ewelinka307
Fanka BB :)
Też mam facebooka i jestem za założeniem konta:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mamkalwa a ty wogóle masz czerwcówki w znajomych bo tam cię nie widze może dlatego nie można znależć
Ja bym też obstawiala ze to przez dziąsełka chwilowo mniej przybiera, trzymam kciuki żeby się poprawiłoHej hej,
strasznie sie zalamalam, bylismy na wazeniu i mala przybrala tylko 320g w 3tyg :--no: Mamy sie zglosic za tydzien do kontroli i jak nadal tak malo to bedzie trzeba dokarmiac.. Ale mnie to zdolowalo ehhhh A je tak ladnie i wyglada na szczesliwa :-(
sorki ale nie mam sil odpisywac
Koriander trzymam kciuki zeby Lili szybko nadrobila
ktos chetny do zalozenia konta na fc? moze nasza Kasiulka?
nie chce zeby sie duplowaly
Hej hej,
strasznie sie zalamalam, bylismy na wazeniu i mala przybrala tylko 320g w 3tyg :--no: Mamy sie zglosic za tydzien do kontroli i jak nadal tak malo to bedzie trzeba dokarmiac.. Ale mnie to zdolowalo ehhhh A je tak ladnie i wyglada na szczesliwa :-(
sorki ale nie mam sil odpisywac
Dzieki dziewczyny za mile slowa, juz troche ochlonelam, przyszedl maz i mnie wyprzytulal
Rzeczywiscie to chyba przez te zabki, kosztuje ja to duzo energii, na pewno szybko nadrobi a jak nie to trudno bedziemy dokarmiac chociaz chcialam tego uniknac
_avena_ zdrowka, jesli jest na bazie paracetamolu to dozwolone przy karmieniu piersia
hefi dobry pomysl z dodawaniem zdjec maluszkow, ale zablokuj dostep do galerii osobom spoza grupy, tak bedzie bezpieczniej