i witam sie wieczornie
popołudnie spacerkowe i nieco na prasowaniu spędzone a teraz chwila relaksu
mój Musiu jak wstał ok 14.30 to dopiero niedawno zasnął, hmmmm niby pojadł i ciekawe czy to juz na noc czy jeszcze się obudzi?
mojego tez nie ma, w pracy do 21 i nim przyjedzie do domu to bedzie pewnie przed 22 a my juz będziemy spać
więc jeszcze chwilę i kąpiel Asi i do łóżeczka
zyrafka piękna sesja zdjęciowa i jakie świetne minki Łukaszek robi, super
kpi23 a tak sobie jeszcze pomyślałam że gdyby odwrócić sytuację i Twoja koleżanka miała przyjaciela to czy pisałaby do niego podobne smsy kochając oczywiście swojego męża i prosiła go o pomoc zamiast męża - nie sądzę
przyjaciel, kolega ok ale te teksty sporo wykraczają poza normalne układy koleżeńskie
i wszystko jasne to była tylko drzemka bo juz nie śpi
ciekawe czy jak zawsze wieczorem zaśnie przed 20 czy później?
popołudnie spacerkowe i nieco na prasowaniu spędzone a teraz chwila relaksu
mój Musiu jak wstał ok 14.30 to dopiero niedawno zasnął, hmmmm niby pojadł i ciekawe czy to juz na noc czy jeszcze się obudzi?
mojego tez nie ma, w pracy do 21 i nim przyjedzie do domu to bedzie pewnie przed 22 a my juz będziemy spać
więc jeszcze chwilę i kąpiel Asi i do łóżeczka
zyrafka piękna sesja zdjęciowa i jakie świetne minki Łukaszek robi, super
kpi23 a tak sobie jeszcze pomyślałam że gdyby odwrócić sytuację i Twoja koleżanka miała przyjaciela to czy pisałaby do niego podobne smsy kochając oczywiście swojego męża i prosiła go o pomoc zamiast męża - nie sądzę
przyjaciel, kolega ok ale te teksty sporo wykraczają poza normalne układy koleżeńskie
i wszystko jasne to była tylko drzemka bo juz nie śpi
ciekawe czy jak zawsze wieczorem zaśnie przed 20 czy później?
Ostatnia edycja: