reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mam prawie tydzień zaległości w czytaniu i odpisywaniu i chyba jest to nie do nadrobienia.. produkcję macie masową!
Zastanawiam się jak Wy znajdujecie czas na BB by być tu na bieżąco. .:szok::szok:.
U nas tydzień przygotowań przed chrzcinami więc nie mam za wiele czasu na nic... A że impreza w domu to sporo pracy przed nami..:szok:
Dziś byliśmy na katechezie dla rodziców i chrzestnych i Nelcia skwitowała wszystko kupą, którą nam aż nogawkami wylatywała.... Mam schizę, że w niedzielę też coś takiego zrobi i nie wiem co tedy poczynię.... Postanowiłam, że w niedzielę po mszy robię sobie przerwę w diecie eliminacyjnej, ściągam pokarm, którym będę mogła nakarmił Kornelkę i postanawiam korzystać z dobrodziejstw stołu :-) Będę ściągała pokarm i niestety wylewała ale mam już tak serdecznie dość diety,z której musiałam wyeliminować białko krowie, kurze i banany, że potrzebuję choćby jednego innego dnia.. Zastanawiam się tylko kiedy będę mogła znowu zacząć karmić.. Jak dużo czasu potrzeba gdy od niedzieli np od 20 nie będę jadła niczego zakazanego - by bezpiecznie nakarmić piersią? Sądzę, że w poniedziałek wieczorem powinno być już ok co Wy na to?? Jak sądzicie?

reklama
Dzień dobry:-D

nadika - fajnie, że Natuś już sobie zabawki chwyta:tak:
zyrraffka - ja robiłam podobnie jak koriander wkładałam i odkładałam do łóżeczka
avena - i co wybierasz się do lekarza?
Lencja - ja też mam chrzciny teraz, ale się wycwaniłam i robię w restauracji, więc nie mam przygotowań co najważniejsze sprzątania potem:-D
hefi - co u ciebie? nic ostatnio nie piszesz.. jak tam Julcia dalej płacze przez sen i wyma****e rączkami?

hefi - co u ciebie? nic ostatnio nie piszesz.. jak tam Julcia dalej płacze przez sen i wyma****e rączkami?

u nas ok :) podczytuje w miare regularnie ale na odpisywanie ostatnio brakuje czasu bo korzystaslismy z w miare ladnej pogody i z tego ze mąż w domu :) Teraz siedze z Julka na rekach bo nie chce sie zdrzemnac.
Z placzem lepiej póki co. Z wymachiwaniem jeszcze nie dokońca :(
dzisiaj idziemy na szczepienie :( a później obiad u tesciowej wiec bedzie mial kto bawic marude :)

avena i jak nocka??

u nas nocka poszczepienna na szczęście bez gorączki i marudzenia.

czy wasze szkraby też chętnie wpatrują sie w telewizor?

Czwarta
Witam się czwartkowo . Jasiek troszke drzemie
zyraffka - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Ja mam chustę od pentelki Dziewczynom poleciłam jak tylko kupiłam i widze że się sprawdza jak u mnie. Cena jest bardzo ok a jakość super! Polecam
Lena - super fotki , pogoda Wam dopisała!
Ewus- bardzo się ciesze że wszystko wraca do normy!
Emalia - ja na kupki Dicoflor uzywam i działa
Mój Jasiek od ponad tygodnia zasypia o 21 budzi się o 6 30 :) mam nadzieję że juz tak zostanie. Kupiłam w niedziele na licytacji książeczkę tiny love którą polecałyście , czekam aż przyjdzie przesyłka.

Lencja ja bym odczekała te 24 godziny dla pewności i życzę smacznego :-D

Mój jest już telemaniakiem :-) dlatego staram się z nim nawet nie zbliżać do telewizora.

Witam i ja. Dzisiaj za oknem szaro, buro i ponuro. Wrr.. Wczoraj byłam na udanym grzybobraniu, a dzisiaj będę robiła krokiety z grzybami i żółtym serem. MNiam....
Tak czytam o tych waszych chrzcinach i sie ciesze ze mam to za sobą. Mały mi nie chce spac a mam komodę do złożenia, którą mi mąż kupił w biedronce, a on takich rzeczy sie nie tyka. Wszystkie meble w domu składałam, ale ja to lubie.
Dla fanek przypomninie- Dzisiaj nasz Gregory H :) Nie moge soe doczekac :)

Avena- dzisiaj kupie, bo już 6 dni nie robi.

reklama
Czwarta
Witam się czwartkowo . Jasiek troszke drzemie
zyraffka - Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro Ja mam chustę od pentelki Dziewczynom poleciłam jak tylko kupiłam i widze że się sprawdza jak u mnie. Cena jest bardzo ok a jakość super! Polecam
Lena - super fotki , pogoda Wam dopisała!
Ewus- bardzo się ciesze że wszystko wraca do normy!
Emalia - ja na kupki Dicoflor uzywam i działa
Mój Jasiek od ponad tygodnia zasypia o 21 budzi się o 6 30 :) mam nadzieję że juz tak zostanie. Kupiłam w niedziele na licytacji książeczkę tiny love którą polecałyście , czekam aż przyjdzie przesyłka.
mian

A ile dajesz dziennie? U mnie bez zmian. Zaś 6 dni czekania.

Do góry