reklama
koriander
Fanka BB :)
tez to niedawno zobilam, chyba po raz pierwszy od 5 lat zdjecia wywolalismy ale chce miec "prawdziwy" album Lili bo to jednak nie to samo na ekranie :-)dzisiaj kupiłam album i powkładałam tam wszystkie zdjęcia Zuzi od urodzenia. jakoś dawno nie wywoływałam zdjęc, wszystko było w komputerze zgrane
potwierdzam-probowalam - Kajdusi wychodza przepyszneeerobię farsz taki jak na gołąbki (mielone, ryż, jajo), pakuję w papryczki i duszę pod przykryciem, no i przecier pomidorowy :-)
gratuluje, sliczna waga i dzielna corcia :-)Uff nareszcie po szczepieniulekarka powiedziała że piękna i zdrowiutka no i waży już 7kg jest co dzwigać a pomyśleć że urodziła się 3200 kiedy to było;-)
strasznie wspolczuje, a nie chciala babka zrobic wymazu z noska? latwiej moze byloby katar zwalczyc. Zycze duzo zdrowka!ljak te lki nie pomoga to we wtork dostanie już antybiotyk, bo to juz trzeci tydzien kataru i trzeci zestaw leków które działają tak sobie - a kazdy zestaw ok 60 zł
znowu?? Jakie tym razem :-) wrzucaj fotepo drodze do spowiedzi kupiłam sobie korale (koniecznie do życia potrzebne) i szalik (również koniecznie potrzebny) i mężowi sweter na urodziny, dobrze, że koniec miesiąca nadchodzi, to nowa wypłata będzie
spacerowka nigdy nie rozklada sie na zupelnie plasko wiec nie jest polecana dla maluszkow ktore jeszcze nie siadaja i nie maja mocnego kregoslupa . A ty chcesz jej jednorazowo uzyc czy juz sie na nia przestawic?Czy któraś już może odważyła się przełożyć maluszka do spacerówki? Oczywiście do takiej którą można całkowicie położyć? czeka nas podróż do mamy na miesiąc i nie wiem czy mi się zmieści...
przede wszystkim SMACZNEGO i udanej imprezy, ja slyszalam ze do ok, 16 godz utrzymuje sie pokarm w mleczku mamy najedz sie na wszystkie czasy :-)Zastanawiam się tylko kiedy będę mogła znowu zacząć karmić.. Jak dużo czasu potrzeba gdy od niedzieli np od 20 nie będę jadła niczego zakazanego - by bezpiecznie nakarmić piersią? Sądzę, że w poniedziałek wieczorem powinno być już ok co Wy na to?? Jak sądzicie?
Dziewczyny super fotki z "przeszlosci" hehe zerowka u nas obowiazkowo biale bluzeczki i granatowe spodniczki albo jeszcze takie fartuszki okropne trzeba bylo nosic
ewus sie cos nie odzywa chyba jej M krzydwy nie zrobil?
cobra ja bym chciala cos ze zlota/srebra albo praktyczna zabawke jak dziewczyny polecaly a jak nie chcesz kasy to moze bon do spieniezenia w Smyku czy gdzies tam przynajmniej wydasz na Kube a nie na *******ki
Ja mam juz mega stresa jutro bilans trzymiesieczniaka strasznie sie denerwuje ta waga Lili, bo jej rozwojem to chyba nie ma co sie martwic mam nadzieje
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ide robic ciasto na pizze
a na allegro to bezpiecznie tak wywołac?
Szwagierka wywoływała i wszystko ok
promocja była w rossmanie i powyżej 100szt. cena za jedno 0,29grkurcze tez musze wziasc zgrac i wywolac, a ile placilas za jedno ?
koriander to też mój drugi album (po ślubnym) po 7 latach. kiedyś tylko sie wywoływało.
ewelinka307
U mnie teściu wywołuje hurtem co jakieś trzy miesiące i dostajemy wtedy po około300 zdjęć więc troche ich mamwogóle teściu jest niezły pampersów nakupił już tyle że trójek mam 4 paki ciekawe czy mała to zużyje czy wyrośnie
Liza
hehe a to ja jak miałam 4 latka
Załączniki
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe a to ja jak miałam 4 latka
he he niezła laska z Ciebie
Mnie tez dzisiaj naszłło natchnenie na wywołanie zdjęć, właśnie mąż pojechał je odbrać - o 13 wysłałam do empika przez internet i po 19 mogłam już je odebrać.
Oskar na chrzciny dostał kasiorkę i mam zamiar kupić mu zo nią porządny fotelik samochodowy taki juz do 18kg co w zasadzoe starczy do ok 4 roku życia
Oskar na chrzciny dostał kasiorkę i mam zamiar kupić mu zo nią porządny fotelik samochodowy taki juz do 18kg co w zasadzoe starczy do ok 4 roku życia
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Jeszcze coś odnośnie vigantolu
Krople doustne Vigantol wycofane z aptek - Kraj - Wiadomości - Polskie Radio
Krople doustne Vigantol wycofane z aptek - Kraj - Wiadomości - Polskie Radio
reklama
bakteria
Trochę mnie nie było, więc pół dnia doczytywałam, co pisałyście ;-) U nas marnie - mąż już prawie, prawie wyleczony, a ja całą dobę mam 39,7 stopni... Paracetamol pomaga na chwilę i zbija mi o 1,5 stopnia. Jestem wykończona.
Życzę więc zdrówka wszystkim, których choróbsko łamie.
Marny będzie ten nasz chrzest w niedzielę :-/
Liczę, że kiedyś nastaną czasy, że będę w stanie bardziej wszystkim odpisywać i wdrożyć się lepiej w forum :-)
Niech tylko zdrowie powróci...
Życzę więc zdrówka wszystkim, których choróbsko łamie.
Marny będzie ten nasz chrzest w niedzielę :-/
Liczę, że kiedyś nastaną czasy, że będę w stanie bardziej wszystkim odpisywać i wdrożyć się lepiej w forum :-)
Niech tylko zdrowie powróci...