyjechali i siedzimy w domku ...
Po następnym karmieniu wybieramy się na spacerek. Trochę zimno ale słonecznie więc idziemy choćby na pół godziny.

Stosujecie jakieś kremy do buźki na spacerku, tzn. teraz na taki chłodek?

Witajcie, widze ze u wielu bedzie "dziadkowy " weekend, u nas tez wizyta a ze pogoda piekna wiec juz sie ciesze :) Mam w planach jeszcze wizyte zakupowoa w H&M

kpi witaj, piekne zdjecia na nk, taki domek to blogoslawienstwo. Co do tej historii z listem to niewiele pozostaje do dodania, ale ja osobiscie w to nie wierze, gosia ma racje: w ciezkich chwilach bliska sercu powinna byc zona a nie ex...a ta kobieta powinna sie opamietac bo mezczyzna z zona i dzieckiem nie jest niestety juz materialem do wykorzystywania w trudnych chwilach, to mi sie wydaje logiczne ..

Milego weekendu wszystkim zycze!

Hej
U nas też dziś dzień...ale "babciowy"....tzn. takie dni mamy od dwóch tygodni bo babcia przyleciała z nami do UK ale niestety wraca już w poniedziałek do Polski...
Polcia śpi....Kochane dziecko....Poszła wczoraj spać o 19.00 wstała o 5.00 rano, zjadła praktycznie na śpiocha 180ml i znów zasnęła,,,ale niestety o 7.45 obudził ja katarek i już było po spaniu...Męczy się troszkę to moje dziecię z tym katarem i jeszcze do tego dochodzą te bolące dziąsła...Ach....No nic teraz śpi, a my z babcia jemy śniadanko....
Kpi - ja uważam podobnie jak Gosia...to żona powinna być opoką w trudnych chwilach a nie ex dziewczyna....Poza tym skoro kiedyś łączyło ich silne uczucie to nawet jeśli teraz "są tylko przyjaciółmi" to wydaje mi się że łatwo można przekroczyć tą cienką linię....pomiędzy przyjaźnia i namiętnością....a wtedy będzie za poźno ....

Asencja - odpoczywaj:)

A nasi dziadkowie wyjechali i siedzimy w domku ...
Po następnym karmieniu wybieramy się na spacerek. Trochę zimno ale słonecznie więc idziemy choćby na pół godziny.

Stosujecie jakieś kremy do buźki na spacerku, tzn. teraz na taki chłodek?

ja stosuję nivea na każdą pogodę

gosiagro- zamówiłam śpiworek do wózka jak przyjdzie to wypróbujemy spacerówkę

Ostatnia edycja:
bry;-)
Ale dzis cudna pogoda:-D :-D
my juz od 10;30 na dworze, maly zasnol i spi ciagle w wózeczku:-) :-) :-) pewnie niedlugo wstanie na cyca;-)
kpi kurcze ja uwazam tak jak dziewczyny z tym listem... takie smsy nie pisze sie do kogos kto m rodzine:/ ciekawe tylko co ten facet jej odpisuje itd.? ehhhhh
co do kremu ja uzywam zwyklego bambino dl dzieci:-) smaruje nim wszystkich troje:-D

hejka dziewczyny! pozwolicie ze dolacze:confused:
tak was sledze raz poraz i jakos czasu mi nie starcza zeby cos wyskrobac..ostatnio to jeszcze mniej go mam - edukowac mi sie zachcialo :-)
U nas pogoda dzis nieciekawa wieje strasznie i chyba ze spacerku nici, Zuzka dala mi niezle popalic w nocy odkad zaczela przygode z nowymi smakami to straszny glodomor sie z niej zrobil co 3 godziny sie dzis budzila i domagala butli:szok: o wilku mowa wola mmmaaa (przynajmniej tak to brzmi) no nic lece..milego dnia :)

koriander - dzięki, tylko właśnie jest pytanie: czy to rzeczywiście tylko pomoc czy ona marzy o czyms wiecej?

miłego weekendu z dziadkami i udanych zakupów:)

a domek cudny i naprawde fajnie jest pomieszkac w takim drewnianym domku, gdzie slicznie pachnie a widoki przepiękne ...

Agi78 - też dziękuje za komentarz, niestety nie wiadomo, czy już nie jest za późno ... wiele da się wybaczyć ale najpierw obie strony muszą być szczere ....

ciesz się ostatnimi chwilami z babcią:) pewnie za kilka miesięcy następne spotkanie ...

Eliza_eM - dzieki, on twierdzi, ze nic bo go nie rusza i nie interesuje co ona pisze ..., ona moze nie rozumiec, ze takich rzeczy sie nie pisze, bo sama źle wybrała i raczej nie jest szczesliwa ze swoim facetem ..., tylko ze to nie upowaznia do robijania innych związków ... ehhh

fajnie tak mieszkac w domku ogródkiem .... dzidzius ciagle na dworze....

Melduję się już z Warszawy ... niestety czas wyjazdu się skończył i trzeba było wracać ;(.
Ale dobrze, ze choć tyle się udało.

Natalcia w drodze powrotnej była bardzo dzielna - znów przespała całą podróż ... Jedna pobudka na karmienie, dwa przystanki na kupę ;). To jak na 450 km to rewelacja;) Mały podróżnik rośnie ale niczego innego się nie spodziewałam - w końcu w jej żyłach krew rodziców płynie :):):):)

Teraz odnajdujemy się w domku na nowo. Na razie najgorzej ze spaniem w dzień, najpierw nie śpi a później płacze bo nie może zasnąć ...

To tyle co u nas. Za chwilkę podczytam co u Was.

Mam też do Was prośbę. O chłodną opinię ... dość zawiłej sprawy. Przyjaciółka poprosiła mnie o radę ... A ja nie wiem do końca co otym sądzić...
Otóż znalazła u męża w komórce sms-y o treści:
"Cały dzień Cię nie słyszałam, puste jest to życie, gdzie jest miłość?"
"Jesteś obok i to musi mi wystarczyć ... Jesteś..."
"Czasem kiedy uciekam wzrokiem chce spojrzeć Ci w oczy i powiedzieć co czuje ale zawsze się boję"
"Bez Ciebie umrę"

i takie tego typu:
"Zadzwoń proszę"
"Mail"

Wie od kogo. Od jego byłej, bezgranicznej miłości, która, mówiąc brzydko, kopnęła go w d... kilka lat temu ... Teraz nagle tak pisze ... On twierdzi, że tylko jej pomaga jak jej ciężko (finansowo) i dla Niego nic nie znaczą takie słowa ... Niestety nie wie, co on do niej pisze ... bo wszystko pousuwane ...
Znalazła tyklo maila jak ją prosił o zdjęcie, żeby mógł sobie otwierać jak będzie mu cięzko ...

No i jakiś miesiąć temu na bilingach ... codziennie, najdalej co drugi dzień - on do niej dzwoni ... (tak 5-10min) rozmowy.

On twierdzi, że kocha tylką ja (moją przyjaciółkę) i dziecko (ponad roczek) i tylko to się liczy.

To jest takie zakręcone i Ona nie wie, czy to normalne takie pisanie do siebie jak się jest przyjaciółmi (jak na to Wy byście spojrzały?) czy Ona się już zakręciła w tej całej sprawie ...
Pomóżcie Kochane, bo i ja już sie zakręciłam. I szkoda mi Jej nerwów, i moich bo jest mi bliska ... I dzieciątko takie jeszcze małe ...

kategorycznie powinna zabronić kontaktów z tą kobietą
To jest facet a jego była miłość połechtała jego męskie ego, podoba mu się że ona potrzebuje jego pomocy, pisze mu słodkie smski. Ma żonę i dziecko i nie powinien utrzymywać kontaktów z tamtą kobietą, tak uważam, bo lada chwila z tego może coś się powazniejszego zrobić

reklama
witam się i ja weekendowo i baaardzooo słonecznie

od rana zaglądałam i podczytywałam ale wkońcu teraz udało mi się usiąść tak na dobre przed lapkiem:-)

dzięki za odpowiedzi, super że nie zostalismy sami w karmieniu cycowym;-)
athena83 duzo zdrówka dla Twoich chłopaków
lena pewnie juz po fakcie ale ja biorę Azalię zaczynam 3 opakowanie ) i jest ok, plamienia miałam po dwóch tygodniach od początku brania przez ok 10 dni a do tej pory się nie powtórzyły, hmmmm....tylko jakoś chęci na męża mniej:-(;-)
gosiagro mój nie przekłada ale z ogromnym zapałem wpycha do buzi co sie da, najlepszy ubaw mamy z niego jak jedna raczka coś wkłada a druga sobie pomaga wepchać:tak::-D a i uwielbia mamie wyrywac włosy z głowy, o tak to świetna zabawa:tak:
i udanego wyjazdu weekendowo - dziadkowo- babciowego:-)
yoshe super że pozbyliście sie anemii
kpi23 witamy po powrocie, a co do kolezanki nie będę się powtarzać bo dziewczyny napisały już wszystko co mądre, ja też nie wierzę w taką przyjaźń bo prędzej lub nie i tak będzie finał w łóżku jeśli któras ze stron się nie opamieta w porę
dla mnie dziwne jest to że skoro on sie wszystkiego wypiera to dlaczego robi z tych smsów taką tajemnice i je kasuje i do tego te telefony codzienne:no:
ja porozmawiałabym z nim szczerze i kazała zerwać kontakty z ta laską, niech wybiera albo zona i dziecko albo ona
ech w końcu gdyby tak bardzo zalezało mu na rodzinie to potrafiłby ustwic ta laskę odpowiednio żeby i ona sie od niego odczepiła
to zone ma na "dobre i złe" a nie jakąś pocieszycielke

Asencja także udanego wyjazdu zyczymy
kpi23 my uzywamy Nivea na każdą pogodę dla obydwóch dzieciaków:tak:

my tez mamy sobote babciowa, ok 15 ma wpaść i wybywamy na spacerek

Do góry