reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dziewczyny dzieki za mile slowa co do szmerow

zyraffko, ale teraz urosnie bujna czuprynka a z Lukaszka i tak przystojniacha

Ewus oby tak zostalo, a za fajki sie nie bierz bo maluchy pozniej z ciebie przyklad wezma, poza tym masz dla kogo dbac o zdrowie a niedlugo to tez kondycja ci sie przyda;)
ja za faje sie nie biore bo wiem ze gdybym jednego zapalila to wrocilabym zupelnie a tego nie chce
zdrowia i kasy szkoda

athena dzieki za zaproszenie na nk, w zyciu nie przypuszczalam ze masz na imie Ewa

Mi się wydaje też że tracę pokarm!!!Mała non stop dość ze wisi na cycu to jeszcze ręka w buzi!!!A smoka dalej nie chce!!

ewus ja swojemu małemu już od paru dni daję tą herbatkę i wszystko jest ok.

Rozmawiałam dziś z promotorem, chyba miał lepszy dzień bo gadał ze mną ja z człowiekiem a nie jak z kobietą (dla niego to nie to samo) mam jutro jechać do Poznania i się okaże czy już praca mu odpowiada czy nie. Jeśli tak to broniłabym się 27 :szok::szok: czyli niecałe 2 tygodnie na opanowanie materiału z 2 lat.

ewus ja swojemu małemu już od paru dni daję tą herbatkę i wszystko jest ok.

Rozmawiałam dziś z promotorem, chyba miał lepszy dzień bo gadał ze mną ja z człowiekiem a nie jak z kobietą (dla niego to nie to samo) mam jutro jechać do Poznania i się okaże czy już praca mu odpowiada czy nie. Jeśli tak to broniłabym się 27 :szok::szok: czyli niecałe 2 tygodnie na opanowanie materiału z 2 lat.

oby mu odpowiadała!!!!!!!!!!!!wstretny typ, męczy Cie i męczy
trzymam kciuki, wiem jaka to jest męczarnia, a jak już będzie po zobaczysz jaki kamień z serca, mega ulga:)))

lena, ja też tak miałam, jakiś kryzys może, przystawiałam małego do cyca często (sam się tego domagał) piłam dużo wody i herbatek laktacyjnych i się wszystko unormowało
Ja cuda na kiju wyprawiam wydaje mi się, że tak już jest!!!Bo jak do tej pory było ok a tutaj nagle masakra!!Z tym, że mała już waży 6900

Dzięki za kciuki. Oby tylko przyjął to w piątek pojadę jeszcze raz ze wszystkimi dokumentami i złożę ją w dziekanacie a potem tylko obrona. Nawet jeśli nie zdążę się przygotować i obleje to będę jeszcze mieć poprawkę, ale to mnie na razie nie obchodzi byle się tej pracy pozbyć :-) Jutro o 4 pociąg, idę spać :-)

reklama
Witam wszystkich!! daaawno się nie udzielałam ale za to czytam was codziennie, na pisanie brak czasu a czytam jak karmię Klarę tylko wtedy mam chwilkę. U nas dobrze wszystko, Klara rośnie waży już prawie 5 kg. Mieliśmy jakiś czas temu problem z pokarmem zaczęło go być strasznie mało ale kupiłam sobie herbatkę herbapol pruszków czy jakoś tak i problem minął. Polecam! Tak poza tym to kupiłam dziś małej mate edukacyjną-jest zachwycona:) Mamy tylko jeden mały problemik - Klara nie chce w ogóle spać w ciągu dnia, wieczorem zasypia ok 19 i spi do 6 przerwami na jedzenie ale w dzień spi może z pół godziny i nie jest w ogóle zmęczona. Ahhh co za dziecko:)

Pozdrawiam wszystkich i postaram się częsciej do was pisać.

A to zdjęcia 12 tygodniowej Klaruni;) nk1.jpgnk5.jpgnk4.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry