reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja nie podaję małej nic i chyba nie będe tego robić do 6 miesiąca jeżeli będzie starczać jej cyc!!Organizm małego dziecka dopiero od 17 tyg zaczyna produkować enzymy potrzebne do stałego trawienia!!!Także wolę Gai nie narażać na ból!!

wlasnie tez sie nad tym zastanawiam
chyba zaczniemy od marchewki
a do kaszek sa specjalne smoki? jak je rozpoznac?
wlasnie sa te trojprzeplywowe, wlasnie go wyprobowalam i masakra, tak chlusta z niego ze mala sie za kazdym lykiem dlawila.. nie wiem o co chodzi. On ma dziurke prostokatna wiec chyba poszukam takiego z krzyzykiem bo z nich powinno wolniej plynac

Alusia, Kajdusia dziekuje za cwiczenia, az sie spocilam ogladajac:-D:-D No ale musze cos zaczac robic, moze do sylwestra humor mi sie poprawi :-)
Alusia a bedziecie sie budowac?

zyraffka moja tez sie smieje w glos jak moj maz z nia tanczy, albo jak dla niej tanczy ale wtedy to ja tez sie kulam ze smiechu :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a ja siedzę w domu i świruję a za oknem deszcz

Filip marudny, chyba mu się zabawki znudziły
masakra, zaraz chyba założę folię na wózek i pójde chociaż w koło bloku połazić :p

Ja od dwóch dni daje Jasiowi soczek Jabłkowy BoboVita. Nic mu nie jest i smakuje mu.:-)

Ja nie podaję małej nic i chyba nie będe tego robić do 6 miesiąca jeżeli będzie starczać jej cyc!!Organizm małego dziecka dopiero od 17 tyg zaczyna produkować enzymy potrzebne do stałego trawienia!!!Także wolę Gai nie narażać na ból!!

Powiem szczerze, że jestem przerażona tym, że już wprowadzacie takie pokarmy dla 3 miesięcznych dzieci...

Na forum jest dział w którym wypowiada się specjalista od żywienia dzieci, zadałam pytanie i czekam na odpowiedź w tej sprawie

reklama
witajcie popoludniowo, u nas też zaczęlo padać - dobrze ze wyszłam z Oskarem w południe to chociaż trochę świeżego powietrza załapał. Byłam też w aptece oddałam ten vigantol i kupiłam inną wit.D. Facet z apteki zdziwiony tym że wiem o wycofanym wigantolu pytał się nawet jak dotarłam do tej informacji.

katarzynajanicka - widze że z chrzestnymi mamy podobna sytuację - chrzestnym jest brat mojego męża który nie mieszka w Polsce - tez nie byłam za tym ale uległam - po niedzielnych chrzcinach żałuje że się nie postawiłam tak jak zrobiłam to przy wyborze chrzestnych Wiktorii.

Do góry