kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Ale kosmicznie dziś zmarzłam normalnie pogoda d*py... nie cierpię deszczu... brr....ale przynajmniej zrobiłam co miałam zrobić. A co do zapraszania na naszej klasie to ja preferuję facebooka jednak bardziej dlatego jestem jak najbardziej za utworzeniem tam grona czerwcówek
O kurcze jak tacy ludzie potrafia z równowagi wyprowadzić a można jedynie negatywa wystawić jakby to coś dawało... a co to bakugany?
Ale jestem wkurw na babeczke z allegro, zamowilam fajna bluze, na aukcji pisze,ze rozciagliwa,a w rzeczywistosci dupa i za ciasna w ramionach i do tego ta jedza nie chce przyjac reklamacji ,a w swoich komentarzach pisze,ze nie robi problemow ,a robi
Dobra jade do szkoly smroda odprowadzic,.jeszcze mi tu truje d... jakimis bakuganami bosze za co ....
O kurcze jak tacy ludzie potrafia z równowagi wyprowadzić a można jedynie negatywa wystawić jakby to coś dawało... a co to bakugany?
MOja mała mogłaby jeść na okrągło a tak właściwie to je jakieś 8 razyDziewczyny co ile wasze maluszki jedza w dzień?
Ja poproszę o link na facebooka :-)ja mam konto na nk ale usunęłam wszystkie zdjęcia i nazwisko, bo regulamin się zmienił i nie chcę żeby ktoś wykorzystywał moje dane i zdjęcia. jak ktoś ma facebook to na pv prześlę link.
Cudownie czytać takie wiadomościWitam
Ja tylko na chwilkę....
Chciałam tylko napisać, że u nas wszystko ok...tzn bioderka idealne, a co najważniejsze nie ma żadnej wady serca jak podejrzewała pediatra...Wczoraj najlepsza kardiolog z mojego miasta bardzo długo badała serduszko Poli i stwierdziła że wszystko jest w jak najlepszym porządku a jej marmurkowata skóra to prawdopodobnie niska hemoglobina i fakt że mała urodziła się osiem dni po terminie i ważyła tak mało z powodu przyjmowanych przeze mnie lekarstw....Także ulżyło mi niesamowicie....No i od wczoraj jesteśmy już we trójke...Paweł przyjechał, a mała oszalała na jego punkcie gugała do niego ciągle i się uśmiechała...Uroczy widok....
Także wybaczcie ze Was nie podczytam ale zmykam do mojej rodzinki...Tak fajnie być razem...
Miłego końca dnia życzę!!!