C
cobra18
Gość
lena - kiedy ? ja jade jutro - do ndz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lena - kiedy ? ja jade jutro - do ndz
dużo zdrówka dla maleństwa!!!No i ze szczepienia nici...mały troszeczkę kaszle i mamy się zgłosić za tydzień
ja też mam łóżeczko turystyczne, co prawda innej firmy ale jeszcze go nie rozkładałam - mąż się tym zająłDziewczynki HELP! Kupiłam łóżeczko turystyczne LULU2 Quatro i za Chiny ludowe nie mogę go rozłożyć. Robię wszystko tak jak w instrukcji i nie chcą mi się te boki zablokować... grrr!!! Jestem niecierpliwa i nie chcę mi się czekać na męża! Czy któraś z Was może ma łóżeczko turystyczne i mogła by mi pomóc?
mój nieraz potrafi co 1,5 - 2 h, czasem je na raty - zje troszkę a za godzinkę znów woła cyca, bywa to uciążliwe gdy np chcę wyskoczyć na zakupy - wszystko w biegu robięDziewczyny co ile wasze maluszki jedza w dzień?
fajny pomysł z nk, wysłałam zaproszenie na Kochane czerwcóweczkiGosiu, ciebie już mam kochana w znajomych.
Avena- tu kochana jesteśmy Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
gratulacje dla Chłopców!! pięknie na wadze przybierają!!Witamy sie:-)
My po wszczepieniu...Mój Jakub dziś przez 12h nic nie jadł chcialam go nakarmić to z tego wszystkiego poszedł spać i dopiero wstałale dalej gardzi swoim mlekiem...tylko troszke cyca pomukał...
moje łobuziaki maja już 3 miesiące:-):-):-):-) i przybrały mi od ur po 3550,3500
super wieści!!!!Witam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!
jeśli chodzi o moją wagę to waże już mniej niż przed ciążą, poprostu tak szybko mi waga spada że szok, aż za chuda jestem.ja już wpisałam
życzę miłego kucharzenia
a moja waga to tak sama spada - nie jestem na diecie, tzn. jestem -m eliminacyjnej :-)
dziewczyny pewnie mają rację że to tak chwilowo mała mniej przybiera. Głowa do góry!! Najważniejsze że mała chętnie je.Hej hej,
strasznie sie zalamalam, bylismy na wazeniu i mala przybrala tylko 320g w 3tyg :--no: Mamy sie zglosic za tydzien do kontroli i jak nadal tak malo to bedzie trzeba dokarmiac.. Ale mnie to zdolowalo ehhhh A je tak ladnie i wyglada na szczesliwa :-(
sorki ale nie mam sil odpisywac
Odwiedziłam większość Waszych profili na nk i jestem załamana... wszystkie z Was już wróciły do formy z przed ciąży a ja nie... czemu??? buuuuhuuu... Buziaczki spioszki!!!