reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

i witam sie wieczornie

popołudnie spacerkowe i nieco na prasowaniu spędzone a teraz chwila relaksu
mój Musiu jak wstał ok 14.30 to dopiero niedawno zasnął, hmmmm niby pojadł i ciekawe czy to juz na noc czy jeszcze się obudzi?

mojego tez nie ma, w pracy do 21 i nim przyjedzie do domu to bedzie pewnie przed 22 a my juz będziemy spać
więc jeszcze chwilę i kąpiel Asi i do łóżeczka

zyrafka piękna sesja zdjęciowa i jakie świetne minki Łukaszek robi, super:tak:

kpi23 a tak sobie jeszcze pomyślałam że gdyby odwrócić sytuację i Twoja koleżanka miała przyjaciela to czy pisałaby do niego podobne smsy kochając oczywiście swojego męża i prosiła go o pomoc zamiast męża - nie sądzę
przyjaciel, kolega ok ale te teksty sporo wykraczają poza normalne układy koleżeńskie

i wszystko jasne to była tylko drzemka bo juz nie śpi
ciekawe czy jak zawsze wieczorem zaśnie przed 20 czy później?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
tak podczytuje Was od czasu do czasu a nie mam zbytnio kiedy usiasc i napisac
Druga :)
Witam porannie. Jasiek piszczy mi obok z zadowolenia. Nocka taka sobie. Obudził się o 2-ej i wzięłam go do siebie, a potem co zakwękał to wkładałam mu cycka, więc nie wiem ile razy ani o której, bo robię to na lunatyka. Miłego dnia wszystkim życzę :)
Emalia - ja wlasnie probuje swoja mala oduczyc tego, bo od 5 tygodni mi tak w nocy na cycku wisi - sama sobie jestem winna, bo byl u nas tesc (pomagal przy rozbudowie) a ze mamy maly domek to robilam wszystko, by mala w nocy nikogo nie pobudzila i tak Ja uspokajalam - teraz cierpia moje cycki na tym - a smoczka nie uzywamy. Chociaz dzis w nocy chcialam Jej dac to chyba sie wystraszyla bo ladnie cala noc spala (obudzila sie tylko 2 razy na karmienie). Albo miala skok rozwojowy i wlasnie sie konczy (najwyzszy czas)
heloł laseczki :)
Znikła nareszcie ciemieniucha ,,czy ciemiączko nie wiem jak to sie nazywa to coś na głowie.
Sprawdził sie sposób babci, na mokro podczas kąpieli myłam pieluszką tetrową.
Stella - a u nas byla ciemieniucha, potem Ja zlikwidowalam i znowu wrocila:szok: ale mam inny problem - ma takie suche strupki z tylu glowy - wydaje mi sie, ze to zostalo po ciemieniuszce, ale to nie sa te luski takie typowe dla ciemienuchy - 14 mamy szczepienie to zapytam lekarki ale boje sie, ze ta ciemieniucha sie nadkazila czyms (gdzies czytalam, ze moze tak byc):no:
Ja również się witam...
Ja się nie mogę zmobilizować do nauczenia mojej spania samej... bo to ją brzuszek boli, to kupki zrobić nie może i tak ciągłe wymówki...
i tyle tylko na razie bo mała mi się budzi :/
Hefi - witaj w klubie - ja wymyslilam szczepionke jako wymowke - wczesniej byly kolki, potem wizyta tescia itp;-)

Kpi - popieram Dziewczyny - dziwna sytuacja z tym kolega - ja bym chyba szczerze zakazala Mu takich kontaktow i takiego pomagania

pozdrawiam

magdziak - witaj:tak::tak::tak:
eagle - oj jaki słodki śpioszek, ja też uwielbiam patrzeć na Igę jak śpi

U nas dzisiaj była kupka:):):)Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:):):):)Jupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.
mój Fifi jak dostł butlę z mm to następngo dnia na cyca patrzeć nie chciał...... teraz konsekwentnie co wieczó odmawia cyca i dostaje przed snem tylko mm, w dzien normalnie z piersi je i dokarmiam mm

:-D witajcie

nie jestem w stanie was nadrobic od ostatniego mojego posta :szok::szok::szok: tyle naprodukowalyscie :confused::baffled:

u nas sie dzieje, opisze jak bede miec czas to opowiem wsio

buziaczki :rofl2:

A mi sie maz rozchorowal, lezy i furczy nosem, on sobie tak pofurczy z dwa dnia ja sie pewnie zaraze i rozloze na tydzien :no:

eagle zyraffka
przesliczne chlopaki wam rosna :tak::-D

Stella - a u nas byla ciemieniucha, potem Ja zlikwidowalam i znowu wrocila:szok: ale mam inny problem - ma takie suche strupki z tylu glowy - wydaje mi sie, ze to zostalo po ciemieniuszce, ale to nie sa te luski takie typowe dla ciemienuchy - 14 mamy szczepienie to zapytam lekarki ale boje sie, ze ta ciemieniucha sie nadkazila czyms (gdzies czytalam, ze moze tak byc):no:
andzia u nas tez jest cos podobnego, byla ciemieniucha i czasami pojawi sie kilka takich tlustawych lusek, ale na czubku glowy niezaleznie od tego jest taka bardzo przesuszona skorka, troche wyglada jak lupiez. Zamowilam takie emolium za rada lekarza zobaczymy czy pomoze Emolium - Skóra sucha, wrażliwa i podrażniona
U nas dzisiaj była kupka:):):)Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:):):):)Jupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.
ciesze sie bardzo :))
Ja dwa razy dalam malej butelke z Nan i po tym miala takie fazy darcia sie przy cycu, dzieciaki sa sprytne i szybko zalapuja co latwiejsze :-( Niestety po tym zazwyczaj bardzo szybko konczy sie laktacja

moja córcia nie ma oporów przed cysiem ... - chodzi o dokarmianie butlą, ciagnie najpierw jedno, potem drugie :-), najważniejsze dla Niej, żeby coś leciało :-), mały głodomorek!

zyraffka - śliczne fotki:), no i model, oczywiście!

eagle - ja też dziś spacerkowo i przy desce do prasowania:-)
co do sprawy, myślę, że żadna z nas by tego nie pisała do kolegi czy przyjaciela ... a tak sobie pomyślałam, może moja przyjaciółka powinna z tą laską pogadać i jej powiedzieć co myśli o tym? albo zapytać ją wprost co do niego czuje?

Andzia_S - dzięki, najgorzej, że nie ma jak sprawdzić czy ten kontakt ustanie ... bo on może i obieca tylko co dalej???, na pewno ona powinna zrobić się na bóstwo, czytaj zadbać o siebie i pokazać mężowi, że w razie czego da radę sama... moze wtedy on się bardziej zainteresuje ...
bo rozwalić wszystko to bardzo łatwo ...

ehhh, kurczę, po co ludzie sobie takie sytuacje sami robią???
zamiast miło, przyjemnie i radośnie ...

Nie było mnie na forum ze dwa dni i powiem że jest co nadrabiać :)
My wczoraj byliśmy u okulisty na ostatnim badaniu dna oka i wszystko jest w najlepszym porządku. Dobrze że to ostatnie badanie bo to nic przyjemnego.

kpi co do przyjaciólki to wydaje mi się że mąż ją oszukuje - niestety. Będzie się wypierał i do niczego się nie przyzna bo będzie się bał że ją straci i dziecko. Na 90% jestem przekonana że ta znajomośc z byłą to coś więcej niż tylko pomoc finansowa. Przyjaciółka powinna postawić sprawę jasno i zakazać kontaktu z tamtą babą.

eagle, zyrafka piękne zdjęcia. Jakie słodkie minki :)

zmykam spać:) słodkich snów :)

w koncu was nadrobilam
ostatnio jest tak piekna pogoda ze jeszcze spacerujemy
dzis akurat obskakiwanie sklepow w poszukiwaniu kombinezonu
Jas nienawidzi galerii handlowych, ledwo cokolwiek zobaczylam, ale kombinezon kupiony, byl swietny przeceniony w coccodrillo

Kpi niestety uwazam jak dziewczyny, facet nie gra fair
bardzo wspolczuje twojej przyjaciolce, chyba musi zawalczyc o zwiazek
nie chce sie madrzyc co zrobilambym na jej miejscu ale powinna zakazac kontaktow z ta kobieta

Musiu i Lukaszek slicznie wygladaja, piekne chlopaki

Agast nie pomoge bo dopiero raz mialam

Ewela pisz co sie dzialo u ciebie, mam nadzieje ze wszystko ok

reklama
kpi uważam podobnie jak dziewczyny nie istnieje coś takiego jak przyjaźń między kobietą a mężczyzną (no chyba że ona jest lesb. a on gejem). wiem jak było między mną a moim ex facetem, umowa że tylko przyjaźń niestety po krótkim czasie on chciał więcej i skończyła się ta przyjaźń.
Po smsach można się zorientować że lasce zależy na nim.
Myślę że właśnie Twoja przyjaciułka powinna pogadać z tamtą panną co i jak, a może we trójkę spotkanie.

zyrafka, eagle słodkie i śliczne chłopaki:)

Agast u mnie regularnie jak nigdy wcześniej:)

U Karoli wcześniej nigdy wcześniej ciemieniuchy nie było, niedawno pojawiła się na głowie. Ktoś mądry powiediał mi że to z powodu złego mycia.

Miłej,spokojnej nocy:)

Ostatnia edycja:
Do góry