reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra, tylko się nie obraź, w takim razie po co chrzest? skoro cię takie rzeczy drażnią?
bo tak wypada, i rodzina mariusza tego chce..ja jestem zdecydowanie na nie.

Małgosia dostała od chrzestnej srebrną grzechotkę i grawerką o jej urodzeniu, a od chrzestnego exlibris :-)
Dobrym pomysłem jest jakiś unikat z numizmatyki- fajna pamiątka no i inwestycja, bo zawsze można spieniężyć, a na wartości tylko zyskuje :-)
Można kupić już coś z drogich zabawek "na zaś "- jeździk, czy pierwszy rowerek, jakiś basenik z kulkami....
No i ostatnia opcja- prezenty dla całej rodziny- np. namiot- na wspólne wyjazdy z dzieckiem:-)

ze niby np jakas moneta?

zgadzam sie z toba , a moze cos takiego chodzik zabawka

Zobacz załącznik 284298Zobacz załącznik 284299

fajne to, no i by sie przydalo

kasiulka- w sumie zartuje,ale mam czasem ochote mu lepek ukrecic

reklama
Cobra- tak, jakaś unikatowa moneta lub medal mennicy państwowej
Katarzynajanicka- robię farsz taki jak na gołąbki (mielone, ryż, jajo), pakuję w papryczki i duszę pod przykryciem, no i przecier pomidorowy :-)

Uff nareszcie po szczepieniu:happy2:mała usneła troche płaczu było a jak wyszłyśmy od lekarza to nawet cyca na uspokojenie nie chciała:baffled:chyba się na mnie obraziła że to niby ja jej ten ból zadałam:-Dlekarka powiedziała że piękna i zdrowiutka no i waży już 7kg jest co dzwigać a pomyśleć że urodziła się 3200 kiedy to było;-)

przegrzebałam stare zdjecia , patrzcie jak moj Bartosz wygladal jak był mały

Zdjęcie007.jpg mial tu 4 lata :-D

reklama
Do góry