Witam sie dzis pozno bo przyjechaly w odwiedziny dwie stare ciotki meza, normalnie jak z kabaretu jedna przyglucha druga niedowidzi ale przemile i bardzo eleganckie, fajne ciuszki dla Lilki przywiozly (coprawda beda pasowac jak skonczy rok
) Teraz mala przysnela zobaczymy czy jej sie zadne koszmary nie przysnia po tej wizycie
A mamusia ma czas na nadrobienie swojej telenoweli ciekawe co tam u Luizy i Carlosa (hehe
ewus )
nooo
ewus to mialas dzien jak nie z tej bajki :-) Fajnie tak czytac ze M jednak podjal probe , oh zeby sie udalo, zeby zakumal jak to milo byc ojcem dwoch uroczych bobaskow
A ty kurde od razu za faje musiala zlapac??
I do tego byc moze razem zamieszkacie?? Ja to chyba film o was nakrece
Szkoda ze ci pokarm konczy ale i tak pieknie karmilas, dwojka tyle energii kosztuje wiec super ze pokarmu do tej pory im starczylo (no jednemu przynajmniej) A jakie mleczko na zmiane wybralas? Na jutrzejsze relacje zrobie sobie zawczasu miske popkornu :-)
Kurcze, ząb mnie zaczyna pobolewać:-(, jak ja nienawidzę, jak ząb boli
ja tez nienawidze, sprobuj pogryzc gozdzika bardzo dobrze usmierza bol
Mam nadzieje ze to zadna powazna usterka
Anik79 wszystkiego najlepszego dla Wiki no i Oskar jak malowany, rzeczywiscie PREZES jak sie patrzy
Wygląda na to, że mój mężuś zadziałał i wreszcie opcja "odpowiedz" działa jak należy :-)
jupiiii! zdolny mezus. A Malgosia tez baba, ma prawo focha sobie strzelic
:-)
zyraffka hihi moja tez lysieje ale juz jej blond kosmyki rosna takie maciupcie, teraz to ma glowke w laty jak mleko laciate
agast22 gratki dla Jagodki, pieknie rosnie!
Witam!
Bardzo dlugo mnie nie bylo na watku, ale walczymy z rozbudowa - jak bede miec wiecej czasu to Was podczytam i napisze co u nas
powodzenia z rozbudowa i tesknimy tesknimy!:-)
nadika sliczne zdjecia, a gdzie to??
Klementinka ciesze sie ze te szmery niegrozne, mam nadzieje ze tak zostanie!! A Jas maly Casanova
rosnie
gosiagro a co u fryzjera, podcinanie czy jakis szalony rozowy kolorek strzelilas?
Olafasola moze ten typ tak po prostu ma? wysypia sie ladnie w nocy
to mama ja moze zabwiac za dnia a co?