witam się i ja
my pospaliśmy dziś do 8
Musiu zjadł kolacyjke przed 20, karmienie po 4 i dopiero po 8, ech....piękna nocka
Asia tez pospała i ja z maluchami także
a po wczorajszym mega koszmarnym popołudniu o było potrzebne, oczywiście jak przewidziałam Asia bez swojej południowej drzemki wieczorem była nie do wytrzymania, maruda na maxa, wszystko na nie a ja juz nie miałam pomysłów na jej zabawianie - z reszta ona tak ma, im bardziej zmęczona to nie usnie i marudna
popołudnie i wieczór to jedna wielka masakra, na szczęście to juz za nami
koriander dziękuję za zainteresowanie
tak więc zaczynamy nowy piękny dzień - szczęśliwi, zadowoleni i wyspani a dzieciaki w dobrych humorach
klemantinka zleci szybciutko a jakie miłe będzie powitanie
my też tak mamy, nie lubimy sie rozstawać i na palcach jednej ręki moge zliczyc nasze rozstania w ciągu tych 4 lat ( w sumie takich dłuższych niż 24 godziny to: mój pobyt w szpitalu na czas porodu Joasi, tygodniowy pobyt u dziadków, pobyt w szpitalu z Asia-a po pracy i tak z nami przesiadywał, poród Tomusia)
co do kombinezonu mamy po asi śliczny beżowy rozmiar 6-9 miesięcy, powinien byc dobry przynajmniej na pierwszą połowę zimy
zyraffka piękne te kubeczki zwłaszcza ten z świnko-krówką:-), doczytałam o małym sukcesie samodzielnego zasypiania wieczorem super a jak nocka minęła?
kajdusia dziękuje w imieniu Tomusia za życzenia i życzymy dużo zdrowka dla Was
yoshe i jak samopoczucie dzisiaj?
bakteria nono męzulo się postarał;-)
Milka26 historia o pogryzieniu to jakis szok, tyle osób i cos takiego sie wydarzyło, mam nadzieje ze dziś z noskiem Ercia juz lepiej i szybko się zagoi
to są tylko dzieci i trzeba mieć oczy wokół głowy ja też staram sie nie zostawiać moich łobuziaków samych w pokoju na bardzo długo gdy np. Musiu leży w zasięgu łapek Asi np w leżaczku, na macie czy łóżku, mimo że nigdy nic sie nie wydarzyło i zawsze tłumaczymy małej że Tomusia np się nie kami bo nie ma jeszcze ząbków itp. to tak naprawdę nigdy nic nic nie wiadomo i wystarczy chwila
ojejciu a jak Ercio wysoko główke trzyma super
kasiaj. zyrafka to ja też się chcę zapisać do klubu
Agi78 piękne fotki
Aniach83 czytałam to juz kiedys i całkowicie się z tym zgodzę
agusia44 witamy, pisz śmiało
:-)
ewela rany ja czytam o Twoich przejsciach to masakra i jeszcze trzeba za to płacić
a jak Tomuś się czuje?
zyrafka Wam także pięknej pogody i udanego spacerku życzymy
a mój smok leżał na naszym łóżku i jakies 15 min temu zasnął
:-)
ja ja to lubię wróciły moje grzeczne dzieci
teraz ogarnę troszke mieszkanie ale i tak będę Was podczytywać....hehehe taki nałóg juz