reklama
bakteria
Fanka BB :)
avena - ślicznie! A jaki macie ładny pokoik dla Igi :-) My też mamy to łóżeczko
ewelinka307
Witam nowe czerwcówki:-)
avena-emu super są takie wygodne że ja mogłabym chodzić cały czas a Marysi się też spodobały chodzi nawet po domu;-)tylko szkoda że nie są troche tańsze
Zośka w tym tygodniu to i śmiać się w głos zaczeła i przewracać z plecków na brzuch wszystko naraz może jakiś skok miała akurat a i dupke też zaczeła do góry dzwigać:-)
No i za 20 min koniec pracy i ide do domu opieprzać męża
avena-emu super są takie wygodne że ja mogłabym chodzić cały czas a Marysi się też spodobały chodzi nawet po domu;-)tylko szkoda że nie są troche tańsze
Zośka w tym tygodniu to i śmiać się w głos zaczeła i przewracać z plecków na brzuch wszystko naraz może jakiś skok miała akurat a i dupke też zaczeła do góry dzwigać:-)
No i za 20 min koniec pracy i ide do domu opieprzać męża
Agentka_RR
Zaangażowana w BB
Avena, przyłączam się do odpowiedzi Bakterii Super fryzura, super pokoik! My też mamy takie łóżeczko - z żyrafką (są chyba dwie wersje - druga z misiem)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Już wiem dlaczego taka marudna i gorzej śpi bo ma skok rozwojowy
Okresy skokow:
5 tygodni (wrazenia),
7-9 tygodni (wzory),
11-12 tygodni (niuanse),
14-19 tygodni (wydarzenia),
22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny),
33-37 tygodni (kategorie),
41-46 tygodni (sekwencje),
ok. 55 tyg lub prawie 13 miesiecy,
ok. 64 tyg lub prawie 15 miesiecy,
ok. 75 tyg lub 17 miesiecy
Okresy skokow:
5 tygodni (wrazenia),
7-9 tygodni (wzory),
11-12 tygodni (niuanse),
14-19 tygodni (wydarzenia),
22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny),
33-37 tygodni (kategorie),
41-46 tygodni (sekwencje),
ok. 55 tyg lub prawie 13 miesiecy,
ok. 64 tyg lub prawie 15 miesiecy,
ok. 75 tyg lub 17 miesiecy
WIRAN
Ale ekstra kolor!!!!Jak się nazywa???
A Wy piękne jesteście!!!
Witaj nowa mamusiu;-):-)Witajcie
ja również czytam Was od dość dawna (zaczęłam w lipcu, więc już prawie 3 miesiące :-) ). Zachęcona kilkoma wpisami nowych dziewczyn, postanowiłam się również przywitać. Ledwo nadążam z czytaniem i nie wiem jakim cudem znajdę czas na regularne wpisy, ale spróbuję :-) Kilka słów o nas. Mieszkamy w Warszawie. Nasz ukochany synek, Krzyś, urodził się 23 czerwca. Co do aktualnej wagi czy długości, dziś po południu mamy szczepienie, więc dopiero wieczorem będę znała szczegóły.
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam!
Ja wróciłam od koleżanki i usypiam Alanka w wózku bujając go nogą Przynajmniej mięśnie sobie potrenuję
No w szoku jestem jak mi mała w dzień ładnie śpi zresztą w nocy tez położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć
Perfecta, ewelinka - gratuluje dzieciaczkom nowych umiejętności
dorotka - nic tylko zdrówka życzyć
avena - ślicznie wyglądasz i ładny masz kolor na ścianach
lena - u mnie średnio je co 3 godziny w dzień od 130 do 160ml
Dziewczyny już u kilku z was widziałam nagie zdjęcia bobasków, nie boicie się je tak w sieci umieszczać, jak pomyśle o tych wszystkich pedofilach i innych dziwnych ludziach, ja bym się jednak bała, wole nawet nie myśleć co ci ludzie mogą robić oglądając zdjęcia naszych pociech
Dziewczyny już u kilku z was widziałam nagie zdjęcia bobasków, nie boicie się je tak w sieci umieszczać, jak pomyśle o tych wszystkich pedofilach i innych dziwnych ludziach, ja bym się jednak bała, wole nawet nie myśleć co ci ludzie mogą robić oglądając zdjęcia naszych pociech
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kurde ja bym wszystko dała żeby moja tak spałai jadłaNo w szoku jestem jak mi mała w dzień ładnie śpi zresztą w nocy tez położyłam ja przed chwilką 2 minuty i śpi, warto było się przemęczyć