reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Fifi dostanie obrazek ze srebra z Maryją, drugi srebrny z ANiołem stróżem, kasę na krzesełko do karmienia, kombinezon na zimę- o tym wiem, nie wiem co chrzestny ma, ale pewnie medalik złoty bo kiedyś mu o nim gadałam

Fifi dostanie obrazek ze srebra z Maryją, drugi srebrny z ANiołem stróżem, kasę na krzesełko do karmienia, kombinezon na zimę- o tym wiem, nie wiem co chrzestny ma, ale pewnie medalik złoty bo kiedyś mu o nim gadałam

kombinezony tez mam.. a jaj ktos wpadnie na pomysl kupienia czegos religijnego , to zobaczy jak to w koszu laduje,bo mnie takie przedmioty draznia niemilosiernie... mam nadzieje ze o tym wiedza:D

ciezka sprawa tu bedzie widze

Małgosia dostała od chrzestnej srebrną grzechotkę i grawerką o jej urodzeniu, a od chrzestnego exlibris :-)
Dobrym pomysłem jest jakiś unikat z numizmatyki- fajna pamiątka no i inwestycja, bo zawsze można spieniężyć, a na wartości tylko zyskuje :-)
Można kupić już coś z drogich zabawek "na zaś "- jeździk, czy pierwszy rowerek, jakiś basenik z kulkami....
No i ostatnia opcja- prezenty dla całej rodziny- np. namiot- na wspólne wyjazdy z dzieckiem:-)

katarzynajanicka- papryczki gotowe, dawaj mi tu męża. Przy okazji mi kilka szafek dokręci i naprawi, bo mój się jakoś nie kwapi ;-)

Ostatnia edycja:
Kajdusia myślę, że jak bym mu o takiej opcji owiedziałą, to za godzinę byłby u Ciebie ze skrzynką narzędziową :p a możesz mi przepis na te papryki podać?

bardziej by mniie jakis przedmiot cieszyl,niz kasa :( kasy za 5min miec nie bede bo wydam na glupoty

zgadzam sie z toba , a moze cos takiego chodzik zabawka

149zł.jpg130zł.jpg

Yoshe - ale się usmiałam:)
Dziewczyny widze że wymiana umiejętnościowo- mężowa:)
Kajdusia - narobiłas mi chęci na papryczki faszerowane w sobote się za nie zabiorę.
Ja dzisiaj na obiadek robie pierożki z mięsem i barszczyk czerwony. Najgorsze jest to że grzybów boję się jeść bo jakies rewolucje brzuchowe mam :( Jutro idę na kontrolę do gin i zobaczymy czy to po cc ginekologiczne czy z układem pokarmowym.
U nas na podwójnej impra\ezie tylko rodzicie i dziadkowie i świadkowie/chrzestni pomysleli by nam kaskę dać Reszta jakieś dziwactwa przyniosła pod tytułem obraz zyda na ścianę na bogactwo , ale konkurencje dziwactw wygrała kuzynka mojego , która sprezentowała nam (uwaga) zestaw do wina!!!! A wie że my raczej alkoholu nie pijamy :) Jaśku oczywiście zapomniała. Ja wiem że darowanemu koniowi w oczy się nie zagląda ale zdecydowanie wolałabym dla dziecka jakiś bodziak niz kolejne durnostoje:)
A za część pieniążków kupiliśmy kamerę Sony HD i uważam że to najfajnieszy pomysł był jak wydac część z tych pieniążków

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry