reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja :)
w ten weekend również Fifi ma chrzest :) my robimyu moich rodziców w domu, jedzenie zamówiłam w cateringu, tylko ciasto i tort we własnym zakrese, z czego tort tez zamówiłam :) musze dzis się zorganizowac i do sposiedzi isć
największą schizę mamy z chrzestną- od bierzmowania 10 lat temu nie był a u spowiedzi i jak jej ksiądz rozgrzeszenia ni da? bo ona to bujne życie prowadziła..... więcej się nie dam na takie ustępstwo namowić, że to męża siostra i on byy bardzo chciał...

u nas ładna pogoda, w planach mamy spacer i wypad do lumpeksu :) a potem spowiedź :)

reklama
Dicoflor podaje się raz dziennie dla tych co karmią piersią troszke się odciąga mleczka do butelki i wsypuje zawartość kapsułki a dla tych co karmią mleczkiem modyfikowanym wsypuje się do mleczka normalnie

Ja daje do herbatki.

Mój Jasiek razem z siostra ogląda Hane Montane, Jonasów i Sonny.
:) A u dziadka to ostatnio nawet na boks zaglądał.

Gosiagro, mi_mi - no właśnie skubana znowu przespała całą noc:tak:Paracetamol dostała o 18 i to w najmniejszej dawce i czyżby aż tak podziałał?W każdym razie nie obudziła się z płaczem i rano też była spokojna i radosna że hoho, uśmiechała się cały czas. Więc już nie wiem co to. Do lekarza narazie nie idę, zobaczymy jak dzisiaj będzie, może to wcale nie ząbki
mi_mi - to dobrze że małą nie gorączkowała po szczepieniu:tak:a TV no ba, uwielbia, Vive lubi ale jej nie pozwalam:-)
Perfecta - moja mała zasypia ok 21 i śpi do 6(7), ostatnio miała bunt i dwie nocki się budziła z płaczem, dzisiaj znowu przespana i też mam nadzieję że tak już zostanie
Emalia - mniam, mniam jakie pyszności z grzybków, u mnie ten syropek dosłownie wymiatał kupkę, ale też dużo dziewczyn polecało dicoflor, ja nie używałam. Miałam też acidolac baby ale nie widziałam poprawy. A lekarka mi powiedziała że jak zacznie jeść owocki pierwsze to jelitka będą lepiej pracować, więc już niedługo. I właśnie housik dzisiaj:-):-)dzięki za przypomnienie
Kasiajanicka - tak to jest właśnie z tą rodziną, dlatego u mnie przyjaciółka będzie chrzestną i uważamy że to super wybór, a męża siostra trochę zawiedziona bo liczyła że to ona będzie, ale nigdy nawet nie wspominaliśmy o tym i nie jest powiedziane że rodzeństwo ma być chrzestnymi.

U mnie supr pogoda, ciepełko i niebo błękitne, juuuppiiii!!!!!Wczoraj połowa spacerku była w deszczu.

Witam czerwcóweczki!

Ale ostatnio pogoda do bani... jak tu sobie spacerek zaplanować jak cały czas się zbiera na deszcz? Już nie wspomnę o praniu które wisi na balkonie drugi dzień i wyschnąć nie może... :(

Czy któraś już może odważyła się przełożyć maluszka do spacerówki? Oczywiście do takiej którą można całkowicie położyć? Mój mały jest coraz większy a gondolka taka mała... problem polega na tym że gondolka bardzo dużo zajmuje miejsca w samochodzie a czeka nas podróż do mamy na miesiąc i nie wiem czy mi się zmieści... muszę zobaczyć jak ta moja spacerówka wygląda...

Wszystkim solenizantom i solenizantkom wszystkiego NAJ!!!

Witajcie moja pierwszy raz od 2 miesięcy usnęła sama w dzień w łożeczku a ja już w kuchni szybko robię pulpeciki z ziemniaczkami;)Ja mam zamrżonekrokiety ale raczej nie bedę jadła bo małej grzyby mogą zaszkodzić ponoć dzieci do 6 r. ż nie mogą ic jeść!!!

Witam, u nas paskudne pogody ciąg dalszy, a i w domu wcale cieplo też nie jest. Byłam z oskarem znowu u lekarza, i dostał kolejne leki - narazie o skierowaniu do laryngologa zapomniała al jak te lki nie pomoga to we wtork dostanie już antybiotyk, bo to juz trzeci tydzien kataru i trzeci zestaw leków które działają tak sobie - a kazdy zestaw ok 60 zł:angry: Widze że mu ten katar coraz bardziej przeszkadza i w nocy nie może przez to spać - dzisiaj to była jakaś masakra - od 2 się wircił i rzucał.

miłego dnia

Witojcie dziołchy :-D

Wypiłam kawe, objadłam sie ciasteczkami, powystawiałam troche rzeczy na www.mojeciuchy.pl :tak:, mał w łozeczeku lezy i patrzy sie z zaciekawieniem w karuzelke :-)

Wiec ,ze szczepiena nici :no:, pielegniary nie ma, a ta pinda powiedziala mi ostatnio we wtorek,ze w czwartek ona bedzie i kuzwa nie było jej :angry: jeszcze smiała stwierdzic,ze ona mi mowila,ze jej nie bedzie :wściekła/y:głupia jakas.

A moj smrodek to na wieczor tak dał nam popalic,bo on wogole nie do spania tylko do gadania :szok::szok::szok: my juz z D. oczy na zapałki,a dzinks gada w najlepsze i sie zaciesza :shocked2:,no,ale koniec końcow w końcu usunął i wstał o 7:15 :-)

Zdecydowanie szukam sponsora na odssysanie tłuszczu :-D:-D:-D hehe masakra z tym brzuchem moim :szok::zawstydzona/y:

Ktora tam ma 100%libido , dawaj no troszkę,bo chłop mnie męczy :-D:-D:-D:szok:

Witojcie dziołchy :-D

Wypiłam kawe, objadłam sie ciasteczkami, powystawiałam troche rzeczy na www.mojeciuchy.pl :tak:, mał w łozeczeku lezy i patrzy sie z zaciekawieniem w karuzelke :-)

Wiec ,ze szczepiena nici :no:, pielegniary nie ma, a ta pinda powiedziala mi ostatnio we wtorek,ze w czwartek ona bedzie i kuzwa nie było jej :angry: jeszcze smiała stwierdzic,ze ona mi mowila,ze jej nie bedzie :wściekła/y:głupia jakas.

A moj smrodek to na wieczor tak dał nam popalic,bo on wogole nie do spania tylko do gadania :szok::szok::szok: my juz z D. oczy na zapałki,a dzinks gada w najlepsze i sie zaciesza :shocked2:,no,ale koniec końcow w końcu usunął i wstał o 7:15 :-)

Zdecydowanie szukam sponsora na odssysanie tłuszczu :-D:-D:-D hehe masakra z tym brzuchem moim :szok::zawstydzona/y:

Ktora tam ma 100%libido , dawaj no troszkę,bo chłop mnie męczy :-D:-D:-D:szok:

he he ja mam ponad normę libido;)

reklama
Dziewczyny jaki ja mam ubaw z nowej umiejętności mojego syna to szkoda gadać :-D:-D:-D
Zaczął sobie wyjmować smoka z buzi, a wygląda to mniej więcej tak, że buzia z całej siły ssie, żeby smok nie wyszedł z buzi, a ręka z całej siły ciągnie, żeby go z buzi wyjąć. :-D:-D:-D A z powrotem jeszcze włożyć nie potrafi. Właśnie zasnął, a za chwilę słyszę, że kwęka. Wchodzę do pokoju i widzę jak trzyma smoka tyłem do przodu i ssie na pół śnie ten element do chwytania i marudzi, że nie fajnie :-D:-D:-D

Do góry