reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Coś mi też teraz ta strona bebiko nie działa... widocznie mają jakieś problemy techniczne, bo rano dobrze smigała.
Niestety nie da się bezpośrednio do zdjęcia wysłać linka, trzeba do strony na której jest zdjecie, ale pokombinuję jak zacznie mi sie w ogóle ładować ta strona bebiko. :tak: jak coś to jest 6 zdjęcie, dodane przez Martę na stronie 465 chyba...

Emalia- zagłosowałam :tak:

:-)Lenka cudownie sie uśmiecha:-)
A Mamusia ślicznie wygląda:tak:

też kiedys miałam czarne wlosy ale teraz juz zle sie w takim kolorze czuje, i kombinuje cały czas z kolorami i nic nie moge sobie dobrac

avena - ja też muszę pobrać mocz, jutro zamierzam, coś czuje, że będzie ciężko

Ja pobierałam od Nelci już dwukrotnie, za pierwszym razem stresowałam się okrutnie jednak było bardzo dobrze i bez jakichkolwiek problemów, za drugim tak samo. Pamiętajcie tylko aby dobrze podmyć dziecko przed naklejeniem woreczka, ja tego za pierwszym razem nie zrobiłam w ogóle i wyszły mi złe wyniki badania.

Gosiagro - do 10 października będziemy więc kciuki trzymały, aby wszystko było ok! Każde takie badanie to mega stres, przechodzę to samo jak moja Mam idzie na badania i czeka na wyniki....

Magda M - super zdjęcia!
paula24211 - śliczna Śmieszka! A Mamusia fiu fiu!

Ja czatuję na przerwę w opadach może się uda choć na trochę wyjść...

Witajcie!

Katarzymajanicka- u nas bylo tak samo. To znaczy dopoki dokarmialam smokiem nr 1 to chciala tez cyca a jak zmienilam smoka na ten od 3 miesiecy z wiekszą dziurką to była mega histera na cyca i kilka dni pozniej koniec karmienia. Moze Tobie sie uda, zego Ci zycze skoro tak bardzo Ci na tym zalezy. Ja powiem szczerze ze czuje sie lepiej jak karmie butlą. Jagoda je co 4 godziny, wiem ile zjadła i co dla mnie najwazniejsze wiem ze to mleko jest wartosciowe, ze jest wzbogacone w zelazo, probiotyki, witaminy itd. Za to moje z cyca moze i ma przeciwciała ale oprocz tego to chyba nie wiele bo moja dieta pozostawiała wiele do zyczenia...

Pisałam Wam ze Jagoda sie nauczyła przewracać z plecow na brzuch i spowrotem. No wiec odkąd to umie to trenuje to non stop!!! Tylko na jedzenie i spanie robi sobie przerwy! Wczoraj jeszcze nie potrafiła wydostać sobie rączki spod brzucha a dziś juz umie. No w szoku jestem jak te dzieciatka się szybko ucza wszystkiego!!
ja tez juz sobie "wybaczylam" niekarmienie piersia
podaje dobre mleko i mam pewnosc ile zjadl, przybiera ladnie (ostatnio 400g\tydz), uczy sie nowych rzeczy i jest szczesliwym dzieckiem wiec chyba nic mu nie brakuje

Zobacz załącznik 287235Zobacz załącznik 287234

a to moja Kochana śmieszka:)

czysty tatusiek hihi normlanie córcia to mu sie udała hiih
sliczna smieszka i mamusia tez

gratuluje dzieciaczkom nowych umiejetnosci:-)

Jas niezbyt chetnie przewraca sie na plecki ale za to bardzo dzwiga sie do siedzenia
wystarczy wziasc go na rece w pozycji pollezacej a on juz glowe wyciaga i chce siadac
czesto piszczy ze mu nie wychodzi tak jakby juz chcial
a polozony na brzuchu zaczyna pelzac do tylu:-p:-p

Ostatnia edycja:
wow paula ale laska z Ciebie :)
a smieszka słodka :D

Mojej się odwidziało leżenie na brzuchu :/ poleży chwilkę i ryk :( Z plecków na razie przekręca się na prawy bok więc pewnie lada chwila wyląduje na brzuszku.
Odnośnie siadania to moja też już by chciała się do siadu podnosić i z półsiadu już jej się udaje usiąść :| nie wiem jak ona to robi ale jak leży na naszych zgiętych kolanach to ciągnie głowę i chop już siedzi i się kiwa... wtedy szybko trzeba ją złapać żeby nie przechyliła się na któryś bok. Nie wiem czy może już takie akrobacje wykonywać, ale skoro sama tak robi to mam nadzieję, że nic się nie stanie. W czwartek mamy kontrolne usg bioderek to popytam.

W końcu pozbyłam się ciuchów ciążowych :D Koleżanka ze styczniówek 2011 była i zabrała całe 2 reklamówki :)

reklama
:szok:ale jestem zmachana :szok: szłam po syna do szkoły , jestem juz przy szkole,a tu telefon od taty,ze kurier pod drzwami stoi i,ze mam sie zawracac, no to pędzę do domu, zgrzałam sie na maxa , ale zdązyłam .Na szczesce młody szedł trasa wyznaczoną wczesniej i sie spotkalismy :baffled: A ja jestem wyczerpana tym szybkim spacerem.

Ajakie mam zakwasy :szok:o may good !!! w sobote poszlismy na spacer i biegałam z syem ,bo w taka gre sie bawilismy jesuuu :szok:to dałam czadu w biegach,ale wygrałam :-D

Madzia slicznie wyglądacie razem w tym parku :-)

Głosy oddałam. :-p

Do góry