reklama
wiesz kazdy robi jak uwaza
jak Ty bedziesz brala to tez jej nie zapraszaj no chyba ze Tomaszeki bedzie kiedys sie chajtał to wtedy bedziesz musiała hi
hi
No wiem o tym, ale jakos tak dziwnie sie czuje,tym bardziej,ze sie przyjaznimy ...
emalia82
Fanka BB :)
Powinna. Ja tam bym sie obraziła, bo jestem mega honorowa. Jeżeli ja kogoś wyróżniam do ważnej roli np; na chrzestną, to nie chciałam bym byc pominięta na takej imprezie. Ale to moje zdanie.Kasia ja ja tez rozumiem,ale jak ma byc chrzestna Tomcia,to wydaje mi sie,ze powinna zaprosic. Myle sie?
Odwołuję wczorajsze narzekania na Gosię, dziś tak pięknie dała mi się wyspać- zasnęła 21.30, pobudka 7.40 , dalam cyca i jeszcze pospała do 9, znów cyc i pospałyśmy razem do 11.15
eagle- myślę o Was intensywnie i trzymam kciuki!
Koriander- a w Holandii nie ma grzybów, czy jest zakaz zbierania? Ja na pewno będę sama robiła papki dla Małgosi- tylko najpierw będę wprowadzać warzywa, później owoce, bo często dzieci jak już poznają słodki smak owoców to nie chcą później jeść obiadków...
Ja też mam apetyt nieskończony nawet większy niz w najbardziej łasuchowatym okresie ciąży. I właśnie od dziś postanowiłam zabrać się za siebie tzn przestać się obzerać no i zacząć "6 Weidera" Po tamtej ciąży bardzo pomogło :-)
miłego popołudnia :-)
eagle- myślę o Was intensywnie i trzymam kciuki!
Koriander- a w Holandii nie ma grzybów, czy jest zakaz zbierania? Ja na pewno będę sama robiła papki dla Małgosi- tylko najpierw będę wprowadzać warzywa, później owoce, bo często dzieci jak już poznają słodki smak owoców to nie chcą później jeść obiadków...
Ja też mam apetyt nieskończony nawet większy niz w najbardziej łasuchowatym okresie ciąży. I właśnie od dziś postanowiłam zabrać się za siebie tzn przestać się obzerać no i zacząć "6 Weidera" Po tamtej ciąży bardzo pomogło :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
paula dziękuję za przepisik,
Mój Łukaszek pierwszy raz zaśmiał się głośno(podczas tańca z mamą), cóż za przeżycie dla mamy))))teraz drzemkę sobie zrobił. Na podłodze z zabawkami już takie wygibasy wyprawia, ubaw z niego niesamowity))
Mój Łukaszek pierwszy raz zaśmiał się głośno(podczas tańca z mamą), cóż za przeżycie dla mamy))))teraz drzemkę sobie zrobił. Na podłodze z zabawkami już takie wygibasy wyprawia, ubaw z niego niesamowity))
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dzwoniłam z rana do mojego ośrodka zdrowia i powiedzieli mi " nic mu nie będzie, ja na Vigantolu swojego Syna odchowałam (20l)" To ja twardo na swoim i w końcu powiedzieli,że mam przyjśc po wit D3 w kroplach. Ku...a łaskę robią i bagatelizują rozporządzenia.
Ale mogłaś powiedzieć, że 20 lat temu nie było zanieczyszczone...
Kurcze, wy też macie takie zachcianki? Ja wczoraj wrąbałam całą czekoladę , dzisiaj już pół i batonika i dalej mi się chce, a do tego makrele z puszki w sosie pomidorowym. HMMM...???
Czyżby pierwsza czerwcóweczka 2011 ? hihi :-)
koriander
Fanka BB :)
Nie ma lasow A jak jest jakis nedzny kawalek to zbieranie zabronioneKoriander- a w Holandii nie ma grzybów, czy jest zakaz zbierania? Ja na pewno będę sama robiła papki dla Małgosi- tylko najpierw będę wprowadzać warzywa, później owoce, bo często dzieci jak już poznają słodki smak owoców to nie chcą później jeść obiadków...
A ta 6 weidera to na brzuszki tak..? Hmm a masz jakis link bo mojego flaka to chyba tylko wojskowa dyscyplina juz uratuje ..
emalia no własnie ja tak mysle :-) Do tego poradziłam jej,ze po takim obiedzie w restauracji mogłaby grilla zrobic dla gosci ,a ona z fochem do mnie ,ze nie ja jej bede slub urządzacnosz kuzwa mac, przeciez to była tylko propozycja i uj sie obraziła . Przperosiłam ja,ale i tak uwazam ,ze przeciez nic nie zrobiłąm co by mogło wywołac takie oburzenie
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie kochane ja już po wizycie u lekarzaGaja marudna bo ma takie dniMam zakaz przejścia na mleko modyfikowane jak to Pani doktor powiedziałą już jest z niej klucha a jak zacznę dokarmiać to ją zapasę waży już 7 kgTakże to marudzenie to normalne
reklama
A
Alusia8989
Gość
Milka26 to nie było aż tak źle z małym w aucie :-) to super że Wam sie udało tak wejść bez kolejki :-) a i masz super męża że takie prezenty Ci robi ...:-)
Eagle trzymam kciuki i daj znać jak po badaniu
Gosiagro no praktycznie dwa miesiące po i to po cesarce zaszalałam totalnie ale teraz jest super :-) Jasio przy Olku troszke się uspokoił i potrafi nawet 30 mniut siedzieć nad bujaczkiem i sobie "rozmawiać" z Olkiem ;-) najgorsza jest tylko pora kąpieli bo i Jaś i Olek się niecierpliwią i czasami wpadają w szał ale ogólnie nie jest źle :-)
Kpi23 to zdrówka dla męża i oby nie przeszło na Ciebie i Natalke :-) a co do kota nie pomoge bo nie miałam nigdy typowo w domu ;-)
Koriander ja mojemu Jasiowi podawałam słoiczki a czasami robiłam sama :-) teraz z Olkiem też tak będe robić. My już zaczeliśmy podawać soczek jabłkowy bo Oluś cierpi z powodu brzuszka ;-) i całkiem dobrze reaguje ;-) a tu masz stronke do tych ćwiczeń A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl i naprawde pomaga na brzuch :-)
Emalia82 ja też mam takie zachcianki nie martw się ;-) ciągle bym tylko słodycze jadła ... kurcze a waga zamiast w doł to idzie do góry
Żyrraffka to super że zaśmiał sie głośno. Nasze dzieci każdego dnia będą nas coraz bardziej zadzwiać :-)
Ewuś trzymam kciuki żeby się udało. Pewnie bez rodziców napewno będzie Wam się lepiej rozmawiać. A mama przejdzie jej bo ona napewno chce dla Ciebie Twojego dobra i martw się żebyś znowu nie musiała płakać.
Dziękuje dziewczyny za zaproszenie na nk :-) trudno że żadna z Was się moim postem zbytnio nie przyjeła ale mam nadzieje że z czasem będzie lepiej :-)
Ja dzisiaj od rana w trasie. Byliśmy u moich rodziców bo będą nam działki przepisywać no i musimy to pomierzyć i wogole oj kupa roboty z tym. Teraz dzieci poszły spać a ja pizze mam zamiar zrobić :-) więc do zaś dziewczyny :-)
Eagle trzymam kciuki i daj znać jak po badaniu
Gosiagro no praktycznie dwa miesiące po i to po cesarce zaszalałam totalnie ale teraz jest super :-) Jasio przy Olku troszke się uspokoił i potrafi nawet 30 mniut siedzieć nad bujaczkiem i sobie "rozmawiać" z Olkiem ;-) najgorsza jest tylko pora kąpieli bo i Jaś i Olek się niecierpliwią i czasami wpadają w szał ale ogólnie nie jest źle :-)
Kpi23 to zdrówka dla męża i oby nie przeszło na Ciebie i Natalke :-) a co do kota nie pomoge bo nie miałam nigdy typowo w domu ;-)
Koriander ja mojemu Jasiowi podawałam słoiczki a czasami robiłam sama :-) teraz z Olkiem też tak będe robić. My już zaczeliśmy podawać soczek jabłkowy bo Oluś cierpi z powodu brzuszka ;-) i całkiem dobrze reaguje ;-) a tu masz stronke do tych ćwiczeń A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl i naprawde pomaga na brzuch :-)
Emalia82 ja też mam takie zachcianki nie martw się ;-) ciągle bym tylko słodycze jadła ... kurcze a waga zamiast w doł to idzie do góry
Żyrraffka to super że zaśmiał sie głośno. Nasze dzieci każdego dnia będą nas coraz bardziej zadzwiać :-)
Ewuś trzymam kciuki żeby się udało. Pewnie bez rodziców napewno będzie Wam się lepiej rozmawiać. A mama przejdzie jej bo ona napewno chce dla Ciebie Twojego dobra i martw się żebyś znowu nie musiała płakać.
Dziękuje dziewczyny za zaproszenie na nk :-) trudno że żadna z Was się moim postem zbytnio nie przyjeła ale mam nadzieje że z czasem będzie lepiej :-)
Ja dzisiaj od rana w trasie. Byliśmy u moich rodziców bo będą nam działki przepisywać no i musimy to pomierzyć i wogole oj kupa roboty z tym. Teraz dzieci poszły spać a ja pizze mam zamiar zrobić :-) więc do zaś dziewczyny :-)