Kasiula1982
Fanka BB :)
myślę, że nie powinna rzucać fochów, bo fajny pomysł miałaś, i nawet by ja sporo nie kosztował, skoro się obraża to już inna sprawa...... a Ty jesteś pewna, że chcesz aby ona była chrzestną? u nas jest chrzestną mojego B. siostra, ja się zgodziłam bo on bardzo chciał, ale teraz żałuję tej decyzji, bo ona nie mieszka w Pl, nie chodzi do kościoła wcale, więc trochę to zakłamane i ogólnie ot ja jej nie trawię delikatnie rzecz ujmując......... ale B. zależało, to się zgodziłam, teraz już nie cofnę czasu niestety..........
w ogóle zaczynam się denerwowac czy się uda impreza w niedzielę, czy o niczym nie zapomniałam, czy B roziwdzenie ordzice się nie pokłóca na imprezie i takie tam... och żeby już było po....... i żeby mnie teściowa nie wnerwiała..............
Emalia- a Ty sie do czerwcówek 2011 nie chcesz dopisać?
ja się przyznam szczerze, już zrobiłam test ciążowy, bo jak zaczęłam brać Azalie to nie poczekałam tych 7 dni, co w ulotce napisali i miałam stracha, na razie jednak (na moje szczęście) test negatywny, ale i tak mam jakiś lęk przed kolejną ciążą, bo nie jestem tych tabletek pewna, co kilka dni mam plamienia/krwawienia co mnie niepokoji, bo juz w połowie 2 opakowania jestem i ciągle to samo
idę się wypindrzyć i ruszam na spacer póki nie pada
w ogóle zaczynam się denerwowac czy się uda impreza w niedzielę, czy o niczym nie zapomniałam, czy B roziwdzenie ordzice się nie pokłóca na imprezie i takie tam... och żeby już było po....... i żeby mnie teściowa nie wnerwiała..............
Emalia- a Ty sie do czerwcówek 2011 nie chcesz dopisać?
ja się przyznam szczerze, już zrobiłam test ciążowy, bo jak zaczęłam brać Azalie to nie poczekałam tych 7 dni, co w ulotce napisali i miałam stracha, na razie jednak (na moje szczęście) test negatywny, ale i tak mam jakiś lęk przed kolejną ciążą, bo nie jestem tych tabletek pewna, co kilka dni mam plamienia/krwawienia co mnie niepokoji, bo juz w połowie 2 opakowania jestem i ciągle to samo
idę się wypindrzyć i ruszam na spacer póki nie pada