Alusia - biedne maleństwo, dużo zdrówka i żeby szybciutko się zagoiło
Eliza - Mikołajek duży chłopczyk, zdróweczka dla kaszlaczka no i najlepszego!!!!
Perfecta - ja jedzonko wprowadziłam za radą pediatry i alergologa, właśnie na poprawę kupek i z powodu uczulenia małej na białko mleka
Milka - mam przyjechać do kontroli za 10 dni, no chyba że nie będzie robiła to za 5. Każdy lekarz mówi co innego tylko są zgodni co do jednego że powinna sama zacząć robić, no zobaczymy, jak nie to może jakieś badania, już miała robione prześwietlenie i nic. Niby taka przypadłość niektórych niemowlaków.
Athena - dla Was też zdróweczka, a Ty okaz zdrowia widzę i dobrze tak trzymać
Lena - wrzuć fotkę tego extra jebitnego różu
Ja powolutko wprowadzam bebilon,tyle że pepti no zobaczymy.
Koriander - mam nadzieję że unormują się jakoś te kupki i przede wszystkim już nie szperam w necie na ten temat bo zwariować można. W górnośl. centrum zdrowia dziecka jest podobno jakiś profesor który zna się doskonale na tych brzuszkowych sprawach, więc jakby co będę tam uderzać. A marchewa faktycznie może zatwardzać.
Ja też jestem chudzielec
Już dżiny które niedawno zakupiłam zaczynają być duże, buuuu. Tak to jest z nami babami - nie dogodzisz
Gosiagro - mojej raz udało się przełożyć gryzaka, dzisiaj fikła z brzuszka na plecy i łapie za to co ma pod ręką, ostatnio wczoraj lekarza za fartuch i nie chciała puścić, oczywiście za moje włosy jak najbardziej też
Robi żyrafę i rozgląda się, przy lampie wisi aniołek i dzwoneczki i już sięga do nich i jaka zdziwiona że dzwonią
Mój mały odkrywca
Poszalałam dzisiaj w smyku i jeszcze mi mało, wybieram się wieczorkiem na zakupy o ile mąż zechce jechać ze mną
Co do kombinezonów to mnie się podoba taki, ale dla dziewczynki to chyba nie bardzo:
NEXT - ZIMA2010-NOWOŚĆ - KOMBINEZON MIŚ - 6-9 (1226998683) - Aukcje internetowe Allegro