reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny ja już nie wyrabiam. Po niedzielnej lewatywie w szpitalu mała znowu nie robi kupy:no: Nie wiem co jest grane, strasznie się o nią boję, że to coś poważnego, głowa mi pęka:(:(:(:(:(:(

A czym karmisz, piersia czy mm? Probowalas podac probiotyk? Na pewno to nic powaznego nie martw sie!
tylko piersią, dostaje probiotyk i nic. Nawet syrop na kupkę i czopek jej nie rusza, nie wiem co jest grane, to po żelazie ma takie problemy ale już jest dawno odstawione i dalej nic. Gdyby choć po tym syropku zrobiła a tu zero. Jutro do lekarza.

tylko piersią, dostaje probiotyk i nic. Nawet syrop na kupkę i czopek jej nie rusza, nie wiem co jest grane, to po żelazie ma takie problemy ale już jest dawno odstawione i dalej nic. Gdyby choć po tym syropku zrobiła a tu zero. Jutro do lekarza.

Dzieci na cycku ponoć mogą robić kupy nawet raz na tydzień więc spokojnie. No chyba, że widzisz, że ją męczy czy ma brzuszek wzdęty?

Hania potrafi czasami i 3 dni nie robić

U laryngologa też wszystko dobrze, więc jednym słowem sukces!

super:tak::tak:

czy przy każdym szczepieniu lekarz mierzy wam synka? ostatnio zastanawiałam się, czy wszyscy lekarze mierzą, tylko mój nie mierzy? bo ile razy pytam o wzrost, to mi się tłumaczy, że takiego maleństwa się nie mierzy. no a przy urodzeniu? przecież mierzyli, a był jeszcze mniejszy ;)

u mnie lekarz nie mierzy:no:

Laski ale jestem szczęśliwa Gaja nie to dziecko!!!Widzę że drzemki ma juz po 40 min co 2 godz a tak wczesniej na cycu masakra jedna moze z 15 min az mi lżej;)
[/B]

super:tak:

ale miałam wczoraj polewkę z Natanka, wczoraj osikał sobie buzię :)
zmieniałam mu pieluchę i podniosłam dupkę do góry a on w tym czasie zaczął sikać czego nie zauważyłam, dopiero jak miał całe ucho mokre to się skapnęłam o co chodzi :))

zdolniacha z niego, żeby się tak obsikać:rofl2::rofl2:

hej
no i po chrzcinach. maly byl grzeczny, troszke pomarudzil to go pobujalam na rekach i jak zasnol to przespal chrzest(nawet sie nie obudzial jak ksiądz go wodą polewał itd :-D ), i obudzil sie na koniec sam mszy:D potem byl tez grzeczny. no i tyle...
BYlam dzis z nim u lekarza i jest troszke podziębiony, dostał leki i sie leczymy.... ehhhh
jak bede miec zdjecia to wstawie:) ale chrzestengo bede musiala dreczyc o nie;)

super, że chrzciny się udały:tak:

Chyba was nie nadrobie.. u nas drugi dzien "upalow", od wczoraj wiec lazimy ile sie da, co malej bardzo sluzy bo spi po 4 godz dziennie :tak: Szkoda ze to juz koncowka tej pieknej jesieni..udalo nam sie przynajmniej fajnych fotek napstrykac, beda jak znalazl do kalendarza 2011 z Lila na swiateczne prezenty :-):-D

pochwal się zdjęciami:tak::tak:, dawno Lili nie widziałam:happy:;-);-)

dziewczyny ja już nie wyrabiam. Po niedzielnej lewatywie w szpitalu mała znowu nie robi kupy:no: Nie wiem co jest grane, strasznie się o nią boję, że to coś poważnego, głowa mi pęka:(:(:(:(:(:(

nie martw się tak bardzo, a co w szpitalu po tej lewatywie powiedzieli, że dalej może być taka przerwa? może podaj herbatki na trawienie?

Dziewczyny kapiecie dzieci po szczepionce? W sensie czy w ten sam dzien?

ja normalnie kapałam:tak:

ja obkupiona zupkami, deserkami, kaszkami już nie mogę się doczekać, czekam na środę, kiedy Majusia skończy 4 miesiąc:-):-)

reklama
to moze nie robic kupy do ok 7 dni i jesli sie przy tym nie meczy to nie stresuj sie... dobrze ze jutro wizyta oby rozwial twoje watpliwosci i cos doradzil :)

gosiagro wstawie na fb :)

Do góry