zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny zagłosujcie proszę Konkurs fotograficzny - Twój profil, tzn oceńcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hurrrraaaa! Hubek już nie ma anemii!!! Tak się cieszę!
Dziewczyny zagłosujcie proszę Konkurs fotograficzny - Twój profil, tzn oceńcie
Super.
Krzysiek powoli usypia już na noc, mam nadzieje że już dziś lepiej będzie spał bo wczorej katar mu dokuczał, przed snem dostał kropelki na katarek i zjadł jak zwykle 180ml kaszki Morelowej Bobovita, wcina aż miło patrzeć.
a wiesz że jest już 7 seria House? ja ściągam z neta już dwa odcinki obejrzałam, chyba raz w tygodniu się pojawia :-)
Problemy z usypianiem były dużo wcześniej niż wprowadzenie kaszki na noc. A małemu jeszcze nic nie zaszkodziło, brzuszek przyjmuje i przerabia wszystko Te problemy powstały jak zaczęłam bujać go w wuzku tzn. jeździć po moich wertepach a potem bujać bo inaczej nie chcieł spać, a teraz mam za swoje, ale z każdym dniem jest coraz lepiej może wreszcie coś z tego będzie, alo i nie bo od poniedziałku jest szansa że cały tydzień będzie siedział z moją mamą więc może ona nie dać rady być konsekwentną i usypiać go inaczej niż w wózku