reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kochane. Słoneczko zagląda mi przez okno, tylko szkoda że po południu ma padac:confused2:
Dzwoniłam z rana do mojego ośrodka zdrowia i powiedzieli mi " nic mu nie będzie, ja na Vigantolu swojego Syna odchowałam (20l)" To ja twardo na swoim i w końcu powiedzieli,że mam przyjśc po wit D3 w kroplach. Ku...a łaskę robią i bagatelizują rozporządzenia. Masakra jakas:no:

Anik- ja miałam na chrzcinach w moim małym domku ponad 30 osób, a komunie mam już w maju, więc już jestem przerażona. Na szczęście kolejna impreza to już na 7 lat będzie- Komunia Jana:tak::-D

Wczoraj z Kumpelą ( styczniówką 2011) polazłyśmy do lasu, oczywiście z wózkiem i zaś narobiłąm sobie roboty z grzybami do późnej nocy. No ale co, ja tak uwielbiam chodzic na grzyby:laugh2:
Ide chałupine ogarnąc i coś na obiad wymyślic. Miłego dzionka :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
:szok: dobrze ze tego nie podawałam...:dry: ale mialam recepte na to i nie wykupilam jakos...:-)
heh
Witajcie, ostatni goście właśnie odjechali - wkoncu cisza i spokój w domu:-) teraz odpoczne po ostatnim intensywnym tygodniu - następna większa impreza za dwa lata - komunia Wiktorii:-) U nas nocka jak zwykle - spanie od 21 do 2 w nocy a później pobudka co 2 godz ze wstaniem o 6 rano.
Kurcze mysle cały czas co z tym vigantolem, ja go podaje od lipca, ale po wczorajszych informacjach zadzwoniłam do kuzyna i on tez jak się okazuje podaje feralną serię już od kwietnia.
Małemu caly czas jeździ w tym nosku w czwartek do kontroli i coś czuje że jednak na wizycie u laryngologa się skończy. A dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta kontrolna z Wiktorią u chirurga no i od dzisiaj rusza znowu basen Wiktorii. Szkoda że nei ma tam zajęć dla takich maluchów jak Oskar. Wiktoria nie może się doczekać ja trochę mniej - z dwójką dzieci samej to będzie delikatnie mówiąc cieżko bo mąż w pracy do 18.

Miłego dnia, ja musze zoprowadzić chłupke do stanu używalności:)
2 lata to szybko zleci:-)

Dziewczyny z hustami, jaki rozmiar dobierałyscie do siebie? bo to vhyba ma cos do naszego wzrostu? nie chcialabym owijac sie 10razy dookoła tą chusta:-D hehe

Witam sie serdecznie.
ewus mam nadzieje ze wszystko sie ułozy po twojemu:*

klementinka ,a co ze szmerami miałas?

ewus no moze cegłówka mu na głowe spadła i otrzezwiał :-D:-D:-D

Ale sliczne dzieciaczki :-):-):-)

A my mielisy miec dzis szczepienie,ale mamy w czwartek ,bo babeczka od szczepien gdzies wybyła.

Hej ja jestem wmiare wyspana a w miare tylko dlatego ze pozno poszlam spac Ercio obudzil sie o 4 a potem Olaf mi go obudzil o 7 teraz juz kima pol godzinki :))

Olaf Fasola piekna Twoja Klara

Ewa mam nadzieje ze to nie chwilowy przeblysk ojcostwa u Twojego M

Lena a moze skok rozwojowy i dlatego tak ciagle ssie, u mnie dla odmianty nie moglam wczoraj zmusic Eryka do picia , plakal jak go przystawialam zaczelam sie zastanawiac czy tesciowa mi czegos do jedzenia nie dala.... wkoncu ok 16 sie unormowalo

Musze doczytac o tym vigantolu wlasnie w piatek wzielam pierwsz recepte na szczescie nie zdazylam wykupic

ja w skrocie o moim wczorajszym dniu,niestety intensywnie bede mogla tu byc dopiero od poniedzialku :)) zgodnie z przewidywaniami Ercio darl sie w aucie tak ze chcialam go wyjmowac z fotelika bo sie balam ze sie zakrztusi , wogole nie bylam w stanie ruszyc z parkingu juz byla furia. Ostatecznie pojechalam a tu wszedzie korki a maly sie drze po jakims czasie mu sie baterie wyladowaly i sie uspokoil ale caly czas patrzyl, i tak az do babci zapakowalam babcie i do lekarza przysnal na szcescie pod poradnia. Babcie wyslalam pod gabinet a ja poszlam do rejestracji. Grzecznie pytam jak lekarz przyjmuje czy wola czy kto pierwszy ten lepszy. No wiec zalezy jaki lekarz ma humor, zapytalam czy moga przelozyc kartoteke do przodu bo jestem z malym dzieckiem itd:)) nie mam pogadac z lekarzem, jakas babka za mna mowi ze mam od razu poprosic ludzi o przepuszczenie. Wyszla jakas inna pielengniarka zza lady i mowi ze mam isc za nia :)) wiec weszlam na pietro i od razu z babcia do gabinetu :)) Nawet nie wiecie jak sie cieszylam tym bardziej ze przed drzwiami siedzialo z 30 osob !!Ercio zjadl u babci "podwieczorek" i pojechalismy do domu niestety zasnal pod domem i obudzil sie jak go przekladalam z fotelika do wozka, bo wozek zostal u mamy a ja i tak musialam zdac auto. No a zakup sie powiodl i tym sposobem "dostalam" auto na 10 rocznice slubu

witajcie
ja tak tylko na chwilkę
wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z Poradni Audiologicznej że zwolnił się termin badania ABR na dziś i może nas tzn Tomusia przepisać, oczywiście zgodziłam się bo mieliśmy wyznaczony na 5.10
tak więc od wczoraj mam mega stresa i boje się bardzo jak to wyjdzie, pół nocy nie spałam i teraz też o niczym innym nie myślę:-(
trzymajcie mocno kciuki żeby jednak okazało się wszystko dobrze

wybaczcie że nie poodpisuję wszystkim ale teraz nie mam do tego głowy

A co to w ogóle ten Viagantol jest? W jakim celu podawałyście to maleństwom? A czemu to wycofali??? Mam nadzieje, że dzieciom nie zaszkodziło:no::no:

niestety nie otwiera mi pdf wiec nie przeczytam o co chodzi z tym vigantolem
jednak zastanawiam sie czy nie ma to wplywu na problemy trawienne Jasia, wczesniej dawalam tabletki i bylo wszystko ok a odkad podaje kropelki ma bole brzuszka a do kropli podawany jest olejek arachidowy- silny alergen

Avena dzieki
teraz przynajmniej, dzieki nk i fb wiem jak wygladacie a naprawde niezle z was laski

To już nie podawaj, bo został wycofany, był zanieczyszczony

Ja dzisiaj oddalam w aptece i kupiłam DEVIKAP

witajcie
ja tak tylko na chwilkę
wczoraj dzwoniła do mnie babeczka z Poradni Audiologicznej że zwolnił się termin badania ABR na dziś i może nas tzn Tomusia przepisać, oczywiście zgodziłam się bo mieliśmy wyznaczony na 5.10
tak więc od wczoraj mam mega stresa i boje się bardzo jak to wyjdzie, pół nocy nie spałam i teraz też o niczym innym nie myślę:-(

kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :-)

witajcie
ja tak tylko na chwilkę

trzymamy bardzo mocno, i ja i Filipek :) będzie dobrze :)

reklama
Do góry