reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, udało mi się przekonać wkońcu Oskarka ze jest zmęczony i że chce mu się spać:-)Położyłam go, dałam smoczka i pieluszkę i teraz smacznie śpi, tylko nie wiem jak długo.

cobra - ja przeczytałam twojego posta to mnie aż zmroziło, dobrze że wam się nic nie stało, a twoi teściowie to jakaś porażka
paula24211 - a może wit.c w kropelkach? piękne zdjecia z chrzcin - mała wyglądała prześlicznie, a co do herbatki to Oskar wypija ok 160 ml dziennie
gosiagro - ja byłam po zakupy kaszkowo - zupkowe w czwartek w realu bo mają fajna promocję i obkupiłam Oskarka na mc:-)
perfecta - w temacie okładów nie pomogę bo nigdy nie robiłam Oskarkowi
zyrraffka - od tygodnia używamy już 4, co masz za wózek ze Łukaszek już się nie mieści?
agentka RR - czyszczę Oskarkowi małżowiny uszne tylko wodą - nie uzywam patyczków, jak coś mu się zbierze to stram się to wyciągnąć rogiem pieluszki - jak byłam u laryngologa to powiedział że nie powinno się czyscić uszy patyczkami
lena DTR - super że u was już lepiej z jedzonkiem i spaniem:-)też zauwazyłam że od kiedy Oskar dostaje odatkowe jedzonko to lepiej (dłużej) śpi

Dałam dzisiaj oskarowi pierwszy raz brokuły - jak to posmakowałam to byłam pewna ze i on tego nie będzie chcial - a tu niespodzianka - objadał się że heej:-)
Dzisiaj czeka mnie pierwsza samotna noc od wielu lat - mąż zmienił prace i dzisiaj pierwsza nocka, mam nadzieję że i jedno i drugie dziecko będzie grzeczne i dadzą mamusi pospać:-)

zyrraffka - a o jaką zabawkę chodzi? grzechotkę?przytulanke?

mały się budzi...
miłego popołudnia

reklama
Ja też dzisiaj dostałam paczkę Hippa i jeszcze paczkę z Bobovity dostałam :)

ale miałam wczoraj polewkę z Natanka, wczoraj osikał sobie buzię :)
zmieniałam mu pieluchę i podniosłam dupkę do góry a on w tym czasie zaczął sikać czego nie zauważyłam, dopiero jak miał całe ucho mokre to się skapnęłam o co chodzi :))

hej
no i po chrzcinach. maly byl grzeczny, troszke pomarudzil to go pobujalam na rekach i jak zasnol to przespal chrzest(nawet sie nie obudzial jak ksiądz go wodą polewał itd :-D ), i obudzil sie na koniec sam mszy:D potem byl tez grzeczny. no i tyle...
BYlam dzis z nim u lekarza i jest troszke podziębiony, dostał leki i sie leczymy.... ehhhh
jak bede miec zdjecia to wstawie:) ale chrzestengo bede musiala dreczyc o nie;)

Prosimy nie zapominach głosowac, baaardzo nam zalezy na tej chuscie....;-) :-*

Chyba was nie nadrobie.. u nas drugi dzien "upalow", od wczoraj wiec lazimy ile sie da, co malej bardzo sluzy bo spi po 4 godz dziennie :tak: Szkoda ze to juz koncowka tej pieknej jesieni..udalo nam sie przynajmniej fajnych fotek napstrykac, beda jak znalazl do kalendarza 2011 z Lila na swiateczne prezenty :-):-D

Elizka gratuluje udanej imprezy, pochwal sie zdjeciami!

paula sliczne zdjecia z uroczystosci chrztu swietego ! czy ja dobrze widze ze Lenka ma juz ciemne oczy?

gosiagro u nas juz stoi kolekcja sloiczkow i czekamy na kaszki z polski :tak:Widze ze zakupy sie udaly :-D:-D

perfecta - wspolczuje przezyc ze szczepienia :-(

zyrraffka Lila jest mala ale w trojkach juz dlugo lata bo ma pultasne nogi (po mamusi:wściekła/y:) i jej sie odciskaly te gumki strasznie..Mysle z jakis czas nam posluza :-)

agentka - ja czyszcze tylko to co widac paluchem owinietym pieluszka nie wkladam patyczka do uszka

ANik udanej nocy zycze, na pewno szybko zleci ;-)

reklama
Do góry