reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No i ze szczepienia nici...mały troszeczkę kaszle i mamy się zgłosić za tydzień
dużo zdrówka dla maleństwa!!!

Dziewczynki HELP! Kupiłam łóżeczko turystyczne LULU2 Quatro i za Chiny ludowe nie mogę go rozłożyć. Robię wszystko tak jak w instrukcji i nie chcą mi się te boki zablokować... grrr!!! Jestem niecierpliwa i nie chcę mi się czekać na męża! Czy któraś z Was może ma łóżeczko turystyczne i mogła by mi pomóc?
ja też mam łóżeczko turystyczne, co prawda innej firmy ale jeszcze go nie rozkładałam - mąż się tym zajął :)

Dziewczyny co ile wasze maluszki jedza w dzień?
mój nieraz potrafi co 1,5 - 2 h, czasem je na raty - zje troszkę a za godzinkę znów woła cyca, bywa to uciążliwe gdy np chcę wyskoczyć na zakupy - wszystko w biegu robię

Gosiu, ciebie już mam kochana w znajomych.
Avena- tu kochana jesteśmy Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! :-D
fajny pomysł z nk, wysłałam zaproszenie na Kochane czerwcóweczki :)

Witamy sie:-)
My po wszczepieniu...Mój Jakub dziś przez 12h nic nie jadł:szok: chcialam go nakarmić to z tego wszystkiego poszedł spać i dopiero wstał:rofl2:ale dalej gardzi swoim mlekiem...tylko troszke cyca pomukał...
moje łobuziaki maja już 3 miesiące:-):-):-):-) i przybrały mi od ur po 3550,3500:szok:
gratulacje dla Chłopców!! pięknie na wadze przybierają!!

Witam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!
super wieści!!!!

ja już wpisałam :)
życzę miłego kucharzenia:)
a moja waga to tak sama spada - nie jestem na diecie, tzn. jestem -m eliminacyjnej :-)
jeśli chodzi o moją wagę to waże już mniej niż przed ciążą, poprostu tak szybko mi waga spada że szok, aż za chuda jestem.

Hej hej,
strasznie sie zalamalam, bylismy na wazeniu i mala przybrala tylko 320g w 3tyg :-:)-:)no: Mamy sie zglosic za tydzien do kontroli i jak nadal tak malo to bedzie trzeba dokarmiac.. Ale mnie to zdolowalo ehhhh :no: A je tak ladnie i wyglada na szczesliwa :-(

sorki ale nie mam sil odpisywac
dziewczyny pewnie mają rację że to tak chwilowo mała mniej przybiera. Głowa do góry!! Najważniejsze że mała chętnie je.

Lena, Cobra udanego wypoczynku nad morzem. Jak wrócicie to się pochwalcie jak było i czy ogólnie zadowolone byłyście z kwater. My planujemy wyjazd ok 20 września i jeszcze nie wiemy gdzie.

Odwiedziłam większość Waszych profili na nk i jestem załamana... wszystkie z Was już wróciły do formy z przed ciąży a ja nie... czemu??? buuuuhuuu... Buziaczki spioszki!!!

a ja się pochawlę: dziś po raz pierwszy wykąpałam Filipka, do tej pory robił to B., ale jest przeziębiony, miałam mega stresa, wiadomo pierwszy raz :p, ale dałam rade, za to najgorzej było, jak musiałam się wyprostować znad wanienki, żeby Filipa wyjąć- tak mnie kręgosłup bolał i te chol.... kolana- masakra
chyba po niedzieli pójdę do lekarza po skierowanie na jakieś badania, bo to nie jest raczej normalne... w kolanie mi pstryka co i rusz, teraz kręgosłup, niedługo to na rentę bede musiała pójść, a tak na serio, to ciekawe jaka jest przyczyna tych moich dolegliwości?

Filipuś chyba dostaje kataru, cały dzien dziś nosek przypchany miał, mam nadzieję, że b go nie zaraził

a nasze wyjście na wesele stoi pod znakiem zapytania, bo B chory.... jutro jak sie mu nie poprawi to zadzwonimy, że niestety, ale nie możemy przyjść.... z drugiej str, to może się też doprawić jeszcze bardziej, nawet jak się jytro lepiej poczuje

ja dziś sobie kupiłam wreszcie przypinkę do żakietu i 2 lakiery w Inglocie, normalnie powinni mi zabronic zakupów na tym stoisku :p mam w lodówce 25 rózżych :p Filip dostał kocyk z tygryskiem z H&M, a tatuś skarpetki do garniaka :)

Kochane, te które jeszcze tego nie zrobiły, proszę na nk w miejscu "pseudonim" wpisać swój nick BB ,żeby łatwiej było nam sie na wzajem kojarzyć :)

Lenka, Cobra- weźcie mnie ze sobą!!!
Udanego wyjazdu i bezpiecznej drogi.

ciężko mi nadrobić ta codzienna produkcje:sorry2:

wysłałam zaproszenie na nk :tak: w pseudonimie mam wpisane ziberman:-D mam nadzieje ze koleżanki zaakceptują ,mnie do czerwcowych mamusiek :-p

katarzynajanicka ojj pamiętam ten pierwszy raz, tak mi sie spodobało ze męzus pierwszy raz kapał Filipa jak ja byłam po porodzie, czyli miał 14,5 miesiąca, ale długo to nie trwało bo kończyło się płaczem, więc przyjemność kapania dzieci spadła na mnie:-D

paula24211 no faktycznie klocek :-D moja ma w granicy 4800 -5000 g :-p

lena, cobra udanego urlopiku :tak: wypocznijcie tez troszeczke chociaż za mnie :-D
miłej nocki uciekam spać

hej ja sie tylko witam zaczelam swoja biurokracje.... mam nadzieje ze jak szal minie czyli za jakis tydzien to dam rade wszytsko doczytywac , my mamy jutro szczepienie czyli i wazenie dzis obstawialismy ile wazy ciekawe kto wygra :))

reklama
Odwiedziłam większość Waszych profili na nk i jestem załamana... wszystkie z Was już wróciły do formy z przed ciąży a ja nie... czemu??? buuuuhuuu... Buziaczki spioszki!!!

Nie jesteś sama, ja również nie wróciłam do formy z przed ciąży i w moim przypadku to raczej juz nie wróce, ale staram sie o tym nie myśleć i tak jest lepiej niż po pierwszym synku :-) i z tego jet dumna :-) ale nie zaprzeczam ze bym chciała i nie raz już łezki poleciały

Do góry