emalia82
Fanka BB :)
Madziu- zagłosowane !
Kreatorka-popraw adres, bo nie wiadomo które to zdjęcie
Kreatorka-popraw adres, bo nie wiadomo które to zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
da sie juz?
Wczoraj w nocy wgrałem aktualizację forum i wprowadziłem plik z błędem. Mieliśmy problemy, ale już wszystko powinno działać OK. Przykro mi z powodu problemu :-(Admin
avena - ja też muszę pobrać mocz, jutro zamierzam, coś czuje, że będzie ciężko
ja tez juz sobie "wybaczylam" niekarmienie piersiaWitajcie!
Katarzymajanicka- u nas bylo tak samo. To znaczy dopoki dokarmialam smokiem nr 1 to chciala tez cyca a jak zmienilam smoka na ten od 3 miesiecy z wiekszą dziurką to była mega histera na cyca i kilka dni pozniej koniec karmienia. Moze Tobie sie uda, zego Ci zycze skoro tak bardzo Ci na tym zalezy. Ja powiem szczerze ze czuje sie lepiej jak karmie butlą. Jagoda je co 4 godziny, wiem ile zjadła i co dla mnie najwazniejsze wiem ze to mleko jest wartosciowe, ze jest wzbogacone w zelazo, probiotyki, witaminy itd. Za to moje z cyca moze i ma przeciwciała ale oprocz tego to chyba nie wiele bo moja dieta pozostawiała wiele do zyczenia...
Pisałam Wam ze Jagoda sie nauczyła przewracać z plecow na brzuch i spowrotem. No wiec odkąd to umie to trenuje to non stop!!! Tylko na jedzenie i spanie robi sobie przerwy! Wczoraj jeszcze nie potrafiła wydostać sobie rączki spod brzucha a dziś juz umie. No w szoku jestem jak te dzieciatka się szybko ucza wszystkiego!!
sliczna smieszka i mamusia tezZobacz załącznik 287235Zobacz załącznik 287234
a to moja Kochana śmieszka
czysty tatusiek hihi normlanie córcia to mu sie udała hiih
boze to mnie teraz zalamalas, jak nam sie uda dobic do 150g/tydz to juz jest wielki sukces :-(ja tez juz sobie "wybaczylam" niekarmienie piersia
podaje dobre mleko i mam pewnosc ile zjadl, przybiera ladnie (ostatnio 400g\tydz), uczy sie nowych rzeczy i jest szczesliwym dzieckiem wiec chyba nic mu nie brakuje