reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Noc była przechlapana, teraz jest lepiej, ale Piotrek nic nie je tak go gardło boli :-(
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka :tak:
Milka- dotychczas też nie było problemu z braniem lekarstw, Piotrek łyka wszystkie syropki, tabletki, wziewy itp, tylko wczoraj się tak zauparł, że nie weźmie nurofenu i koniec :wściekła/y: Pieknie Ercio trzyma główkę!
Ewelinka- też kombinowalismy z czopkiem, ale on do 4 rano porządnie nie zasnał, a później jakoś gorączka przeszła. Czy to był mecz Lecha? Oj, szczerze mówiąc też bym po nim wczoraj zabalowała ;-) To Ty już pracujesz? :szok:
agusia44, Agentka- witajcie!
ewela- bez nerw ;-)Bedziesz mieć śliczną protezkę nikt nie zauważy, a i boleć taka nie będzie ;-)
Perfecta- o tak tak, głośne smianie się dziecka to najpiękniejsze co może spotkać, matkę , w bajce o Dzwoneczku było, że na pierwszy głośny śmiech dziecka rodzi sie bowa wróżka, tak mi się to podoba :-D
dorotkade- zdrowka życzę!
avena to w sumie dobre wieści od lekarza, a żelazo na pewno dojdzie do normy jak będziesz wprowadzać nowe posiłki. Fryzura super, Igusia też i jeszcze kolor na ścianie mi się podoba :tak:
gosiagro- ja też jestem ostrożna z gołymi zdjęciami :tak:

na razie

reklama
No w szoku jestem jak mi mała w dzień ładnie śpi:tak::tak: zresztą w nocy tez:cool2: położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć:tak:

Ile trwalo nauczenie Majki zasypiania?
Moja sie oduczyla przez tesciowa :/ i teraz tego baaardzo zaluje bo potrafie ja bujac zanim zasnie czasami nawet 40min :/ a jak próbuje ja uczyc na nowo to placze histerycznie :(

Agentka RR - Klupś ma kolekcję safari z żyrafką, a drewex ma z misiem:) A nosidełko - nie mam pojęcia, ale pewnie nie za długo

iiwka - na ścianach kolorek jagodowy:tak:

gosiagro - co do zdjęć mam takie samo zdanie

Lena - Ty się znasz na sprawach kulinarnych, poleć mi jakąś fajną sałatkę, albo jakieś przystawki, pliiissssss:-)

Mam ogrom roboty w domu bo jutro imprezka podwójna, mój mąż tez miał trzydziechę i nie dość że mam lenia to jeszcze Iga marudna dzisiaj.

avena-super fryzurka!:tak:ja dziś z tych nerw wkońcu wyszłam z domu po kole a poszłam do fryzjera męża z dzieciakami zostawiłam ale ja tylko grzywka i troche wycieniowałam
kajdusia- lecha lecha:tak:a no pracuje narazie 4 godz z przerwą na karmienie;-)
Musze zaraz laptopa odnieść do rodziców bo ma mi siostry chłopak wkońcu matryce wymienić tą co stłukłam będąc w ciąży;-)więc do jutra

Agentka RR - Klupś ma kolekcję safari z żyrafką, a drewex ma z misiem:) A nosidełko - nie mam pojęcia, ale pewnie nie za długo

iiwka - na ścianach kolorek jagodowy:tak:

gosiagro - co do zdjęć mam takie samo zdanie

Lena - Ty się znasz na sprawach kulinarnych, poleć mi jakąś fajną sałatkę, albo jakieś przystawki, pliiissssss:-)

Mam ogrom roboty w domu bo jutro imprezka podwójna, mój mąż tez miał trzydziechę i nie dość że mam lenia to jeszcze Iga marudna dzisiaj.

Kochana bardzo chętnie le z jakich składników ???Ma być to coś bardzo wytwrnego, eleganckiego czy cos chłopskiego, wiejskiego??Chociaż powiedz co to za impreza w domu czy w plenerze;)Cos typu faszerowane pomidorki badż jajka faszerowane lub parówkowe ośmiorniczki??

Ostatnia edycja:
hej:-)
widze ze u was chyba wszystko oki:-)
u nas tez jakos powoli leci i juz niedlugo konczymy4 mies. ale zlecialooo...:szok: z karmieniem nam troszke gorzej idzie, bo maly praktycznie przez sen doi cyca, innaczej nie chce ,ale najwazniejesze ze doi piers;-) (mm nie chce tknąc na moje szczescie) w cyckach mam duuzo pokarmu wiec niech doi poki moze i ma co;-) )
No i w niedziele mamy chrzciny... trzymajcie kciuki;-) jak bede miala jakies zdjecia to napewno na grupie wstawie:-)
Pozdrawiam was

hej:-)
widze ze u was chyba wszystko oki:-)
u nas tez jakos powoli leci i juz niedlugo konczymy4 mies. ale zlecialooo...:szok: z karmieniem nam troszke gorzej idzie, bo maly praktycznie przez sen doi cyca, innaczej nie chce ,ale najwazniejesze ze doi piers;-) (mm nie chce tknąc na moje szczescie) w cyckach mam duuzo pokarmu wiec niech doi poki moze i ma co;-) )
No i w niedziele mamy chrzciny... trzymajcie kciuki;-) jak bede miala jakies zdjecia to napewno na grupie wstawie:-)
Pozdrawiam was
Podziwiam Cię z trójką dzieciaczków i karmienie piersią;)

Kochana bardzo chętnie le z jakich składników ???Ma być to coś bardzo wytwrnego, eleganckiego czy cos chłopskiego, wiejskiego??Chociaż powiedz co to za impreza w domu czy w plenerze;)Cos typu faszerowane pomidorki badż jajka faszerowane lub parówkowe ośmiorniczki??
to urodziny w domku:)12 osób, właśnie myślałam o jajkach faszerowanych, ale też by było coś ciekawszego niż wędlinka i sałatka warzywna:) Z makaronem np znasz jakąś dobrą sałatkę? Abo coś na ciepło:)

_avena_ a może szaszłyki? :)
albo pycha sprawa tylko czasochłonna: w boczek (surowy wędzony) zawijamy śliwkę suszoną i przebijamy wykałaczką potem do piekarnika na kilka minut. Trzeba zrobić duuużo bo szybko idą :)

reklama
pomidorki mam wydrążyć i co najlepiej do środka pasuje??Ośmiorniczki to jakoś na patelni??

Hefi - z nieba mi spadłaś:)właśnie ten boczek jest pyszny, jadłam u kogoś, a to śliwka suszona i boczek wędzony ma być?? edit: aha już doczytałam o boczku i śliwce

Ostatnia edycja:
Do góry