reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witam się z wami:-)
Powiem że Was podziwiam że znajdujecie tyle czasu na BB:tak:, ja to ledwo w domu wszystko ogarniam przy moim smyku:sorry:. Karmię tylko piersią i przez dzień Michaś nie ma dobrego snu, są to drzemki po pół godziny, godzine, kwadrans.. A tu trzeba ugotowac, posprzątać, wyprac, iść po starszego do szkoły, poza tym mamy z nim (kubą) teraz problem, stał się strasznie przemądrzały, cwaniakowaty, nie słucha nas:no:. Podejrzewamy że to napór nowych sytuacji, przeprowadzka, narodziny brata...
Poza tym wszystko dobrze, dzis byliśmy na drugim szczepieniu, misio wazy 6915:szok:, kupiłam też fride do czyszczenia noska bo zawsze nad ranem charczy na nosku i czyściłam do tej pory gruchą ale nie najlepsze efekty:no: a co do fridy to mam pytanie, czy te gąbeczki zmieniacie za każdym razem czy może myjecie je po uzyciu???

pozdrawiam was mamuski i postaram się częściej zaglądać:-)

reklama
witajcie popoludniowo, u nas też zaczęlo padać - dobrze ze wyszłam z Oskarem w południe to chociaż trochę świeżego powietrza załapał. Byłam też w aptece oddałam ten vigantol i kupiłam inną wit.D. Facet z apteki zdziwiony tym że wiem o wycofanym wigantolu pytał się nawet jak dotarłam do tej informacji.

[.
co z tym vigantolem nie tak?bo ostatnio zakupiłam go zamiast tych kapsułek vita D, bo taniej... Czyżby jakiś feler?

witajcie
my już po badaniu
niestety nie jest dobrze, Musiu ma jednak niedosłuch i to całkiem spory:-(
przepraszam ale nie jestem w stanie nic więcej napisać
postaram się później jak emocje nieco opadną, bo teraz nic tylko siedzę i ryczę

Koriander no mamy zamiar się budować :) już się nie moge doczekać własnego domku !! ;)

Eagle przytulam Cię mocno. Maksiu jeszcze jest mały więc napewno da się coś z tym niedosłuchem zrobić.

witajcie
my już po badaniu
niestety nie jest dobrze, Musiu ma jednak niedosłuch i to całkiem spory:-(
przepraszam ale nie jestem w stanie nic więcej napisać
postaram się później jak emocje nieco opadną, bo teraz nic tylko siedzę i ryczę

:-(

Przykro mi bardzo. A jak to się stało, że trafiłaś do tej poradni? Miałaś jakieś podejrzenia? W szpitalu mial badany słuch?

magdalena79 witaj, dobrze cie tu znowu widziec. Co do Kuby to rzeczywiscie ciezko, w takim nawale zajec starszy moze czuje sie troche odstawiony na bok? Jak tam nowe mieszkanie? co do fridy to ja myje calosc po uzyciu

eagle przytulam, wierze ze wszystko ulozy sie dobrze! nie wiem czy cie to pocieszy ale mam tu znajoma u ktorej maluszka w wieku 3 mc potwierdzono trwale uszkodzenie sluchu, teraz maluch ma 11 mc i nosi taki maciupki aparacik sluchowy i rowija sie wspaniale

Alusia no to super, obyscie szybko zbudowali domek marzen :)

reklama
Eagle- bardzo mi przykro, ale najwazniejsze ze synek słyszy, a niedosłuch moze da sie jakoś wyleczyc co? Co powiedział lekarz? Przytulam bardzo mocno!!!

magdalena- u nas Hania tez sie zrobila troche bardzoej niegrzeczna i pyskuje. Za to w przedszkolu anioł! Chyba w domu odreagowuje ;/

Ewela- wybacz, ale skoro to przyjaciolka jak ją nazywasz to chyba powinna Cie na slub zaprosic, sama nie wiem, dziwna jakas..

Milka- coraz wiecej wspolnychrzeczy między nami widze :) Tez dostałam nowe autko na rocznice ale 6 :) Wreszcie mam kombi :) Ja codziennie z Jagodą po Hanke do przedszkola jezdze w jedną strone 14km!

Co do jedzenia to jakos nie przemawia do mnie dawanie dziecku 3 miesiecznemu zupki bo przede wszystkim ono tego nie potrzebuje! No ale kazda mama robi jak uwaza.

Słabo sie czuje. Katar mam makabryczny, z godziny na godzine większy.. Zatoki zawalone, w gardle sucho, masakra :(

Do góry