ewelinka307
Fanka BB :)
To moje mleko cyckowe musi być bardzo kaloryczne bo moja też około 400na tydzień przybiera a wcale dużo nie jje 5 min i już najedzona a połowe zawsze wypawiuje i w nocy raz się budzi na jedzonko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Dziewczyny ja na chwilkę bo mały nie daje mi posiedzieć(
W nocy dzisiaj 10 razy wstawałam((( nie wiem już czy mu ząbki idą, w dzień marudny, nic mu nie pasuje, zabawki nie, zabawa z mamą nie, noszenie na rączkach nie, tak już od 3 dni. Nie potrafię niestety poznać po dziąsłach, nic tam nie widzę i nie czuję, nie znam się na ząbkowaniu nie wiem jak powinny wyglądać dziąsła. Uciekam bo maruderk ciągle jęczy
Kurcze ale allegro spieprzyli...kiedyś można było szukać po roziarach...a teraz są kategorie np. bluzy i dopiero roziar....a chciałam poszukać czegoś bez celu w rozmiarze 74