reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A co to w ogóle ten Viagantol jest? W jakim celu podawałyście to maleństwom? A czemu to wycofali??? Mam nadzieje, że dzieciom nie zaszkodziło:no::no:

reklama
vigantol - czyli witamina D - tez mam nadzieje ze nie zaszkodziło Oskarkowi - jutro mam nadzieje ze sie dowiem cos więcej na ten temat

Spokojnych i przespanych nocek mamusie życzę:-)

niestety nie otwiera mi pdf wiec nie przeczytam o co chodzi z tym vigantolem
jednak zastanawiam sie czy nie ma to wplywu na problemy trawienne Jasia, wczesniej dawalam tabletki i bylo wszystko ok a odkad podaje kropelki ma bole brzuszka a do kropli podawany jest olejek arachidowy- silny alergen

Avena dzieki
teraz przynajmniej, dzieki nk i fb wiem jak wygladacie a naprawde niezle z was laski

udało się, na zakupach kupiłam naszyjnik taki jak chciałam i sal jeszcze :) i tym razem dla Filipka nic.... cud jakiś :) padam na twarz, najpierw 3 godz spaceru, potem aerobic........ idę zaraz spać...

dziś fifi u moich rodziców bardzo marudził jak był w kuchni, chyba znam przyczynę- zapach suszonych grzybów, bo w każdym innym pomieszczeniu poza kuchnią był jak aniołek, a w kuchni suszenie grzybów pełną parą, z tego płaczu taki zmęczony był, że po kąpieli zaraz zasnał :)

Cześć Dziewczyny :)

Nie wiem czy ktoś mnie tutaj pamięta, może pare razy się odezwałam no ale nie mam nawet czasu żeby się pomalowac przy dwóch bąbelkach ale postaram się zmienić i możę mnie przyjmniecie? :) Dacie mi ostatnią szanse? :)
http://nk.pl/profile/32240525 to ja na nk :)

Vigantol szkoda słów. Ja też niestety podawałam tą felerną serie tylko że podałam tylko wczoraj po kropelce i Olusiowi i Jasiowi więc mam nadzieje że w żaden sposob im to nie zaszkodzi ...

Ewuś ja też czekałam na to co będzie się działo i jestem z Tobą całym serce i mam nadzieje że Twój zmądrzeje i już będzie dobrze :) a z karmieniem też jestem pełną podziwu że udało Ci się karmić tyle czasu :) a te fajke mogłaś sobie odpuścić :p :)

katarzynajanicka dobrze że się zakupy udały :) zazdroszcze tego aerobicku :)

Obiecuje będe na bieżąco !! Więc miłego dnia Kobietki :) i wpadne znowu :)

Witajcie, ostatni goście właśnie odjechali - wkoncu cisza i spokój w domu:-) teraz odpoczne po ostatnim intensywnym tygodniu - następna większa impreza za dwa lata - komunia Wiktorii:-) U nas nocka jak zwykle - spanie od 21 do 2 w nocy a później pobudka co 2 godz ze wstaniem o 6 rano.
Kurcze mysle cały czas co z tym vigantolem, ja go podaje od lipca, ale po wczorajszych informacjach zadzwoniłam do kuzyna i on tez jak się okazuje podaje feralną serię już od kwietnia.
Małemu caly czas jeździ w tym nosku w czwartek do kontroli i coś czuje że jednak na wizycie u laryngologa się skończy. A dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta kontrolna z Wiktorią u chirurga no i od dzisiaj rusza znowu basen Wiktorii. Szkoda że nei ma tam zajęć dla takich maluchów jak Oskar. Wiktoria nie może się doczekać ja trochę mniej - z dwójką dzieci samej to będzie delikatnie mówiąc cieżko bo mąż w pracy do 18.

Miłego dnia, ja musze zoprowadzić chłupke do stanu używalności:)

reklama
Ja cuda na kiju wyprawiam wydaje mi się, że tak już jest!!!Bo jak do tej pory było ok a tutaj nagle masakra!!Z tym, że mała już waży 6900

To może pij więcej

lenao kurde ja podaje vigantol z jedna z tych serii....

ja mam vigantol z wycofanej serii i co mam teraz zrobic oczywiscie oprócz niepodawania go małemu

A co to w ogóle ten Viagantol jest? W jakim celu podawałyście to maleństwom? A czemu to wycofali??? Mam nadzieje, że dzieciom nie zaszkodziło:no::no:

Dzięki za info, my też mamy z tej serii :-(

Do góry