reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Nadika, kasiulka- a dlaczego dostalyscie te paczki? Zamawiałyscie czy wypełniałyscie jakies ankiety czy jak??
W szpitalu wypełniałam ankietę, w sumie nawet dwie i stamtąd to przyszło. Ankiety były dołączone do tych dwóch paczek co dostałam ze szpitala ;-)
koriander
Fanka BB :)
A czym karmisz, piersia czy mm? Probowalas podac probiotyk? Na pewno to nic powaznego nie martw sie!dziewczyny ja już nie wyrabiam. Po niedzielnej lewatywie w szpitalu mała znowu nie robi kupy Nie wiem co jest grane, strasznie się o nią boję, że to coś poważnego, głowa mi pęka
tylko piersią, dostaje probiotyk i nic. Nawet syrop na kupkę i czopek jej nie rusza, nie wiem co jest grane, to po żelazie ma takie problemy ale już jest dawno odstawione i dalej nic. Gdyby choć po tym syropku zrobiła a tu zero. Jutro do lekarza.A czym karmisz, piersia czy mm? Probowalas podac probiotyk? Na pewno to nic powaznego nie martw sie!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
tylko piersią, dostaje probiotyk i nic. Nawet syrop na kupkę i czopek jej nie rusza, nie wiem co jest grane, to po żelazie ma takie problemy ale już jest dawno odstawione i dalej nic. Gdyby choć po tym syropku zrobiła a tu zero. Jutro do lekarza.
Dzieci na cycku ponoć mogą robić kupy nawet raz na tydzień więc spokojnie. No chyba, że widzisz, że ją męczy czy ma brzuszek wzdęty?
Hania potrafi czasami i 3 dni nie robić
Lencja
:)
Oczywiście, że tak. Po co burzyć rytuał dnia?Dziewczyny kapiecie dzieci po szczepionce? W sensie czy w ten sam dzien?
U laryngologa też wszystko dobrze, więc jednym słowem sukces!
super
czy przy każdym szczepieniu lekarz mierzy wam synka? ostatnio zastanawiałam się, czy wszyscy lekarze mierzą, tylko mój nie mierzy? bo ile razy pytam o wzrost, to mi się tłumaczy, że takiego maleństwa się nie mierzy. no a przy urodzeniu? przecież mierzyli, a był jeszcze mniejszy
u mnie lekarz nie mierzy
Laski ale jestem szczęśliwa Gaja nie to dziecko!!!Widzę że drzemki ma juz po 40 min co 2 godz a tak wczesniej na cycu masakra jedna moze z 15 min az mi lżej
[/B]
super
ale miałam wczoraj polewkę z Natanka, wczoraj osikał sobie buzię
zmieniałam mu pieluchę i podniosłam dupkę do góry a on w tym czasie zaczął sikać czego nie zauważyłam, dopiero jak miał całe ucho mokre to się skapnęłam o co chodzi )
zdolniacha z niego, żeby się tak obsikać
hej
no i po chrzcinach. maly byl grzeczny, troszke pomarudzil to go pobujalam na rekach i jak zasnol to przespal chrzest(nawet sie nie obudzial jak ksiądz go wodą polewał itd ), i obudzil sie na koniec sam mszy potem byl tez grzeczny. no i tyle...
BYlam dzis z nim u lekarza i jest troszke podziębiony, dostał leki i sie leczymy.... ehhhh
jak bede miec zdjecia to wstawie ale chrzestengo bede musiala dreczyc o nie
super, że chrzciny się udały
Chyba was nie nadrobie.. u nas drugi dzien "upalow", od wczoraj wiec lazimy ile sie da, co malej bardzo sluzy bo spi po 4 godz dziennie Szkoda ze to juz koncowka tej pieknej jesieni..udalo nam sie przynajmniej fajnych fotek napstrykac, beda jak znalazl do kalendarza 2011 z Lila na swiateczne prezenty :-)
pochwal się zdjęciami, dawno Lili nie widziałam;-);-)
dziewczyny ja już nie wyrabiam. Po niedzielnej lewatywie w szpitalu mała znowu nie robi kupy Nie wiem co jest grane, strasznie się o nią boję, że to coś poważnego, głowa mi pęka
nie martw się tak bardzo, a co w szpitalu po tej lewatywie powiedzieli, że dalej może być taka przerwa? może podaj herbatki na trawienie?
Dziewczyny kapiecie dzieci po szczepionce? W sensie czy w ten sam dzien?
ja normalnie kapałam
ja obkupiona zupkami, deserkami, kaszkami już nie mogę się doczekać, czekam na środę, kiedy Majusia skończy 4 miesiąc:-):-)
reklama
koriander
Fanka BB :)
to moze nie robic kupy do ok 7 dni i jesli sie przy tym nie meczy to nie stresuj sie... dobrze ze jutro wizyta oby rozwial twoje watpliwosci i cos doradziltylko piersią, dostaje probiotyk i nic. Nawet syrop na kupkę i czopek jej nie rusza, nie wiem co jest grane, to po żelazie ma takie problemy ale już jest dawno odstawione i dalej nic. Gdyby choć po tym syropku zrobiła a tu zero. Jutro do lekarza.
gosiagro wstawie na fb