reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja też sie witam
doczytałam przy kawie wieczorną produkcję i mój głodomorek wzywa :)
u nas nocka standardowa kolacja o 18, poprawka po 19 po kąpieli i spanko, następne karmienie było dziś 2.30:szok: i 5.30 więc już pora na cyca

poodpisuje za chwilke:-);-)

reklama
Witam serdecznie ja jak zawsze z doskoku :-D przeczytałam tylko ostatnie dwie strony, bo czasu brakuje :-) Nineczka strasznie wymagające dziecko :-D heh a jeszcze czeka nas przeprowadzka w tym miesiący do innego mieszkania, aż drżę na samą myśl o pakowaniu i rozkładaniu wszystkiego brrrr :no:

Przepiękna para z Was :-D cudowne zdjecia jak z bajki :tak:

Dzień dobry,

dzisiaj nie wiedzieć czemu Maja zaserwowała nam pobudkę o 2 w nocy:szok::szok: już nie pamiętam kiedy o tej porze ja karmiłam:-D:-D a potem następna była już standardowa jak zwykle o 6, teraz sobie z tatusiem w łóżku śpi:-)

Heh mnie mała codziennie w nocy tak budzi, więc już nawet się przyzwyczaiłam :-D

Witam sie poranne:-)
Nie pamiętam kiedy o tej porze ostatnio mozna było mnie zastac:szok::-)
Humorek od razu lepsze jak już uświadomiona i pogodzona z losem:-D niech kretyn na drzewo spada:-)

moje urwisy nie spia więc musze spadać:crazy:(Szymonek już o 5 zrobił mi pobudkę...)

Miłego dnia mam nadzieję że potem jeszcze będę miała chwilkę

tak jego mam płaci mi 250zł na dziecko...
Ewuś! Jaka to radość czytać w końcu Twoje posty :-D widziałam też poprzedni niech ta małpa spada na drzewo! Jak nie umie docenić takich skarbów! :tak: Dobrze, że zaglądasz do nas czasem, jestem dla Ciebie pełna podziwu jak sobie radzisz :happy:

athena gdyby te tabetki były takie dobre to producent byłby milionerem :-D najwazniejsze to cwiczenia bez nich nie schudniesz i dieta niskokaloryczna i zobaczysz efekty,a nie jakas chemie bedziesz jadła,która i tak ci nie pomoze .

Moj mały dzis ładnie przespał nocke, o 4 sie obudził na cycusia,a o 5:30 na mleczko,bo mi juz tak nie leci :-( jak kiedys.

U nas piekna pogoda dzisiaj :-) Zapraszam do Ustronia :-) hihi

No nareszcie troche słoneczko świeci może będzie cieplej:-)
ita-śliczne te fotki a wy jak malowani:tak:
gosiagro-śmiesznie te długie włoski wyglądają:-D
ewus-i tak po tym wszystkim dostał od ciebie taką szanse i nie umiał jej wykożystać to teraz naprawde niech spada na drzewo:happy:
eagle-ja to już powiedziałam że nie chce żadnego zwierza bo póżniej się cierpi ale znając mnie tak kocham zwierzaki że z czasem jak smutek przejdzie ktoś zawita u nas w domku może nasza Marcelinka wróci w innym wcieleniu:baffled:

Zmykam bo słysze ze mała kupsko zwaliła więc trzeba szybko przewijać bo ostatnio to tak narobiła że góra przy szyi przez body wyszło:szok:

a ja znów mam powera- sałatkę zrobiłam, mufinki już się pieką, zakupy też zrobione
jak ostatnio miałam taki power to na drugi dzień dowiedziałam się o sprzedaży mieszkania, więc oby teraz się nie sprawdziło....
na urodziny dostałam od rodziców kase i kupiłam torebkę, wczoraj zobaczyłam, że podszewka się wypruła, idę dziś reklamować
poza tym to znów na długaśny spacer bo słoneczko świeci, a potem zaległy gość urodzinowy

Ita
- piękne zdjęcia :) co do cateringu, to polecam, znam ich potrawy w imprez u mnie w pracy, ale oczywiście poczekam do mojej imprezy, zanim dam Ci nr telefonu :)

teściowa robi ciasto i nawet produkt sama kupi, szok normalnie
wczorajk jak chciała zdjęcie z małym sobie zrobić, to najpierw poszła się pomalować........ bo bez makijażu to wsytd, zabroniłam jej psa do pokoju wpuszczać gdzie był Filip, a ona co?? bo pies szczeka i trzeba go wpuścić............ wq............. mnie ona nie miłosiernie swoją głupotą

witam :)

u nas dziś piękne słoneczko więc długi spacerek przed nami :), trzeba wykorzystać pogodę zanim znów będzie mokro ..., najgorzej tylko z tą czapką .. :( nie lubi ...

mam pytanie czy Waszym dzieciątkom zmienia się już kolor oczu?
Natalcia miała granatowe a teraz ma niebieściutkie ..., a czy któreś ma np. zielone, brązowe? czy to jeszcze za wcześnie?

witam :)

u nas dziś piękne słoneczko więc długi spacerek przed nami :), trzeba wykorzystać pogodę zanim znów będzie mokro ..., najgorzej tylko z tą czapką .. :( nie lubi ...

mam pytanie czy Waszym dzieciątkom zmienia się już kolor oczu?
Natalcia miała granatowe a teraz ma niebieściutkie ..., a czy któreś ma np. zielone, brązowe? czy to jeszcze za wcześnie?

Hani od jakiegos czasu zmienia sie kolor oczu, na razie nie potrafie powiedzieć, co to za kolor. Bliżej nieokreślony, hihihi ;-)

My już po kolejnym szczepieniu :-) Było trochę płaczu, ale nie jestem pewna czy to z bólu czy ogólnego zmęczenia i głodu.

Mój brzdąc waży 7,04 kg i ma 64 cm długości :-) Lekarka powiedziała że dziecko do 6 miesiąca powinno podwoić swoją wagę urodzeniową, a on już ją prawie podwoił :szok::szok::szok: to co będzie w 6 miesiącu :-)

Na raz zjada ostatnio ok 150 ml mleczka :szok::szok: czas się przerzucić na większą butelkę :-)

Jeśli chodzi o kolor oczu to ma wciąż niebieskie, jednak jego tata ma ten sam kolor oczu więc mogą już mu się nie zmienić.
To znalazłam w necie na ten temat:
Jeśli dziecko ma od urodzenia ciemne, brązowe oczy, ten kolor oczu pozostanie mu na całe życie. Jeśli ma błękitne, szare oczy, kolor ten może stopniowo ściemnieć, aż do ustalenia ostatecznego koloru. Ustalenie stałego koloru oczu następuje między trzecim a szóstym miesiącem życia.

Moja urodziła się z niebiekimi ale teraz już sa ciemno granatowe pewnie będa ciemno brazowe bo Marysia tez urodziła sie z niebieskimi i w 4 miesiacu zmieniły się na brązowe ja mam brazowe a maż niebieskie ale pewnie mój gen oczu jest silniejszy

reklama
Ja z doskoku bo mamy dzien marudy :rofl2:

ewus tak trzymaj, moze ci jakis jednak walek do prania M. po doopie rzeslac? :-p:-p
kpi u Lili pojawila sie brazowa otoczka wokol zrednicy, wiec chyba oczy po mezu beda..
ita85 ale piekna sesja! Slicznie wygladacie, az mi sie lezka w oku zakrecila, Flisak, Ciasna, park na bydgoskim... :-D:-D

anecznik sliczna waga, no rosnie kawal dzielnego chlopa :laugh2: Ja jutro ide na wazenie, pewnie nieco ponad 5,5kg bedzie :sorry2:

edit
athena a karmisz piersia czy mm? Bo na piersi to podobno od 6 msc wprowadzac nowe produkty zalecaja, no ale kazda mama robi jak uwaza :-)

syrena sie wlaczyla :nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry